Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



08
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2018
Από signingstar

Μάχη με τα ντεσιμπέλ της καρδιάς σου

 

Το 2018 φαίνεται να είναι μία χρονιά που τεστάρει την ικανότητα σου να εμπιστευτείς το δημιουργικό σου ταλέντο, τη δυνατότητα σου να αγαπάς με όλη την καρδιά σου, τη νοημοσύνη σου απέναντι στο κλείσιμο κύκλων και στην έναρξη νέων δεδομένων της ζωής σου. Με το Δία να παραμένει στο Σκορπιό και το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα μέχρι το Νοέμβριο του 2018 θα νιώσεις πάρα πολλά, θα πιεστείς ώστε να μείνεις σε καταστάσεις που απλά υπάρχουν και θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις ευτυχία σε κομμάτια ζωής που απαιτούν δύναμη ψυχής και μέταλλο καρδιάς. Αν συνεχίσεις να κρύβεσαι πίσω από αφηγήματα άλλων, κανόνες πεθαμένων συστημάτων και αόρατες σχέσεις, τότε προς το τέλος του έτους θα αντιληφθείς πως ο βασιλιάς είναι γυμνός. Αν όμως εμπιστευτείς τον κύκλο της ζωής, τότε μπορείς να επανεφεύρεις τον εαυτό σου μέσα από το ανέβασμα μίας παράστασης που θα αρχίσει να χτίζεται προς το τέλος του 2018 με υλικά που θα αντέξουν σε βάθος χρόνου. Αρκεί, να τολμήσεις να πεις την αλήθεια σου ακόμα και όταν όλοι οι γνώριμοι γύρω σου επιμένουν πως είναι ένα ψέμα.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στο Σκορπιό και 8ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου οπότε και θα περάσει στο περισσότερο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Τοξότη. Η παραμονή του Δία στο Σκορπιό θα προσπαθήσει να κάνει μεγαλύτερη την ανάγκη σου να δεθείς συναισθηματικά και ουσιαστικά σε μία σχέση, να εμπιστευτείς συνεργασίες που φαίνεται να κουβαλούν τον αέρα ανανέωσης στη ζωή σου αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να κάνει το απλό ενδιαφέρον σου για μεταφυσικά θέματα σε κάτι μεγαλύτερο.

Στον ερωτικό τομέα, η ταυτόχρονη παραμονή του Δία στο Σκορπιό και του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο φαίνεται να φουντώσει τα ερωτικά πάθη ή να κάνει περισσότερο γόνιμες υπάρχουσες σχέσεις μέσα από την απόκτηση παιδιού και την επαφή σου με την αίσθηση της γέννησης. Αν είσαι μόνος/η, τότε μία νέα γνωριμία μπορεί να κουβαλά το στοιχείο του ερωτικού φλερτ ή του σεξουαλικού πάθους, χωρίς όμως να μπορείς να ανακαλύψεις και τα δύο παραπάνω στοιχεία στο ίδιο άτομο. Το Φεβρουάριο αλλά και την περίοδο από το τέλος Ιουνίου μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις μπερδέματα που φαίνεται να μεγαλώνουν, αφού αυτό που έχει σημασία είναι να έρθεις σε επαφή με τα αισθήματα σου και τις πραγματικές σου ανάγκες και να αποδράσεις από καλά στημένες παγίδες ανθρώπων που έχουν έρθει για να περάσουν το χρόνο τους.

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη στις αρχές Νοεμβρίου θα σε βοηθήσει να βρεις νέο νόημα στη ζωή σου και να βγεις από σχέσεις και συνεργασίες που δοκίμασαν τις αντοχές σου στη στενή σύνδεση, κάτι που σημαίνει βέβαια πως μπορεί να αποφασίσεις να αποχωρήσεις από τέτοια σχήματα και να συνεχίσεις να αναζητάς την τύχη σου με γνώμονα τις προσωπικές σου επιλογές και μόνο.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου για όλο το 2018 επηρεάζει κυρίως Κριούς του πρώτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού θα προσθέσει πίεση σε θέματα επαγγελματικού ή οικογενειακού περιεχομένου. Η εποχή της ενηλικίωσης μπροστά στις ευθύνες που ανοίγονται είναι ένα δύσκολο μάθημα, αφού η πίεση της διατήρησης της δημόσιας εικόνας ή της κίνησης μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια και κανόνες είναι δύο στοιχεία που δε βολεύουν. Η παραμονή σε ένα εργασιακό περιβάλλον που υπάρχει ένα αφεντικό που επιβάλει κάποια πράγματα, είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως δοκιμασία προσωπικότητας. Αν επιδιώκεις να αφήσεις το στίγμα σου, τότε έχεις μπροστά σου ένα άτομο που σε μαθαίνει, με δύσκολο τρόπο πολλές φορές, πώς να περνάς τις ιδέες και απόψεις σου με τρόπο που δείχνει πως κατέχεις όλα τα απαραίτητα βήματα για να φτιάξεις τη μεγάλη εικόνα και να φτάσεις στην κορυφή του βουνού. Αν όμως δεν αντέχεις να αναλάβεις μία τέτοια ευθύνη, αν δε σε απασχολεί να χαρακτηριστείς ως ο/η ηγέτης που φτάνει την προσπάθεια στο τέλος, τότε θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πως δεν αντέχεις περισσότερο τις ευθύνες που σου έχουν φορτώσει ή πως χάνεις τον εαυτό σου σε ένα περιβάλλον που είναι φιλόδοξο αλλά και μακριά από τις αντοχές σου.

Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι δύο μήνες που φαίνεται να δίνεις εξετάσεις μπροστά στη μεγάλη πρόκληση, χωρίς αυτές όμως να μπορείς να τις περάσεις βασιζόμενος/η στο γεγονός πως θα λάβεις βοήθεια από τρίτα πρόσωπα ή θα κλέψεις. Αντίστοιχα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μπορεί να θεωρείς πως μένεις από δυνάμεις και αναζητάς τρόπο να χαλαρώσεις ή αντίθετα μπορεί να μετανιώνεις για επιλογές της Άνοιξης που εκείνη την περίοδο φάνταζαν ως η ιδανική λύση στα προβλήματα. Προσπάθησε λοιπόν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο τον Οκτώβριο, τότε που μπορείς να γνωρίζεις περισσότερα για τις αντοχές σου και είσαι σε θέση να έχεις κατανοήσει αν βρίσκεσαι σε μία κατάσταση που οδηγεί στη γέννηση νέων στοιχείων ή απλά σε οδηγεί ολοένα και περισσότερα προς το βάλτωμα και την απαξίωση της προσωπικής σου αυτοεκτίμησης.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων του 2018 ξεκινά νωρίς, την 31η Ιανουαρίου με μία Σεληνιακή έκλειψη στην 11η μοίρα του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σου οίκο. Πιθανότατα να βγαίνεις από μία περίοδο μερικών ημερών επαφής με το βάθος της ερωτικής σου ζωής και να κουβαλάς μαζί σου συγκρίσεις με το παρελθόν, δυσκολίες του παρόντος που οφείλονται σε μία επιλογή που έχεις κάνει και ίσως να μην είναι αυτό που φανταζόσουν ή επειδή έχεις βρεθεί σε μία σχέση που έχει προχωρήσει με τρόπο που μοιάζει να έχει αφήσει πίσω της εποχή του φλερτ και του ενθουσιασμού. Το ζητούμενο είναι να εξετάσεις κατά πόσο συμβαδίζει η σκέψη σου με αυτή του/ης συντρόφου και να σταματήσεις να ζεις σε μία παράλληλη ιστορία, γιατί με αυτό τον τρόπο είναι εύκολο να υπάρξει ένα τρίτο άτομο στη ζωή σου. Αν έχεις οικογένεια, τότε μπορεί να χρειαστεί να στρέψεις το βλέμμα σου στο παιδί σου, γιατί μπορεί να έχει την ανάγκη σου για ένα θέμα που χρειάζεται καθοδήγηση. Σε μία τέτοια περίπτωση, στην Ηλιακή έκλειψη της 15ης Φεβρουαρίου στον Υδροχόο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να προσφέρεις συμβουλές και γνώσεις που μοιάζουν σαν να την άκρη του νήματος σε κάποια άλλα άτομα. Εσύ πάλι έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο, να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, να συμμετάσχεις σε μία ομαδική προσπάθεια που σε βοηθά να ξεφύγεις από ένα ερωτικό αδιέξοδο που σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το παραπάνω σετ των εκλείψεων θα μπορούσε να σε βοηθήσει ώστε να δεις την πραγματικότητα πιο αποστασιοποιημένα από όσο σου δόθηκε το προηγούμενο διάστημα, ώστε να πάρεις ανάσες τις οποίες και έχεις μεγάλη ανάγκη.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 13 Ιουλίου με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη στην 20η μοίρα του Καρκίνου μεταφέροντας το πεδίο του ενδιαφέροντος στον άξονα σπίτι/δουλειά. Η ισορροπία σε αυτό τον τομέα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού πρέπει να έρθεις κοντά με άτομα της οικογένειας που μπορεί να σε χρειάζονται, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ξεκλέψεις χρόνο από την κοινωνική σου ζωή. Η επαφή σου με ένα γονιό μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μία νέα οπτική απέναντι σε προβλήματα σχέσεων και συνεργασιών, αφού θα σου προσφέρει τη σοφία που αναζητάς ως μέθοδο προετοιμασίας της απάντησης σου. Αν πάλι γυρίζεις πίσω στις ρίζες σου, τότε να θυμάσαι πως αυτή δεν είναι μία πράξη ήττας, αλλά προσπάθειας να δυναμώσεις τον εαυτό σου μέσα σε ένα περιβάλλον που εμπεριέχει μνήμες και ζεστασιά, με στόχο να φορτιστείς με δύναμη για τις αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 27 Ιουλίου στην 4η μοίρα του Υδροχόου μπορεί πράγματι να συμβολίζει την αρχή του τέλους, την απόφαση να κλείσεις με απόλυτο τρόπο  μία πόρτα πίσω σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πραγματοποιείς μία απόδραση από μία ολόκληρη ζωή. Η σύγκρουση με γνώμες και ιδέες γνωστών και φίλων μπορεί να αποβεί  ιδιαίτερα χρήσιμη διαδικασία αφού σε βοηθά να ακούσεις ακόμα περισσότερο τη δική σου αλήθεια και να εμπιστευτείς τις αποφάσεις σου, αρκεί να μιλάς τη γλώσσα που αντιπροσωπεύει το μυαλό και την καρδιά σου. Οι σειρήνες για να στραφείς προς μία εύκολη και εύπεπτη κατεύθυνση είναι παρούσες, οπότε θα χρειαστεί να δώσεις μάχες με τη συνείδηση σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου στη 18η μοίρα του Λέοντα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα άτομο που φαίνεται να θέλει να σε πάρει από το χέρι για να βαδίσετε μαζί τη νέα διαδρομή που βρίσκεται μπροστά σας. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται να εμπιστευτείς και να μαλακώσεις τον εγωισμό σου, αφού σε αυτή τη χρονική περίοδο δε χρειάζεσαι προσωπική αποφασιστικότητα, αλλά συντροφική κατανόηση.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης θα παραμείνει στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο), οπότε και θα περάσει στον άξονα Καρκίνου (Βόρειος Δεσμός) και Αιγόκερου (Νότιος Δεσμός) επηρεάζοντας πλέον με περισσότερο έντονο τρόπο το ζώδιο σου.

Μέχρι όμως τις αρχές Νοεμβρίου, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις λόγους για να νιώθεις ερωτευμένος/η και παθιασμένος/η με τη ζωή, αφορμές για να βλέπεις τη ζωή σου αισιόδοξα και δημιουργικά και όχι να αισθάνεσαι πως απλά ανήκεις σε ένα κοινωνικό πλαίσιο. Η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό σημαίνει πως μία νέα γνωριμία (ειδικά Ιανουάριο – Μάρτιο) μπορεί να οδηγήσει μακριά, αρκεί να ξεπεράσεις το καλοκαίρι που μπορεί να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα παιδί που θα ταρακουνήσει τις υφιστάμενες ισορροπίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στον επαγγελματικό τομέα, θα θελήσεις ή θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις κάτι δικό σου, αλλά μέσα στο καλοκαίρι θα καταλάβεις πως έχεις ανάγκη από στήριξη, γι αυτό μην παλεύεις αποκλειστικά μόνος/η απέναντι στις αντιξοότητες, αλλά διάλεξε προσεκτικά τα άτομα που θα σταθούν δίπλα σου.

Μετά το Νοέμβριο, ξεκινά μία νέα εποχή μεγάλων αλλαγών σε βάθος, αφού ανατρέπονται πολλά δεδομένα στη ζωή σου, με στόχο μέσα στην επόμενη διετία να έχεις αλλάξει ρόλο και πορεία ζωής. Αυτή όμως είναι μία ιστορία που θα αρχίσει να ξετυλίγεται από το 2019, οπότε παρέμεινε για την ώρα προσηλωμένος/η στην αποστολή σου να δημιουργήσεις κάτι που θα φέρει τη σφραγίδα της καρδιάς σου. 

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων