Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



15
Ιαν
Νεα Σεληνη 17/1/2018
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 17ης Ιανουαρίου στην 26η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα (οριακά) και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό μοιάζει με την πιστολιά έναρξης μίας κούρσας τριετίας για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η αρχή του τέλους θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος βιβλίου ή ταινίας που μοιάζει εξαιρετικά ανάλαφρος στο ξεκίνημα τους, αλλά πολύ διδακτικός στο τέλος τους. Η μεγάλη πρόκληση είναι να καταλάβεις τα όρια των ευκαιριών που σου προσφέρονται και να μην προσπαθήσεις να ανοίξεις τα χέρια και τα πόδια σου σε μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή επιτρέπεται. Έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις να βάζεις θεμέλια σε μία προσπάθεια οικοδόμησης ενός ασφαλούς περιβάλλοντος μέσα στο οποίο κινείσαι, αρκεί να έχεις επιλέξει το έδαφος που θα χτίσεις το κτίριο.

Αν πάλι κουράστηκες να βρίσκεσαι σε ένα μέρος που έχει καταντήσει φυλακή, τότε δεν μπορείς να εξεγερθείς ή να προσπαθήσεις να αποδράσεις, αφού δεν έχεις τις σωματικές και πνευματικές αντοχές για κάτι τέτοιο. Μπορείς όμως να αρχίσεις να αλλάζεις την εικόνα και το μυαλό σου, ώστε σε λίγο καιρό από σήμερα να είσαι παράταιρος/η με το περιβάλλον σου, με αποτέλεσμα να σε απορρίψει το ίδιο το σύστημα.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να σε προειδοποιήσει πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να εστιάζεις σε περισσότερα από ένα ταμπλό, πως καλό θα ήταν να διαχωρίσεις τη θέση σου από ένα περιβάλλον που μπορεί να υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που κουβαλούν τοξικότητα και όχι δημιουργική ματιά. Είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να αποχαιρετήσεις μία προοπτική που μοιάζει να σε στραγγίζει από ενδιαφέρον και πιθανό κέρδος, να αποχαιρετήσεις ένα πρόσωπο που μπορεί να τραβάτε πλέον εντελώς διαφορετικό δρόμο. Η ουσία είναι πως καλείσαι να αποφασίσεις αν θα βαδίσεις με τους δυνατούς θεωρώντας πως είσαι ένας/μία εξ αυτών ή θα δειλιάσεις και θα συμβιβαστείς με κάτι που σε βουλιάζει αργά και σταθερά. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μοιάζει με την κατάλληλη στιγμή ώστε να μιλήσεις πλέον ανοικτά απέναντι σε άτομα που πρέπει να διαμορφώσετε μία νέα δυναμική σχέση μεταξύ σας. Μπορεί να έχει έρθει η ώρα ώστε να κάνει το επόμενο βήμα της μία συνεργασία που αλλάζει περπατησιά, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως λύνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ίσως πάλι να θέλεις να εξετάσεις αυτή την προοπτική του ταξιδιού με το άτομο που φαίνεται διατεθειμένο να προχωρήσει στις τομές που έχεις αναφέρει, ώστε να εξετάσεις αν μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να κάνει κάποια πράγματα πολύ πιο σοβαρά από όσο φαίνονταν μέχρι σήμερα, αρκεί να υπάρχει αλήθεια και σαφές πλάνο. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλεί αλλαγή στον επαγγελματικό σου ρόλο ή να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως πρέπει να προχωρήσεις με μία αναδιαμόρφωση των οικονομικών σου δεδομένων. Η στήριξη που λαμβάνεις από την άλλη πλευρά δεν είναι πλέον δεδομένη και χρειάζεται να κάνεις μία κουβέντα που σε ζορίζει και ενοχλεί, με στόχο να λυθούν σκιές που πέφτουν στην καθημερινότητα σου. Στον ερωτικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά του/ης συντρόφου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να δεις κάποιες κινήσεις που αποδεικνύουν κάτι που από καιρό σκέφτεσαι πως μπορεί να ισχύει, αλλά δεν έχεις αποδείξεις ή ενδείξεις μέχρι σήμερα.  

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για να μπουν νέες βάσεις σε μία σχέση ή συνεργασία που θα πρέπει να αρχίσει να βαδίζει με περισσότερο σταθερά βήματα. Μπορεί να αναγνωρίσεις κάποιες νέες προσκλήσεις που φτάνουν στα αυτιά ή στα χέρια σου και θα χρειαστεί να τολμήσεις να ταράξεις τα νερά της ζωής σου, με στόχο να ανακαλύψεις την ευτυχία που αναζητάς. Αν βρίσκεσαι λοιπόν σε μία κατάσταση που δε δείχνει σημάδια προόδου, τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να συμβιβάζεσαι, αφού γνωρίζεις πολύ καλά πλέον πως αναζητάς ισχυρές συγκινήσεις.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να θέσεις εκ νέου κάποιους κανόνες στο επαγγελματικό σου πλαίσιο και να βάλεις προτεραιότητες οι οποίες είναι απαιτούμενες για να καταφέρεις να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου. Μπορεί βέβαια να αντιδράσεις με τρόπο που μοιάζει απότομος σε πρόσωπα που είναι γύρω σου ή να εκφραστείς με δυνατή φωνή και αποφασιστικότητα και να ταράξεις ισορροπίες. Καλύτερα όμως να έχεις το πάνω χέρι των κινήσεων παρά να περιμένεις να δεχτείς την έκπληξη ή πρόκληση από άλλους. Απλά να θυμάσαι να ρωτάς το σώμα σου αν αντέχει τις συγκρούσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μοιάζει να ξεκαθαρίζει ένα ζήτημα με το έτερο ήμισυ ή με τα παιδιά σου. Είναι καιρός να πάψει να υπάρχει ομίχλη, να σταματήσεις να λειτουργείς σε ένα πλαίσιο χωρίς ξεκάθαρες γραμμές και να αποφασίσεις να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που οδηγούν πάντα στο ίδιο σημείο. Μία απότομη απόφαση αυτή την εποχή μπορεί να μοιάζει κάπως ενοχλητική και επικίνδυνη, αλλά η διατήρηση μίας κατάστασης που σε εξοντώνει είναι μία ακόμα πιο δύσκολη διαδικασία. Κάποιες φορές οι σημαντικές αποφάσεις μπορεί να τρομάζουν, αλλά προκαλούν τεράστια ικανοποίηση όταν ληφθούν και μπορούν να εκτελεστούν.  

Ζυγός

Η Νέα  Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να είναι κάπως δύσκολη αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να θέσεις όρια και βάσεις σε μία ζωή που έχει πάψει προ πολλού να κινείται χωρίς πλάνο. Θα χρειαστεί να γίνει μία κουβέντα με το πρόσωπο που περνάς χρόνο μαζί του και να συζητήσετε κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι ή τον κοινό σας χρόνο σε σχέση με τις επαγγελματικές σας ασχολίες. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως δε σε χωρά ο τόπος, πως είναι καιρός να αλλάξεις περιβάλλον και αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει αφού λαμβάνεις αποστάσεις από γνώριμα σου πρόσωπα. Αν έχεις μία νέα επαγγελματική πρόταση, τότε χρησιμοποίησε τον αιφνιδιασμό για να λύσεις διλήμματα που έχουν γεννηθεί.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να εξασκήσει την ικανότητα να σου να βλέπεις στο σκοτάδι, να ακούς προσεκτικά μέσα σε φασαρία, να επιλέγεις διαδρομές που δε θα επέλεγαν πολλοί και να σε βγάζουν στον προορισμό σου. Είναι καιρός να αποδείξεις πως μπορείς να χαρακτηριστείς ηγέτης στον τρόπο που λειτουργείς τη στιγμή που το βάρος πέφτει στους ώμους άλλων, αφού αντέχεις να πάρεις τις ευθύνες που άλλοι θα προσπεράσουν. Είναι η ώρα που θα βγάλεις ένα λόγο και θα μαζέψεις κόσμο γύρω σου που αξίζει να βρίσκεται στο περιβάλλον που κινείσαι. Είναι η ώρα που θα πεις κάποιες κουβέντες που θα κάνουν κάποιους να κρυφτούν. Είναι η ώρα να πάψεις να παίζεις και να δείξεις πως κάποιοι ωριμάζουν ακόμα και μέσα σε μία μόλις νύχτα.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε κάνει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός/η ως προς τα οικονομικά σου αφού παραμονεύουν κίνδυνοι τους οποίους ίσως να μην μπορείς να αναγνωρίσεις με μη προσεκτική ματιά. Κάποιες αγορές που έχεις κάνει μπορεί να σε αγχώσουν αφού τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί σε πιέζουν. Ίσως πάλι να υπάρχουν δύσκολες συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα και να πρέπει να συζητήσεις κάποιες προτάσεις που μειώνουν την αμοιβή σου. Αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι πως διαθέτεις την ικανότητα να ξεγλιστράς από τις κακοτοπιές, οπότε ίσως να πρέπει να τολμήσεις κάτι τέτοιο. Μη νομίζεις όμως πως η έξοδος κινδύνου είναι τόσο προφανής κατεύθυνση.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να λειτουργεί σαν την επίσημη εκκίνηση μίας νέας κατάστασης που φαίνεται να έχει έρθει για να θεμελιώσει τη ζωή σου. Η αποφασιστικότητα σου ώστε να κινήσεις τα νήματα σε μία ζωή που δεν μπορεί να οδηγείται χωρίς να έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου είναι ένας κρίσιμος παράγοντας σε μία συνάντηση και συζήτηση με άτομα που θα ήθελες να ξεκαθαρίσει ο ρόλος τους. Είναι καιρός να κάψεις οριστικά ένα πατρόν διαβίωσης και συμπεριφοράς και να αποφασίσεις να κάνεις τομές που μπορεί ακόμα και να σε τρομάζουν. Δεν είναι κακό να το τολμήσεις, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να υποστηρίξεις μέχρις εσχάτων τις επιλογές σου.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει παρασκηνιακά για εσένα και να αποτελέσει την απαρχή του ξεδιπλώματος του νήματος σε μία κατάσταση που δεν είναι όπως θα την ήθελες. Αν προσπαθήσεις να ακούσεις τον εαυτό σου σε στιγμές απόλυτης ησυχίας μπορεί να λάβεις απαντήσεις σε ερωτήματα που τόσο καιρό προσπαθείς να επιλύσεις μέσα από θορυβώδεις αλλά άγονους διαλόγους. Καλό θα ήταν να κοιτάξεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις διαθέσεις σου και να αποφύγεις να συνεχίσεις να καθρεφτίζεσαι σε ένα είδωλο που μπορεί να μην είναι ακριβώς δικό σου. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια τέτοια προοπτική, τότε προσπάθησε να αφουγκραστείς τι συμβαίνει σε ένα περιβάλλον που συμμετέχεις αλλά αρχίζει να δημιουργείται αναβρασμός χωρίς να αντιλαμβάνεσαι το λόγο. Δε χρειάζεται να χάσεις χρόνο και σε ένα περίπου μήνα από σήμερα να μάθεις κάτι που θα μπορούσε να απειλήσει τη σωματική ή ψυχική σου υγεία. 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να κάνεις μία σοβαρή εκκαθάριση στη ζωή σου, πετώντας από αυτή ανθρώπους και δραστηριότητες που απλά τη φορτώνουν. Αν επιμείνεις να μην καθαρίζεις το τοπίο που υπάρχει γύρω σου, τότε κάποιοι άνθρωποι θα σου χτυπήσουν ένα καμπανάκι σχετικά με τις προτεραιότητες που θέτεις και τις επιλογές σου. Φρόντισε να κατανοήσεις την απαίτηση να γίνεις περισσότερο ξεκάθαρος/η ως προς τις επιλογές και επιθυμίες σου γιατί είναι κρίμα να επιλέξεις το αχανές και ανομοιόμορφο πλήθος από τις διακριτές μονάδες που κουμπώνουν απόλυτα με τον πραγματικό σου εαυτό. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων