Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ



12
Οκτ
Σαγηνευτικα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και το τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό θα δυναμώσουν τον εγωισμό και την αποφασιστικότητα των σταθερών εκπροσώπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, δημιουργώντας κρυφές αλλά και φανερές εστίες λεκτικής και σωματικής έντασης. 

Οι διεκδικήσεις και συγκρούσεις των προηγούμενων ημερών θα πρέπει να έχουν νικητή και χαμένο, οπότε αν δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα σε ότι συνέβη, τότε σήμερα θα πρέπει να αναδειχθεί τροπαιούχος. Θα επιμείνεις στις απόψεις σου και θα επιδιώξεις να πείσεις και τους γύρω σου με τρόπο που δείχνει πως έχεις ισχυρή θέληση, εκτός από επιχειρήματα. Έχεις την ευκαιρία να παίξεις με τις αδυναμίες των άλλων, να δοκιμάσεις να τεστάρεις τις αντοχές τους σε έναν αγώνα αντοχής και επιμονής, δείχνοντας πως εννοείς αυτά που λες. 

Στον ερωτικό τομέα, το πάθος είναι παρόν και δεν μπορεί να κρυφτεί, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται με έντονο και απότομο τρόπο, ξαφνιάζοντας ή τρομάζοντας ευχάριστα πολλές φορές την άλλη πλευρά. Το σεξαπίλ κάποιων προσώπων είναι αδιαμφισβήτητο και αποτελεί ένα ισχυρό όπλο στα χέρια τους ώστε να γεννήσει πάθη που είναι πλέον αδύνατο να κρυφτούν. Αν λοιπόν μπορείς να δεσμευτείς πως θα ακολουθήσεις αυτά που νιώθεις και υπόσχεσαι, τότε τόλμησε να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να φοβάσαι την αρνητική απάντηση από την άλλη πλευρά.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
abadboy
12 Οκτ 2017 | 23:29
Τροπαιούχος!!!Που θα πάει,σε λίγο καιρό θα σπάσει χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου...Δεν ξέρω πολλά από αστρολογία,το μόνο που έχω να πω στην περίπτωση μου είναι...Κάρμα...Και συγχαρητήρια για την πρόβλεψη!Σε παρακολουθώ αρκετό καιρό και είσαι πάντα επίκαιρος!
Θεσεις πλανητων