Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ18
Οκτ
Τη στιγμη της απολυτης ησυχιας
Από signingstar

Η αντίθεση της Νέας Σελήνης στην 26η μοίρα του Ζυγού με τον Ουρανό από τον Κριό την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου δίνει πανηγυρικό ή τρομοκρατικό τόνο στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η παρατεταμένη πίεση που έχει κρυφτεί πολύ καλά κάτω από ένα διπλωματικό χαμόγελο, μία ευγενική ματιά ή μετά από έντονη προσπάθεια συγκράτησης του θυμού και των νεύρων, φαίνεται να βρίσκει πλέον διέξοδο και να μετατρέπεται σε μία κριτική που δεν έχει όρια και κανόνες. Η ανάγκη για να ξεφύγεις από το πλαίσιο συμπεριφοράς και δράσης που σε σκοτώνει είναι πλέον κάτι παραπάνω από δεδομένη, αφού έχει μετατραπεί σε ένα χείμαρρο που δε γνωρίζει από εμπόδια και αδιέξοδα. Η ειλικρινέστατη απάντηση απέναντι σε μία πρόταση που σε έχει εκπλήξει ή μπερδέψει είναι ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσεις εκ νέου την αυτοεκτίμηση σου και να αποδράσεις από την παγίδα μίας διαπροσωπικής σχέσης που απαγορεύει τη διαφορετικότητα. 

Από την άλλη βέβαια πλευρά, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να καλείσαι να κλείσεις έναν κύκλο προσωπικής δράσης χωρίς κανόνες και νόμους, να δεσμευτείς σε ένα σχήμα που είναι σε θέση να σε βοηθά να ανακαλύψεις ισορροπίες που ήταν αδιανόητο να αντιληφθείς μέχρι σήμερα. Μία σχέση μπορεί να λαμβάνει σάρκα και οστά, γνωρίζοντας όμως πως αποτελείται από δύο πλευρές που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αυτόνομα, αλλά αποφασίζουν να θέσουν τους προσωπικούς τους εγωισμούς σε δεύτερη μοίρα. Μία τόσο συνειδητή πράξη καλό θα ήταν να φέρει τις υπογραφές και των δύο πλευρών, γιατί η αντοχή της στη διάρκεια του χρόνου δεν είναι μία δεδομένη υπόθεση. Το θέμα της ημέρας είναι να μπορείς να δημιουργήσεις ή συν-δημιουργήσεις αυτό που γίνεται και όχι να γίνεσαι ένα κομμάτι αυτού που γίνεται. 

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Roxy
19 Οκτ 2017 | 21:53
https://www.youtube.com/watch?v=RSWsLADAYSw
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
18 Οκτ 2017 | 15:56
Δέσμευση Αστρολόγε μου, Δέσμευση στην Αλλαγή. Όλα τα άλλα φρου φρου κι αρώματα.
Θεσεις πλανητων