Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ15
Οκτ
Ανακτωντας σωματικες δυναμεις
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου φαίνεται να ξεκινά τη νέα εβδομάδα νωχελικά και αργά, να καταστέλλει κάθε προσπάθεια γρήγορης και βιαστικής ανάληψης δράσης, να διαμορφώνει το πλαίσιο της κινητοποίησης σου. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο τότε ίσως να προσπαθήσεις να κρυφτείς πίσω από μία ομαδική προσπάθεια, να θέσεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα και να περιμένεις άλλους να αναλάβουν δράση. Η αποφασιστικότητα μοιάζει να λείπει από το προσκήνιο και αυτό το γεγονός δημιουργεί κάποιες καθυστερήσεις σε δοσοληψίες και δράσεις, που είναι πιθανό να πάσχουν από την έλλειψη αποφασιστικού πνεύματος. 

Από την άλλη όμως πλευρά, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει η ανάγκη ώστε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να κοιμηθείς περισσότερο, να φροντίσεις τη διατροφή σου και να προσέξεις την υγεία σου μέσα από την καθημερινή σου διαβίωση. Μπορεί να θελήσεις να διώξεις από πάνω σου κάποιες συνήθειες που σε γεμίζουν με περιττό βάρος, να προσθέσεις στην ημέρα σου κάποιες αθλητικές δραστηριότητες, να προσέξεις τη σωματική σου ισορροπία. Το σώμα φαίνεται να δίνει τον τόνο στη συνολική υγεία του οργανισμού σου, γι αυτό και κινητοποιεί την όποια απόφαση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων