Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



13
Φεβ
Ηλιακη εκλειψη 15/2/2018
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 15ης Φεβρουαρίου στην 27η μοίρα του Υδροχόου, σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να ταρακουνά τις ζωές των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, ειδικά των τελευταίων ημερών.

Μία ξαφνική αλλαγή πορείας μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στο περιβάλλον σου, αλλά μοιάζεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε σημαντικές κινήσεις μεταμόρφωσης, με αποτέλεσμα να μη θέλεις να κοιτάξεις προς τα πίσω. Η παρόρμηση αυτή την περίοδο μπορεί να δείχνει κάπως επικίνδυνη, αλλά γνωρίζεις πολύ καλύτερα πως η παραμονή στις υπάρχουσες συνθήκες της ζωής σου, είναι απλά μία θανατηφόρος διαδικασία.

Από την άλλη πλευρά, αν δέχεσαι ένα ξαφνικό σοκ στη σχέση ή στα επαγγελματικά σου, αν αλλάζει ο ρόλος σου μέσα στις παραπάνω περιστάσεις, τότε είναι καιρός να αναρωτηθείς μήπως κάτι τέτοιο μπορεί να είναι και ευλογία για τη ζωή σου. Χρειάζεσαι φρέσκο αέρα στη ζωή σου, ακόμα και αν αυτή η προοπτική προκύπτει μέσα από μία πράξη που σε κάνει να χάνεις την αναπνοή σου. Φρόντισε να συνειδητοποιήσεις την απαίτηση να διώξεις από πάνω σου τη μάσκα που έχεις βολευτεί να φοράς, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να συστηθείς εκ νέου στο περιβάλλον σου ή σε ένα νέο περιβάλλον που αποφασίζεις να κάνεις είσοδο.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο έχει την ευκαιρία να σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή, να σε βοηθήσει να συνδεθείς εκ νέου με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου και να αλλάξει ο κοινωνικός σου ρόλος. Μπορεί να προκύψουν κάποιες νέες προτάσεις που είναι πιθανό να σε βάζουν σε διαδικασία να αλλάξεις την καθημερινότητα σου λόγω της συμμετοχής σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Καλό θα ήταν επίσης να αναρωτηθείς μήπως είναι προτιμότερο να πάψεις να έχεις τον έλεγχο των πάντων και να στραφείς προς την ομαδική εργασία. Στον ερωτικό τομέα, προσπάθησε να διατηρήσεις τη λογική σου ανέπαφη και να μην πέσεις στην παγίδα να δεις τα πράγματα όπως θέλουν κάποιοι να στα παρουσιάσουν. 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο φαίνεται να ταρακουνά τη δημόσια εικόνα σου αφού θα προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε μία σχέση ή συνεργασία που χρειάζεται να βρει νέα πατήματα, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του ζωδίου. Μπορεί να χρειαστεί να φέρεις στην επιφάνεια κάποιες σκέψεις ή πράξεις σου που μέχρι σήμερα κρύβονταν και αυτό να αλλάζει τις ισορροπίες στον επαγγελματικό χώρο ή μέσα στο σπίτι σου. Μπορεί πάλι να πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με προτάσεις που έχεις δεχτεί, αφού δεν μπορείς να επιμένεις να πατάς σε δύο βάρκες. Χρειάζεται να καταλάβεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε ζητήματα που απαιτούν τη μέγιστη προσοχή σου, οπότε μην κάνεις πως δεν ακούς τα σινιάλα. 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να μοιάζει με την ευκαιρία που σου δίνεται ώστε να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε πνίγει, που σε εγκλωβίζει, που σε αναγκάζει να χάνεις την ομαλή ροή της  καθημερινότητας σου. Θα χρειαστείς χρόνο για τον εαυτό σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να βάλεις στην ημέρα σου κάποιες αθλητικές δραστηριότητες, γιατί διαφορετικά καταπονείς το σώμα σου αλλά ταυτόχρονα μπερδεύεις και το μυαλό σου. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή μπορεί να αποτελέσει ευχάριστη ανάπαυλα, οπότε μη μείνεις στα λόγια και τα σχέδια, αλλά προσπάθησε να το θέσεις και σε εφαρμογή. Γενικότερα, η κίνηση είναι κάτι που θα πρέπει να μπει στο πρόγραμμα σου, είτε αφορά το σώμα είτε το πνεύμα. 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μία πρόσκαιρη, αλλά σημαντική, αστάθεια στον οικονομικό ή ερωτικό τομέα. Δεν μπορείς να βασίζεις πολύ εύκολα το αύριο στα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου σήμερα, αφού υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μοιάζουν έτοιμοι να εισβάλουν στην ηρεμία και νηνεμία που αναζητάς. Από την άλλη βέβαια πλευρά, ρισκάροντας αυτή την περίοδο, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, την οποία όμως δε φαίνεται να ακολουθεί κάποια σταθερότητα. Αν λοιπόν αναλαμβάνεις το ρίσκο και παράλληλα τολμάς να αναμετρηθείς με ένα πρόσωπο που μπορεί να ταρακουνήσει κάθε σταθερά της ζωής σου, τότε βούτα στην πρόκληση και όπου σε βγάλει.  

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου μοιάζει με τη στιγμή που πρέπει να λάβεις αποφάσεις που γνωρίζεις πως θα ηλεκτρίσουν τους γύρω σου αλλά και την ίδια σου τη ζωή, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του ζωδίου. Καλείσαι να διαχειριστείς την προσωπικότητας της άλλης πλευράς που επιμένει  να θεωρεί πως μπορεί να ορίσει τους κανόνες του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα αντιλαμβάνεσαι πως κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό. Μπορείς να κάνεις ένα νέο βήμα στη ζωή σου, να θεωρήσεις πως έχεις την ευκαιρία να κινήσεις τις διαδικασίες προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις πως αποφασίζεις και δρας μόνος/η. Λάβε αποφάσεις και τόλμησε να τις επικοινωνήσεις και να τις εφαρμόσεις, γιατί κάθε στασιμότητα αυτή την περίοδο μοιάζει με επαφή με το βούρκο που σε τραβά προς το μέρος του.  

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να σε αφυπνίσει και να προσπαθήσει να σε κάνει να πάρεις το βλέμμα σου από μία κατεύθυνση που κατορθώνει να σου τραβά το ενδιαφέρον. Αν έχεις μπλεχτεί σε δίχτυα που είναι δύσκολο να αποφύγεις, αν ονειρεύεσαι καταστάσεις τις οποίες δεν είναι βέβαιο πως έχεις εκλογικεύσει, τότε χρειάζεσαι ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσεις. Πριν αυτό το καμπανάκι γίνει ένα σινιάλο που αφορά την υγεία σου, προσπάθησε να ακούσεις σε κάποιες λογικές φωνές που σε καλούν να δώσεις σημασία στην πραγματικότητα, γιατί είναι κρίμα να ξυπνήσεις με έναν παγωμένο κουβά νερό στο πρόσωπο σου, μετά από μία θερμή νύχτα της ζωής σου.  

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να αποτελεί μία πολύ καλή αφορμή για να αποφασίσεις να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην προσωπική σου ζωή, μέσα από μία γέννηση που περίμενες εδώ και πολύ καιρό ή προκύπτει με εντελώς ξαφνικό τρόπο. Αυτό που έχει σημασία είναι να πιστέψεις πως τα πάντα μπορούν να συμβούν, πως μπορείς να είσαι τυχερός/α απέναντι σε προκλήσεις που δέχεσαι, πως είσαι σε θέση να φέρεις στη ζωή σου περιστάσεις που την κάνουν πολύ πιο όμορφη. Στον επαγγελματικό τομέα, τόλμησε να δείξεις πως έχεις μία δημιουργική ματιά απέναντι στα πράγματα και θα καταλάβεις πως πολλοί θα γυρίσουν το κεφάλι τους προς τη μεριά σου.  

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να ταρακουνά τα θεμέλια της ζωής σου, κυρίως μέσα από αποφάσεις και δράσεις κοντινών σου προσώπων τις οποίες δεν είναι και πολύ εύκολο να ελέγξεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να λάβεις σημαντικές αποφάσεις, να μη βιαστείς να προχωρήσεις σε αλλαγές που αφορούν το σπίτι ή τη σχέση σου, να παρατηρήσεις καλύτερα αυτά που συμβαίνουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αποφεύγοντας να είσαι εσύ αυτός/η που κινεί τα νήματα. Αν πάλι έρχεται στην επιφάνεια ένα θέμα που έπρεπε να μείνει στο σκοτάδι, τότε φρόντισε να μπορείς να διαχειριστείς τις συνέπειες με πράξεις που μπορεί να εμπεριέχουν την έννοια της επέμβασης με χειρουργική ακρίβεια απέναντι στις προκλήσεις.  

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο αποτελεί μία πολύ καλή στιγμή για να προγραμματίσεις ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που μοιάζει να έχεις ανάγκη, για να καταφέρεις να αποδράσεις από ένα περιβάλλον και μία επαναλαμβανόμενη διαδικασία που μοιάζει να σε ρουφά. Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσεις ανοικτά για μία κατάσταση, να τολμήσεις να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και να διεκδικήσεις κάτι, να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να δυσαρεστήσουν πρόσωπα του γειτονικού σου κύκλου. Την ίδια όμως στιγμή, καλείσαι να παίξεις και ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που έχει να κάνει με αυτά που λες και αυτά που αφήνεις να εννοηθούν. Δοκίμασε τις δυνάμεις σου στο να οδηγείς τη σκέψη άλλων εκεί που θέλεις, αφού μπορείς να μάθεις πράγματα που δε θα ακούγονταν κάτω από διαφορετικές περιστάσεις.  

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί για ακόμα μία φορά τον τελευταίο καιρό να επηρεάζει τα οικονομικά σου. Θα χρειαστεί να προσέξεις τις επενδύσεις που αποφασίζεις να κάνεις, να κάνεις ένα βήμα πίσω σε θέματα αγορών ή εκμυστηρεύσεων, αφού είναι πιθανό να σε αφήνουν ακάλυπτο/η απέναντι σε άτομα που δεν μπορείς ακόμα να γνωρίζεις αν είναι στραμμένα προς την πλευρά σου. Στον τομέα των εσόδων σου, προσπάθησε να διαφυλάξεις χρήματα που έχεις ή δικαιούσαι να εισπράξεις, αφού είναι καλή εποχή για να ακολουθήσεις μία αμυντική τακτική και να καταφέρεις να οικοδομήσεις πολύ πιο σταθερά τη ζωή σου πάνω σε δεδομένα που δεν κινδυνεύουν από πιθανές σεισμικές δονήσεις.  

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου μπορεί να αποτελεί ένα ακόμα σημάδι πως χρειάζεται να αλλάξεις την κατεύθυνση της ζωής σου, κάτι που μπορεί να έχεις καταλάβει εδώ και περίπου έξι μήνες, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του ζωδίου. Αν δεν τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο το περασμένο καλοκαίρι, τότε είναι η ώρα που θα πρέπει να δώσεις μία πιο σαφή απάντηση κατά πόσο θα συμβιβαστείς με το σήμερα ή θα αποφασίσεις να ταράξεις τα νερά. Αν όμως το προηγούμενο καλοκαίρι προχώρησες σε μία αλλαγή της ζωής σου, τότε μπορεί να χρειαστεί να ευθυγραμμίσεις κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη σημερινή εποχή, να κινήσεις διαδικασίες που είχες κατά νου αλλά δεν τολμούσες να περάσεις και στην πράξη. Φρόντισε όμως σε κάθε περίπτωση να κάνεις κάτι σήμερα, γιατί αφήνοντας και πάλι το χρόνο να περάσει, μπορεί να συνεχίσεις να βλέπεις τρένα να περνούν από μπροστά σου χωρίς να αποφασίζεις να επιβιβαστείς σε ένα από αυτά.

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να σε πιάνει στον ύπνο και να σε αναγκάζει να ανοίξεις τα μάτια σου διάπλατα απέναντι στην πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να ακούσεις φωνές ανθρώπων που επιδιώκουν να μιλούν στη βάση της λογικής, να προσπαθήσεις να θυμηθείς τα όνειρα που βλέπεις στον ύπνο σου, να έχεις τα μάτια σου ανοικτά ακόμα και πίσω από την πλάτη σου. Φρόντισε επίσης να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα συμφωνιών, να εξετάσεις πολύ διεξοδικά την προσωπικότητα ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν και να προσθέσεις την πραγματικότητα στη ζωή σου. Ναι, μπορεί να βρίσκεσαι σε μία εποχή που ζεις το όνειρο, αλλά μην ξεχνάς πως θα πρέπει να συνεχίσεις να βαδίζεις και πάνω στη Γη. Και ενίοτε υπάρχουν παγίδες που είναι έτοιμες να σου αποδείξουν πως ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων