Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ20
Σεπ
Φροντιδα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου φαίνεται να θέλει να εξισορροπήσει τις καταστάσεις που μοιάζει να έχουν βγει εκτός ελέγχου τις προηγούμενες ημέρες της έντασης. 

Καλό θα ήταν να υπάρξουν γέφυρες επανασύνδεσης σε περιστάσεις που έχουν υπάρξει ατυχήματα από υπερβολικό ζήλο ή άδικη κριτική, να επιδιώξεις να περάσεις μερικές όμορφες και αρμονικές στιγμές μετά από κάποια επεισόδια που μπορεί να έχουν αφήσει άσχημες εντυπώσεις. Ίσως πάλι να είναι η ώρα του ταμείου, να είναι η στιγμή που θα αναζητήσεις το κέρδος από την προσπάθεια που έκανες τις προηγούμενες ημέρες ώστε να αναδείξεις τις ικανότητες σου. Να πρέπει να επιμείνεις να δηλώνεις πως είσαι σε θέση να αναλάβεις την οδήγηση ενός οχήματος που βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, χωρίς απαραίτητα τη δική σου υπαιτιότητα. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να μαλακώσει κάποιες εσωτερικές φωνές που δημιουργούν εντάσεις και πονοκέφαλο, να σε βοηθήσει να καταλάβεις πως πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου και το πρόσωπο που θεωρείς πως κάνει καλύτερο τον εαυτό σου, να κάνεις ένα δώρο σε ένα άτομο που δε θα ήθελες να δεις να απομακρύνεται από το οπτικό σου πεδίο. Η σημερινή ημέρα θέλει αγάπη, φροντίδα και αγκαλιά, οπότε μη συνεχίζεις να διατηρείς μία επιθετική ή αμυντική στάση, απομακρύνοντας άτομα από γύρω σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων