Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ17
Νοε
Το λαμπερο φως που ακολουθει το απολυτο σκοταδι
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου στην 26η μοίρα του Σκορπιού και σε σχεδόν απόλυτο quincunx με τον Ουρανό από τον Κριό φαίνεται να δημιουργεί ένα ρήγμα στην έννοια της ατομικής πρωτοβουλίας και ανάληψης δράσης, αφού δηλώνει πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην κίνηση που φαίνεται και αυτή που σχεδιάζεται και δεν πρέπει να έρθει στο φως αφού κινδυνεύει από τρίτους ή θέτει σε κίνδυνο τη βολική ασφάλεια του ανικανοποίητου του σήμερα. 

Η έννοια της προσωπικής βούλησης, της ατομικής έκφρασης, της μάχης ενός ατόμου απέναντι στις διαθέσεις μίας μεγαλύτερης ομάδας φαίνεται να περνά μέσα από μία κρίση,  μέσα από ένα ρήγμα που κάνει εμφανέστατη τη διαφορά ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, την απόσταση της ψυχής από το μυαλό, την αντίθεση της επιθυμίας από την ανάληψη δράσης. Η σημερινή ημέρα θα αποδείξει πως κάποιοι άνθρωποι είναι βολεμένοι μέσα στο κουτί της κρίσης που τους απαγορεύει να κινήσουν τη ζωή τους προς την κατεύθυνση που θα επιθυμούσαν. Οι δικαιολογίες της ύπαρξης σκοινιών που επιτρέπουν μικρές και συγκεκριμένες κινήσεις των μελών του σώματος, είναι μία καραμέλα που βολεύει αρκετά μυαλά, αλλά ταυτόχρονα έχει αρχίσει να γίνεται και γελοία δικαιολογία. Η σύγκριση της ζωής σου με αυτή ανθρώπων που τολμούν να αναμετρηθούν με το τέρας της σκιάς τους, είναι μία αποτυχημένη πλέον σύγκριση, αφού υπάρχουν αρκετά παραδείγματα ανθρώπων που έσπασαν τα δεσμά τους και τόλμησαν να ζήσουν με τρόπο που τους κάνει ευτυχισμένους. 

Η συγκυρία της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τη φοβία μέσα σου που μπορεί να τρώει τις σάρκες σου εκ των έσω, την ίδια στιγμή που εσύ θεωρείς πως λειτουργεί ως προστατευτικό οπτικό σύστημα απέναντι στις επιθέσεις που μπορεί να δεχτείς από γύρω σου. Θωρακίζοντας τον εαυτό σου με μία εσωτερική πανοπλία, μπορεί να νιώθεις άτρωτος/η, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να νιώθεις και ανίκανος/η να ευχαριστηθείς με την ψυχή σου. Το χαμόγελο που διακρίνεται στο πρόσωπο σου μοιάζει ψεύτικο και καρφιτσωμένο με τρόπο ώστε να θυμίζει πως υποδύεσαι ρόλους. Αν τολμήσεις σήμερα να κάνεις μία τομή στην εσωτερική σου πανοπλία, τότε μπορεί να πονέσεις τόσο πολύ που θα αποφασίσεις να τραβήξεις το χέρι σου από αυτή την αόρατη πληγή. Αν όμως επιμείνεις να τρυπάς την πανοπλία, τότε μπορεί να διακρίνεις με την άκρη του ματιού σου πως κάτω από την πληγή, υπάρχει φως που παλεύει τόσο καιρό να βγει προς τα έξω, με στόχο να φωτίσει τα μάτια σου που επιμένεις να χρησιμοποιείς ως βιτρίνα που καθρεφτίζει τις επιλογές τρίτων από έξω προς τα μέσα και όχι τις δικές σου εσωτερικές επιθυμίες από μέσα προς τα έξω.

6 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
18 Νοε 2017 | 09:59
One for All, All for One & All for Love  https://youtu.be/ofA3URC1wyk  : )
Εικόνα ζωδίου
Roxy
18 Νοε 2017 | 01:19
Έτσι είναι, θα συναντηθούμε όλες στην πηγή αργά ή γρήγορα! It's a promise ;-)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
17 Νοε 2017 | 22:39
αααα...κι ένα Μπράβο και στον χμμ ...λύκο https://youtu.be/Cch7Uik6GOk : )
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
17 Νοε 2017 | 21:52
Μπράβο ΚΑΙ στα δύο κορίτσια :) με ειλικρινές  αυθεντικό χαμόγελο από καρδιάς :)  τι να κάνω Γιατρέ μου δεν μου πάει η μουντζούφλα  και ειδικά τώρα που πετάμε γίνεται να μην χαμογελάμε ;   https://youtu.be/pcwmt119rTo  : )))
Εικόνα ζωδίου
Mavla
17 Νοε 2017 | 19:43
Μπράβο Roxy! Είσαι κοντά στην πηγή. Ελπίζω σύντομα να σε συναντήσω ΄όταν τελειώσω την αναμέτρηση με τη συνείδησή μου.
Εικόνα ζωδίου
Roxy
17 Νοε 2017 | 19:28
Γιά να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση. Μέχρι στιγμής όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το συμπαντικό σχέδιο!
Θεσεις πλανητων