Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ23
Νοε
Ενοχικες συγκρουσεις
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο και το τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου φαίνεται να δηλώνει πως οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο καλούνται να θέσουν προτεραιότητες για τον εαυτό τους χωρίς να επιμένουν να κάνουν τον τροχονόμο στη ζωή των γύρω τους. 

Η τάση σου να ελέγξεις τους πάντες πηγάζει από το γεγονός πως παρατηρείς πως βιώνεις μία περίοδο μεγάλων αλλαγών στη ζωή των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι ή ακόμα και τη δική σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις πως χάνεις το δικό σου ρόλο μέσα σε όλο αυτό. Μπορεί λοιπόν να χάσεις τη διαλλακτικότητα σου και να επιμείνεις να πείσεις για τις πεποιθήσεις και τις διαθέσεις σου, με τρόπο που πολλές φορές μοιάζει απολυταρχικός στους γύρω σου. Στην προσπάθεια σου να διατηρήσεις την ταυτότητα σου, μπορεί να προσπαθήσεις να ελέγξεις τους πάντες και τα πάντα, αφού διαφορετικά νιώθεις να γκρεμίζεται το οικοδόμημα μέσα στο οποίο έχει τοποθετήσει τον εαυτό σου. 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να νιώσεις μία τεράστια κούραση συνεχίζοντας να συμμετέχεις στα πάντα και να κρατάς στους ώμους σου βάρη που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα. Θα επιδιώξεις να πάρεις μία ανάσα μακριά από τις συνήθεις δραστηριότητες σου και να ασχοληθείς λίγο και με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Μπορεί πάλι να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από θέματα διεκδικήσεων, ένα ζήτημα που σε ενοχλεί αφού φέρνει στην επιφάνεια και κάποια δικά σου σκοτεινά ένστικτα τα οποία θεωρείς πως δεν αρμόζουν στην προσωπικότητα σου. Να θυμάσαι όμως πως κάθε πιθανή σύγκρουση που μπορεί να προκύψει μέσα από αυτή την πράξη σου είναι δυνατό να σημαίνει πως δεν έχεις ακόμα αποδεχτεί το γεγονός πως έχεις δικαίωμα επιλογής, αφού διατηρείς γύρω σου ανθρώπους που σε καταπιέζουν ακόμα και χωρίς να το εφαρμόζουν συνειδητά πάνω σου. 

25 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Roxy
28 Νοε 2017 | 15:34
Έτσι μας αρέσετε οι Αιγόκεροι, αυστηροί ;-)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
28 Νοε 2017 | 08:10
Καλημέρα κοριτσάρες!!! Ευχαριστώ πολύ για το φιλικό τονοτιλ ! διάβασα τα μηνύματα σας πριν παω και ήταν πραγματικά τονωτικά. Τώρα που το βλέπω απέξω νομίζω πως έπεσα στην παγίδα της υπερβολικής αυστηρότητας με τον θείο ... καλημερούδιαααα :)))
Εικόνα ζωδίου
Roxy
27 Νοε 2017 | 14:41
Έλενα, αν και είμαι η τελευταία που θα δώσει συμβουλές για τέτοια θέματα, η αυτοπεποίθηση νομίζω χτίζεται σιγά σιγά και ως εκ τούτου ποτέ δεν είναι αργά :-)
Εικόνα ζωδίου
Roxy
27 Νοε 2017 | 14:36
Μια Κάποια, πήγαινε αν πρέπει να πας. Αν τον βοηθήσεις, θα βοηθήσεις ίσως κι άλλους μέσω αλυσιδωτής αντίδρασης. Δίκιο έχεις για τα προβλήματα καρδιάς, αλλά μερικές φορές οφείλονται και σε απέραντη θλίψη που σφίγγει το στήθος. Ορίστε και δυο γαρδένιες για να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα: https://www.youtube.com/watch?v=S4ZqO5Zq9QY
Εικόνα ζωδίου
ελενα
27 Νοε 2017 | 14:31
Αν το 'χαμε, θα 'χαμε γλιτώσει πολλά Μια Κάποια!! Στην περίπτωσή σου τώρα...πας δεν πας αυτός ο ίδιος θα παραμείνει..καρδιοπαθής, τσιγκούναρος. Εσύ? Ποια από τις δύο επιλογές σε βοηθάει να είσαι πιο κοντά στον εαυτό σου? Κάνε το καλό και ριξ'το στον γυαλό.... https://www.youtube.com/watch?v=Q_Vnld_lcy0 λαλαλαλαααα
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
27 Νοε 2017 | 14:09
Έλενα με την αυτοπεποίθηση βλέπω δεν το χουμε...θα σου απαντήσω αλλά κάποια άλλη στιγμή γιατί σήμερα έχω πραγματικά να επισκεφτώ ένα  αρχιτσιγκούναρο βαθύπλουτο καρδιοπαθή και πρέπει να βρω ένα τρόπο να κατεβάσω θερμοκρασία να διώξω το θυμό και αν τελικά με πείσω να τον επισκεφτώ το ενδιαφέρον μου να είναι ειλικρινές...Δεν την παλεύωωωω κορίτσια.
Εικόνα ζωδίου
ελενα
27 Νοε 2017 | 13:35
Δεν διαφωνώ καθόλου ως προς την κατάλληλη σχέση, την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο άνθρωπο και ας είναι λάθος το γινόμενο της πρόσθεσης!Εξάλλου, έτσι πορευόμαστε όλοι, έτσι μαθαίνουμε, έτσι ωριμάζουμε. Αναφερόμουν όμως κυρίως σε α-κατάλληλους που κάνεις τα πάντα για να γίνουν κατάλληλοι επανειλημμένα, σχεδόν εμμονικά, μόνο και μόνο επειδή το υποσυνείδητο έκανε κουμάντο. Ας μην μιλήσουμε βέβαια για την δική μου ακαταλληλότητα...χαχαχα!!! Μεγάλη η χάρη του Ουρανού,λοιπόν, και τώρα του αγαπημένου Πλούτωνα...Αν εμπιστευτώ τις μαντικές σου ικανότητες Μια Κάποια, τότε ίσως απλά φοβάμαι πως η Αφροδίτη μου δεν θα αναγνωρίσει το σωστά κατάλληλο...είναι και φρέσκες οι αλλαγές! Πάντως για την ώρα ούτε τους βλέπω, ούτε με βλέπουν... :)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
26 Νοε 2017 | 18:52
Είδες τελικά που κι εσύ έχεις δεχτεί την τρελή χάρη του Ουρανούκου;)
Εικόνα ζωδίου
Roxy
26 Νοε 2017 | 18:30
Εγώ πάλι σ’ ευχαριστώ για το μικρή, τον τελευταίο καιρό με τον Πλούτωνα, μου φαίνεται ότι έχω πάρει 20 χρόνια! Νόμιζα πως η διέλευση του Ουρανού αφορά όσους έχουν Αφροδίτη στον Κριό, αλλά λάθος μάλλον. Για να πω την αλήθεια, αισθάνομαι ότι έχω ξεμπερδέψει με τη γονεϊκή πατέντα, έπειτα από μία σχέση με κλώνο (στον χαρακτήρα) του μπαμπά μου, η οποία έληξε πριν από δύο χρόνια περίπου. Είναι, άλλωστε, φοβερό το πώς μας δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ασφάλειας κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό/κατάλληλο για μας, αλλά γνώριμο. Το φως, όμως, βρίσκει τον δρόμο, όπως λες! Και όχι, τίποτα δεν είναι τυχαίο, και τα κομμάτια του παζλ σιγά σιγά ενώνονται! https://www.youtube.com/watch?v=cWGE9Gi0bB0 Η Mavla είχε πει κάτι για θέματα υγείας τέλη Νοεμβρίου, γιά να δούμε...
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
26 Νοε 2017 | 16:17
Προφανώς η Mavla έχει πολύ  σοβαρό λόγο που εξαφανίστηκε.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
26 Νοε 2017 | 16:17
Μικρή Υδροχόα ( πωπω μεγάλωσα!!! anyway το προσπερνώ δεν με συμφέρει : ) έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα η γενιά σου κουβαλά το πλέον εμβληματικό αποτύπωμα  Ουρανού (Ουρανός πάνω στον άξονα  Δεσμών του, πάνω στους Δεσμούς της Σελήνης και  πάνω στον άξονα των βασιλικών αστέρων Aldebaran και Antares) αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως η γεν. Αφροδίτη σου δεν έχει δεχτεί την τρελή χάρη του Ουρανού οεεεεο; πολύ σίγουρη σε βρίσκω!  Θα σου πω όμως αυτό, όπως έχω δηλώσει είμαι στη φάση που λύνω το γρίφο των σχέσεων,  ένα παράδειγμα είναι εγώ κι εσύ, έχουμε ένα πολύ καλό rapport σωστά; αυτό δεν είναι τυχαίο , είμαστε και οι δύο στην κατάλληλη φάση, εσύ είσαι στη φάση που μπορείς να δώσεις φως πέρα από τα όρια του εγώ σου ( δηλαδή χωρίς να το στερηθείς και δεν έχει άμεση σχέση με τον  Ήλιο στον Υδροχόο για να μην σε μπερδεύω)  από την άλλη εγώ  είμαι στη φάση που μπορώ να δω  αυτό το φως και να ανταποκριθώ. Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί και σε νέες γνωριμίες που κάνεις αυτό το διάστημα, γι αυτό συνέχισε να εκπέμπεις σ όλα τα επίπεδα  και να παρατηρείς ποιοι ανταποκρίνονται κατάλληλα ;) από την άλλη αυτό που έλεγα στην Έλενα είναι το αντίστροφο. Η  Αφροδίτη της Έλενας είναι στη φάση που μπορεί να νιώσει το ειλικρινές ενδιαφέρον.
Εικόνα ζωδίου
Roxy
26 Νοε 2017 | 12:05
Ωχ, δηλαδή εμείς που δεν δεχτήκαμε Ουρανό σε γενέθλια Αφροδίτη είμαστε καταδικασμένοι να αναπαράγουμε γονεϊκές πατέντες και να πατάμε τη μία μπανανόφλουδα μετά την άλλη; Καλύτερα, λοιπόν, που απέχω απ’ όλα αυτά αφού αποδεδειγμένα δεν ξέρω τι μου γίνεται. Θα ασχοληθώ με φίλους και επαγγελματικά που τα καταφέρνω καλύτερα :-P Κουράγιο, Μάβλα, μέσα στο τούνελ! Σε περιμένουμε!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
25 Νοε 2017 | 22:37
Mavla ....Mavlaki .... Φιλεναδίτσα μοοοου ... https://youtu.be/atyvdC15HFA
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
25 Νοε 2017 | 22:36
Οι ρητορικές ερωτήσεις Έλενα μας βοηθούν να αποσαφηνίζουμε φαύλες σκέψεις, είναι ένα πωλησιακό τρικ ώστε να επικεντρώνουμε  το μυαλό που του αρέσει να μας μπερδέυει πετώντας μπανανοφλουδες. Άλλη ρητορική ερώτηση:  Σωστός σύντροφος, συνεργάτης φίλος ή μια κατάλληλη σχέση (που μπορεί να είναι η "λάθος") με το κατάλληλο πρόσωπο ( που μπορεί να είναι το "λάθος"  ) στον κατάλληλο ( που μπορεί να είναι ο "λάθος") χρόνο; άλλη ρητορική ερώτηση:  γιατί δημιουργούμε "λάθος" σχέσεις που είτε δίνουμε χωρίς να παίρνουμε είτε παίρνουμε χωρίς να δίνουμε είτε δίνουμε και παίρνουμε "λάθος";  στο ερώτημά σου περί αναγνώρισης, για σένα που έχεις δεχτεί διέλευση Ουρανού γεν Αφροδίτης - άρα πρέπει να έχεις αντιληφθεί και αποστασιοποιηθεί από γονεϊκές πατέντες στις σχέσεις σου και προφανώς βρίσκεσαι στο στάδιο που συνειδητοποιείς πως δεν ωφελεί να τις αναπαράγεις,  είσαι ανοιχτή στο νέο - η απάντηση είναι εύκολη: ένα πρόσωπο που σου ασκεί overall θετική επίδραση δηλ μετά  την επικοινωνία - επαφή μαζί του σου μένει μια γλυκιά αιθέρια αίσθηση  που ενδεχομένως  σου γρατζουνά και λίγο την ψυχή αφού καλείσαι να αποβάλλεις πυρηνικά κατάλοιπα , είναι ένα κατάλληλο πρόσωπο, μια κατάλληλη σχέση...μπορεί να είναι μια απλή φιλική σχέση που σε φέρνει όμως ένα βήμα πιο κοντά που σε  εκπαιδεύει  να δημιουργείς κατάλληλες για σένα σχέσεις... διαβάζοντας την γυάλα των σχέσεων :ΡΡΡ θα σου πω πως γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που διαθέτουν  το  κατάλληλο φως για να δημιουργήσετε μαζί μια κατάλληλη σχέση.
Εικόνα ζωδίου
Roxy
25 Νοε 2017 | 16:04
Εμ σάμπως ξέρω κι εγώ; Νομίζω η μοναξιά είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, με την έννοια ότι μπορεί να περιστοιχίζεσαι από πλήθος και πάλι να τη νιώθεις. Άρα μάλλον ταίριαζε καλύτερα η μοναχικότητα σ' αυτό που έλεγα πριν. Θενξ για την τραγουδάρααααα!
Εικόνα ζωδίου
ελενα
25 Νοε 2017 | 12:31
Ρητορική η ερώτησή σου καλή μου Μια Κάποια...Σαφώς το δεύτερο, εξάλλου κάνοντας το πρώτο πάλι το δεύτερο ψάχνεις! Το ζητούμενο είναι το εξής: πως μαθαίνεις να αναγνωρίζεις τον σωστό άνθρωπό, όταν τόσα χρόνια έχεις τελειοποιήσει την εκπαίδευσή σου, στην αναγνώριση του λάθος! Πως? Μου λες?? p.s: Μοναξιά ή μοναχικότητα Roxy?! https://www.youtube.com/watch?v=D6hFnmV7Y3g
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
24 Νοε 2017 | 14:14
αχαχαχα πολιυυυ γουτσου γουτσου ! η γουτσου γουτσου ζουζούνα Φιλενάδα Σκορπίνα που είναι; ένα μασίγωμα γούτσου γούτσου;;;
Εικόνα ζωδίου
Roxy
24 Νοε 2017 | 14:04
Χμμμ κρίσιμη ερώτηση: ποιος είναι ισάξιος αντίπαλος; Σκεφτόμουν κι αυτό που έλεγες και για τη μοναξιά, Έλενα… Είναι, πάντως, λίγο παράδοξο να αναζητάμε την επιβεβαίωση της ύπαρξης αποφεύγοντας τη μοναξιά, ενώ εκεί βρίσκεται η ασφάλεια. Σελήνη στον Υδροχόο, είμαι πολύ γούτσου γούτσου σήμερα https://www.youtube.com/watch?v=arBojKWpviA Εντάξει, το ‘καψα τελείως :-)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
24 Νοε 2017 | 13:49
Αφομοίωση του άλλου ως μόρφωμα που τελικά καταντά ενοχικό βαρίδι στην ψυχή μας  VS συμμαχία, συγχώνευση εις σάρκα μια αφού έχουμε απολαύσει και οι δύο το θεσπέσιο παιχνίδι της κατάκτησης. Μακροπρόθεσμα τι θα σε ωφελήσει περισσότερο ; να κυνηγήσεις ως θύτης ένα βολικό θύμα, να το καταπιείς  ώστε να χορτάσεις σήμερα την πείνα σου γνωρίζοντας όμως πως και αύριο όχι μόνο πάλι θα πείνας -άρα θα βγεις πάλι για κυνήγι - αλλά  θα κουβαλάς και βάρη, τα "κατάλοιπα" του άλλου   ή   να ρισκάρεις να  βγεις για κυνήγι για  έναν ισάξιο αντίπαλο εν δυνάμει σύμμαχο που μπορεί να ηττηθείς ή να νικήσεις ή να δημιουργήσετε μαζί μια συμμαχία, συγχώνευση που θα αυτοτροφοδοτείται που θα αναπτύσσεστε μέσα απο αυτή, θα εισπράττεις  και δίνεις αμοιβαία φροντίδα, θα κατακτάτε στόχους και η ζωή  θα ανθίζει, θα καρποφορεί ;)
Εικόνα ζωδίου
ελενα
24 Νοε 2017 | 12:03
Σε ό,τι με αφορά προσωπικά κατακτώ άρα υπάρχω. Κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω...!!!! χαχα Πασχίζω την τελευταία 3ετία να το αλλάξω...https://www.youtube.com/watch?v=nPtorZ2k7Ak
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
24 Νοε 2017 | 11:40
Σελήνη σε τετράγωνο με Δία αλλά και Σελήνη κόντρα παράλληλη με Αφροδίτη ...για να ελευθερώνουμε  χώρο στην ψυχούλα μας για τα δώρα ...όμορφαααα https://youtu.be/3K_hPTmb4GA
Εικόνα ζωδίου
Roxy
24 Νοε 2017 | 09:58
Καλή ερώτηση, γιατί είμαστε έτσι; Κι εγώ αναρωτιέμαι.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
24 Νοε 2017 | 08:04
Γιατί όμως γλυκούλια σταθερούλια συνδέετε την αποδοχή του άλλου με τη σύγκρουση και τον έλεγχο  που ασκείτε σ αυτόν; γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε η αποδοχή του να είναι  λάφυρο κατάκτησης και υποταγής;  ενίοτε κάποια πράγματα δεν κατακτώνται ...απλά χαρίζονται : )
Εικόνα ζωδίου
Roxy
23 Νοε 2017 | 16:47
Ας ελέγξουμε πρώτα τον εαυτό μας και τις εσωτερικές μας συγκρούσεις, και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα λολ
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
23 Νοε 2017 | 16:02
αχου τα αχου τα αυτά τα σταθερούλια πόσο γλυκούλια αξιολατρευτούλια είναι όταν χάνουν την μπαλίτσα ...γουτσου  γουτσου  https://youtu.be/CVFLQVXskQQ
Θεσεις πλανητων