Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ19
Νοε
Διλημματα ουσιας
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στον Τοξότη τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου φαίνεται να δημιουργεί μία έντονη ταχύτητα στη σκέψη και την επικοινωνία στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, κάτι που όμως χρειάζεται προσοχή αφού μπορεί να οδηγήσει σε παγίδες που στήνει  το τετράγωνο του Άρη από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. 

Η απόσταση ανάμεσα στην υπόσχεση και την υλοποίηση, τη σκέψη και την πράξη, την πρόταση και την εφαρμογή μπορεί να μικρύνει σήμερα, με αποτέλεσμα τα λόγια του αέρα να μετατραπούν σε χειροβομβίδα στα χέρια αυτών που επιμένουν να τα χρησιμοποιούν. Κάθε αθώα φράση μπορεί να μετατραπεί σε ουσιαστική απειλή, κάθε επιφανειακή συζήτηση μπορεί να γίνει αφορμή για αναμέτρηση με την άλλη πλευρά, κάθε βιαστική επιλογή μπορεί να κρύβει ένα αδιέξοδο που μοιάζει αδιαπέραστο. 

Από την άλλη βέβαια πλευρά, τα σημαντικά εμπόδια σχετικά με την κίνηση και τη δράση που προκαλεί ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, θα μπορούσαν να ξεπεραστούν από ανθρώπους που τολμούν να ρισκάρουν ή που μπορούν να βλέπουν μέσα από μία οπτική που κουβαλά μεγάλα ποσά αισιοδοξίας. Η σύγκρουση με την απέναντι πλευρά μπορεί να αποφευχθεί στην περίπτωση που προσπαθήσεις να σπάσεις τον πάγο με ένα αστείο ή που θελήσεις να απομακρυνθείς από το ρινγκ, με τρόπο που δείχνει πως είσαι βέβαιος/η πως τα προβλήματα λύνονται ενίοτε και με πιο ανώδυνους τρόπους. 

Κατά τη διάρκεια όμως της ημέρας, η επαφή της Σελήνης με τον Κρόνο στον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο την έννοια του νόμου και της απαγόρευσης, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να αποφύγεις να βάλεις την υπογραφή σου εκεί που καταθέτεις και την καρδιά σου. Κάθε προσπάθεια να ξεγλιστρήσεις από τις ευθύνες σου μπορεί να μοιάζει μάταιη, να φαντάζει παιδιάστικη και κατακριτέα, να αποτελεί σοβαρή αφορμή για να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που σε γοητεύει αλλά ταυτόχρονα σε προβληματίζει αφού σε καλεί να εκφράσεις τον εαυτό σου που φοβάσαι να φέρεις στην επιφάνεια. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
20 Νοε 2017 | 08:19
Για να πω την αλήθεια σ αυτήν την Νέα Σελήνη με απασχόλησε ιδιαίτερα ο χάρτης του Manson με 1) γενέθλιο Ήλιο στην ~19η  του Σκορπιού σε τετράγωνο με Δεσμους, 2) σύνοδο γεν. Σελήνης Δεσμών στην αντισκιά της Νέας Σελήνης 3) γεν. Κρόνος RA αλλά και ηλιοκεντρικός  σε τετράγωνο με Νεα Σελήνη, 4)  βαρύκεντρος Ήλιος RA στο τσακ του τετραγώνου με Δεσμούς...τελικά ο καλός Δίας εν έτει *2017 απάλλαξε τη Γη από την παρουσία του στα 83* του χρόνια...άει στο καλό Manson.
Θεσεις πλανητων