Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ19
Σεπ
Η αρχη του τελους
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στην 27η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με το Χείρωνα από τους Ιχθείς, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και απόλυτο quincunx με τον Ουρανό από τον Κριό, μοιάζει με το απόλυτο εγκεφαλικό (που σκοτώνει μετά την κραιπάλη ή ξυπνά από τη νάρκωση) ειδικά τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με εκείνη τη στιγμή που κατανοείς πως μπορείς να σπρώξεις έναν τεράστιο βράχο μπροστά από το δρόμο σου με τρόπο που φαντάζει απίστευτα εύκολος ή μπορείς να σωριαστείς στο έδαφος επειδή ένα μικρό πετραδάκι σε βρήκε στο κεφάλι και κατάφερε να σε αιφνιδιάσει. Η έννοια της έκπληξης μοιάζει να είναι το μυστικό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού καλείσαι να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο ή να αντέξεις τις παρενέργειες αν σου προκληθεί. Το σοκ βέβαια μπορεί να έχει να κάνει και με τον τομέα της υγείας σου, αφού είναι η ώρα που θα αντιληφθείς πως θα πρέπει να προχωρήσεις σε ενέργειες που διασφαλίζουν την ατομική σου ακεραιότητα, που σε κάνουν να νιώθεις πως δε σέρνεις αλυσίδες όταν περπατάς ή ονειρεύεσαι το βράδυ στον ύπνο σου. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με το πρόχειρο και απροειδοποίητο διαγώνισμα που έχει ως στόχο να εξετάσει την πρόοδο της τελευταίας τριετίας σου. Μπορεί να πιαστείς στον ύπνο και να δώσεις λευκή κόλλα, αντιλαμβανόμενος/η πως ο ρόλος σου έκανε τον κύκλο του στο χώρο που κινείσαι και είναι ώρα να βρεις το επόμενο βαγόνι της διαδρομής σου. Έχεις όμως και μία εξαιρετική ευκαιρία να δείξεις έργο, να φανεί η παρουσία σου, να ξεχωρίσεις από τη μάζα, αρκεί να διαθέτεις την ευφυΐα ώστε να αντιμετωπίσεις τις παγίδες σαν παιχνίδια για δυνατά μυαλά. Δεν έχει απαραίτητα σημασία να αποδώσεις με σωστό τρόπο την απάντηση που καλείσαι να δώσεις, αλλά να φανεί πως έχεις απαντήσεις. Και το πιο σημαντικό αυτή  τη χρονική στιγμή είναι να υπάρχουν απαντήσεις που δημιουργούν όραμα, παρά απαντήσεις που βασίζονται σε μονοπάτια που οργώθηκαν ανελέητα την τελευταία τριετία και έχουν μετατραπεί σε κακοτράχαλους δρόμους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων