Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ11
Οκτ
Αποφασιστικοτητα η οπισθοχωρηση;
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Ερμή από το Ζυγό την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου φαίνεται να δυναμιτίζουν το κλίμα της ημέρας για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να αναστατώνουν διαπροσωπικές σχέσεις. 

Η πρόκληση απέχει ελάχιστα από την αδιαφορία και μία απλή λέξη ή κίνηση μπορεί να ανάψει τα αίματα. Το πάθος της στιγμής είναι σε θέση να καταστείλει κάθε ενοχή και φοβία και να φέρει στην επιφάνεια ένα τσουνάμι συναισθημάτων που δε θα είναι σε θέση να καταλαγιάσουν με σχεδόν κανένα τρόπο. Η ανάγκη για ασφάλεια παραμένει έντονη και ιδιαίτερα δυνατή, αλλά την ίδια στιγμή κάθε απειλή μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία για να σπάσει ένας προστατευτικός μανδύας, αφού η επίθεση κάποιες φορές είναι η πιο ισχυρή μορφή άμυνας. 

Η σημερινή ημέρα όμως φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποφασιστική και για όσα συνέβησαν πριν από περίπου μία εβδομάδα, σε μία Πανσέληνο που έφερε στην επιφάνεια μεγάλα ποσά έντασης. Η ανάγκη να αποδεσμευτείς από ανθρώπους και καταστάσεις που σε ενοχλούν είναι μεγαλύτερη από ποτέ και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα μιλήσεις με τρόπο που ξαφνιάζει και τρομάζει κάποιους. Δεν μπορείς όμως να συνεχίσεις να υπομένεις καταστάσεις που σε παγιδεύουν στον ιστό τους, που σε μεταμορφώνουν σε θύμα που μπορεί να μην έχει προσωπική βούληση και επιλογές. 

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Mavla
11 Οκτ 2017 | 16:34
Προτιμώ το a bientot...
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Οκτ 2017 | 16:00
...και μετά  αυτήν την ας πούμε guest εμφάνιση επιστρέφω στην super απτή πραγματικότητα  μου :) au revoir mes Amis :)))  https://youtu.be/cmpRLQZkTb8
Θεσεις πλανητων