Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ21
Σεπ
Ξαφνικα
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου μπορεί να πυροδοτήσει εκπλήξεις και εκρήξεις που έχουν ως στόχο να ξεπεραστούν τραύματα και πληγές που έχουν αφήσει το στίγμα και το αποτύπωμα τους, την προηγούμενη χρονική περίοδο. 

Η συναναστροφή με άτομα που επιμένουν να βλέπουν τη θετική πλευρά της ζωής μπορεί να είναι μία πράξη που σε εκνευρίζει αφού θεωρείς πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν πατάνε πάνω στη Γη, αδυνατώντας να παρατηρήσουν προβλήματα και εμπόδια, αλλά την ίδια στιγμή κατανοείς τη βαθιά σου ανάγκη να μπορέσεις να ζήσεις σύμφωνα με αυτό το πατρόν. Βγαίνοντας λοιπόν από μία σύντομη περίοδο επαφής με τη δύσκολη πλευρά των σχέσεων και συνεργασιών, αναζητάς φρέσκο αέρα και καθαρό οξυγόνο, που θα μπορούσαν να έρθουν από κατευθύνσεις που δεν είχες ποτέ σου φανταστεί να εξετάσεις. Κοιτάζοντας  λοιπόν προς περιοχές που υπάρχει διαφορετικό φως από αυτό που έχεις συνηθίσει να φτάνει στα μάτια σου, θα παρατηρήσεις ανθρώπους που μοιάζουν διαφορετικοί από τις φιγούρες που έχεις συνηθίσει να υπάρχουν γύρω σου. 

Καλό θα ήταν λοιπόν τη σημερινή ημέρα να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτά που συνηθίζεις, να σπάσεις ένα μοτίβο που δείχνει επανάληψη και προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια, να τολμήσεις να προτείνεις κάτι που προκαλεί  αναταραχή σε λιμνάζοντα ύδατα. Δε χρειάζεται να σκεφτείς την αντίδραση της άλλης πλευράς, να ζυγίσεις για πολύ ώρα τα υπέρ και τα κατά ώστε να βγάλεις ένα όσο το δυνατό ασφαλέστερο συμπέρασμα, πριν κάνεις την κίνηση σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να δείξεις τον ενθουσιασμό σου για αυτό που προτείνεις και να αφήσεις στην άκρη τις ενοχές για μία πρόταση που μπορεί να σε βγάζει έξω από τα νερά σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων