Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



08
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2018
Από signingstar

Ο παθιασμένος χτύπος της καρδιάς σου

 

Το 2018 κουβαλά μεγάλες προσδοκίες για εσένα, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να σπάσεις την εικόνα σου και να δείξεις την καρδιά σου που μπορεί να φοβάσαι να φέρεις στην επιφάνεια εδώ και αρκετό καιρό. Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό και του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σου, τουλάχιστον μέχρι το Νοέμβριο του 2018, σηματοδοτεί μία περίοδο που θα κοιμηθεί με το θάνατο και θα ξυπνήσει με τη γέννηση. Καλείσαι να φύγεις από περιβάλλοντα και καταστάσεις που φαίνεται να σε έχουν οδηγήσει σε μία επαναλήψιμη ρουτίνα και ροή, σε έναν ασφαλή αλλά μάταιο τρόπο ζωής, σε ένα pattern που μοιάζει να το έμαθες και να αρχίζει να μοιάζει με τέλμα. Την ίδια στιγμή, κάποιοι θα προσπαθήσουν να σε στρέψουν προς ευκαιρίες που μπορεί να κουβαλούν και κάτι από τα παλιά, προσφέροντας ίσως μία εύκολη διαφυγή, θέλοντας όμως την ίδια στιγμή να τεστάρουν την ικανότητα σου να ξεχνάς και να κοιτάζεις πάντα μπροστά.

Ο Φεβρουάριος αλλά και ο Μάιος είναι μήνες που θα μπορούσαν να στρέψουν το βλέμμα σου στο επόμενο βήμα της ζωής σου, μέσα από ενάρξεις και μία τόλμη να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς πως σου αξίζει. Αν μάλιστα κάνεις το απαραίτητο καλοκαιρινό διάλειμμα για αναθεώρηση της πολεμικής σου τακτικής και επιτρέψεις στον εαυτό σου να λάβει τη θέση του θεατή, τότε μετά τον Αύγουστο ανοίγεται μπροστά σου μία νέα περίοδος ευτυχίας, αρκεί να μπορείς πλέον να ακούσεις την καρδιά σου και τίποτα άλλο.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό και 4ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου φαίνεται να δυναμώνει την εσωτερική σου ένταση και να σε φέρνει σε κατάσταση μεγάλων αλλαγών που ξεκινούν όμως από την προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη σου μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου μπορεί να δηλώνει πως αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις από το πατρικό σου σπίτι για να βρεθείς εκεί που ανακαλύπτεις και πάλι λόγο να αισιοδοξείς για το μέλλον. Η επιθυμία σου να μοιραστείς συναισθηματικά αυτά που κουβαλάς μέσα σου θα σε φέρει κοντά σε ένα άτομο που φαίνεται να είστε σε θέση να μοιραστείτε καταστάσεις που θα μπορούσαν να συμπληρώνουν τα κενά σας κομμάτια. Μία συγκατοίκηση, ένας γάμος, το μεγάλωμα της οικογένειας είναι στοιχεία που δείχνουν πως αντιλαμβάνεσαι την προσωπική σου εξέλιξη μέσα από την ένωση σου με ένα πρόσωπο που κατανοεί και αξιολογεί το συναισθηματικό σου κόσμο.

Στον επαγγελματικό τομέα, βρίσκεσαι σε αναβρασμό αφού νιώθεις την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου, αλλά δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να το κάνεις και πράξη. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να αντέξεις το βάρος που κουβαλάς από το παρελθόν μαζί σου, γι αυτό καλό θα ήταν να αρχίσεις να πετάς από πάνω σου περιττά βάρη και να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος/η για τις μεγάλες πτήσεις. Παράλληλα, μπορεί να κάνεις μία μεγάλη ανασκόπηση της καριέρας σου και να αντιληφθείς πως έχεις βρεθεί σε μονοπάτια που δεν είχες καμία διάθεση να περπατήσεις, έχοντας χάσει το όραμα της εικόνας που είχες για τον εαυτό σου. Σε μία τέτοια περίπτωση, φρόντισε να δουλέψεις στο σκοτάδι το μεγαλύτερο μέρος του 2018 προετοιμάζοντας το έδαφος για μία παράσταση που θα μπορούσε να μοιάζει με αυτή της ζωής σου, ώστε στο τέλος του 2018 να νιώσεις πως γίνεσαι και πάλι παιδί μπροστά σε προκλήσεις που μοιάζουν με διάλειμμα από μία ζωή που σε κούρασε. Η είσοδος του Δία στον Τοξότη στο τέλος του έτους υπόσχεται πολλά δώρα, εφόσον έχεις καταφέρει να εκφράσεις τον αληθινό σου εαυτό μέχρι εκείνη τη χρονική περίοδο.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Αιγόκερω και 6ο Ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα κυρίως μέσα από υποχρεώσεις που θα φορτωθείς στους ώμους και καλείσαι να τις διαχειριστείς τόσο ως οδηγός αλλά και συνοδηγός του ίδιου οχήματος. Η σχέση σου με άτομα στον εργασιακό χώρο μπορεί να περάσουν από δύσκολα μονοπάτια και να χρειαστεί να κοντραριστείς ή να αποχωρήσεις από ένα περιβάλλον που αρχίζει να γίνεται ασφυκτικό για τις αντοχές σου. Ίσως πάλι να πρέπει να αναλάβεις νέους ρόλους στη δουλειά που βρίσκεσαι, κάτι που όμως έχεις επίδραση στον τρόπο που κυλά η καθημερινότητα και αυτό επηρεάζει και κομμάτια της σωματικής και ψυχικής σου υγείας. Σε μία τέτοια περίπτωση, καλό θα ήταν να προσέξεις τη διατροφή σου και την έννοια της άσκησης, αφού αυτά τα κομμάτια φαίνεται να λαμβάνουν νέα διάσταση στη ζωή σου και να πρέπει να τα εντάξεις σε συμφωνία με τα καινούργια δεδομένα.

Αν από την άλλη πλευρά έχεις ξεκινήσει την επαγγελματική σου μεταμόρφωση, τότε φρόντισε να μην ανοίξεις και πολύ τα χαρτιά σου, αφού δε χρειάζεται να προσελκύσεις κοντά σου άτομα που θα ήθελαν να λάβουν μερίδιο από αυτό που ετοιμάζεις. Συνέχισε να χτίζεις με μικρά και ουσιαστικά βήματα το νέο σου αφήγημα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να δουλεύεις παραπάνω ώρες και να κουράζεσαι περισσότερο από όσο φανταζόσουν.

Το σημαντικό όμως κομμάτι της παρουσίας του Κρόνου στον Αιγόκερω έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα σου απέναντι στα έργα και όχι στα λόγια. Αυτό που διδάσκεσαι είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου και να δημιουργείς το οικοδόμημα σου, εμπιστευόμενος/η κάποια πρόσωπα που γνωρίζεις πως δε θα σε προδώσουν και αποδεχόμενος/η τον ηγετικό ρόλο ανθρώπων που δε χρειάζεται να διώξεις από γύρω σου. Η ταπεινοφροσύνη σου απέναντι σε πρόσωπα που έχουν επιτύχει πολλά στη ζωή τους είναι ένα σημαντικό μυστικό ώστε να δημιουργήσεις τις σωστές συμμαχίες, που δεν κουβαλούν ζήλιες και πικρίες, παρά το γεγονός πως κάποια στιγμή μπορεί να νιώσεις κάτι τέτοιο. Την ίδια όμως στιγμή, θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν κοντά σου άτομα που είναι τόσο γενναιόδωρα που δε ζητάνε τίποτα από εσένα, παρά μονάχα να στηρίξετε από κοινού μία προσπάθεια που δε χρειάζεται να έχεις ιεραρχία, αλλά σύμπραξη και σύμπνοια δυνάμεων που συνεργαζόμενες μπορούν να κάνουν θαύματα.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων για το 2018 ξεκινά την 31η Ιανουαρίου με τη Σεληνιακή έκλειψη στην 11η μοίρα του Λέοντα, που επηρεάζει κατά κύριο τους εκπροσώπους των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου. Η μάχη που δίνεις τον τελευταίο καιρό σχετικά με την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής μπορεί σε αυτό το χρονικό σημείο να μετατραπεί σε μία σύγκρουση δύο κόσμων, δύο ατόμων που έχουν μάθει να λειτουργούν διαφορετικά μέσα στις σχέσεις. Από τη μία πλευρά υπάρχει το άτομο που θα έδινε τα πάντα για αυτή τη σχέση και από την άλλη πλευρά το άτομο που λειτουργεί εγκεφαλικά και λογικά. Από τη μία πλευρά υπάρχει το άτομο που μπορεί να αφήσει το χρόνο να κυλήσει χωρίς άγχος και έννοιες και από την άλλη πλευρά υπάρχει το άτομο που φλέγεται για τη στιγμή, που παθιάζεται με το σήμερα, που σχεδόν αδιαφορεί για το αύριο. Η σύγκρουση των δύο αυτών κόσμων μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις που θα γίνουν έντονα εμφανείς στην Ηλιακή έκλειψη της 15ης Φεβρουαρίου στην 27η μοίρα του Υδροχόου. Σε αυτό το χρονικό σημείο, θα δημιουργηθούν ηλεκτρικές εκκενώσεις, θα υπάρξει μία αναστάτωση που φαίνεται όμως να διαχωρίζει και τους δύο κόσμους σε αντίπαλα στρατόπεδα. Το ζητούμενο δεν είναι να εξελιχθεί ο πόλεμος, να υπάρξουν τακτικές και εκρηκτικές συγκρούσεις, αλλά να αποφευχθούν οι περιττές ενέργειες. Κοιτάζοντας καλύτερα αυτό που έχεις απέναντι σου, θα μπορέσεις να αντιληφθείς κατά πόσο είναι απαραίτητο να μπεις στη διαδικασία να καταναλώσεις την ενέργεια σου για κάτι που σε φθείρει και όχι να εστιάσεις σε ένα άτομο, σε μία ευκαιρία, σε ένα περιβάλλον που σε βοηθά να γεννιέσαι εκ νέου.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά με μία δύσκολη Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου, θέτοντας μπροστά στα μάτια σου την έννοια του αδιεξόδου και της διαφυγής από αυτό. Σε μία σχέση ή συνεργασία που σε οδηγεί στο συμβιβασμό και την παράδοση, θα πρέπει να βρεις το σθένος να αντιτάξεις την ανάγκη σου να ζήσεις και να δημιουργήσεις. Μπορεί να βρεις μπροστά σου ανθρώπους που σε κουράζουν, καταστάσεις που σε εγκλωβίζουν, δραστηριότητες που σε εξουθενώνουν, συνήθειες που σε αρρωσταίνουν και να πρέπει να μιλήσεις για όλα τα παραπάνω με στόχο να διαχωρίσεις τη θέση σου. Ίσως πάλι να βρεθείς μπροστά σε πρόσωπα που σου λένε πως δε χωράς στα πλάνα τους, με αποτέλεσμα να νιώσεις πως αδικείσαι αφού απομακρύνεσαι από ένα περιβάλλον που μπορεί να μην έχεις εκφράσει τον αληθινό σου εαυτό. Σε μία τέτοια περίπτωση, καλείσαι στη Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου στην 4η μοίρα του Υδροχόου να πετάξεις από πάνω σου κομμάτια του εαυτού σου που κούρασαν και σε γέρασαν και να δοκιμάσεις να ανακαλύψεις εκ νέου λόγους για να αισιοδοξείς. Η επαφή σου με το παρελθόν που είχες βιώσει κάτι αντίστοιχο θα σε βοηθήσει, οπότε ίσως να χρειάζεται να απομονωθείς από τον πολύ κόσμο και να ασχοληθείς με τις δικές σου αγκυλώσεις. Στην Ηλιακή έκλειψη της 11ης Αυγούστου στη 18η μοίρα του Λέοντα που θα ακολουθήσει, θα πρέπει να βγεις με δυναμική και αυτοπεποίθηση και να μιλήσεις για τις αποφάσεις σου. Στο μονοπάτι που θα ακολουθήσεις δε χωρούν πολλοί άνθρωποι, οπότε φρόντισε να κάνεις σωστές επιλογές συνοδοιπόρων, αφού έχεις γύρω σου άτομα που απλά σε βγάζουν από το στόχο σου. Η πλήρης αποδοχή από όλους είναι αδύνατη, οπότε φρόντισε να κοιτάξεις στα μάτια το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αδιαφορώντας για βλέμματα άλλων που κάτω από άλλες περιστάσεις μπορεί και να αποτελούσαν ένα βαρόμετρο για την επιλογή σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιου σου (και κατ επέκταση του Νότιου Δεσμού στον Υδροχόο) μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου φαίνεται να φέρνει ειδικά του εκπροσώπους του πρώτου μισού του ζωδίου αντιμέτωπους με καρμικές αποστολές στη ζωή τους. Η ανάγκη να δημιουργήσεις και να εκφραστείς, να νιώσεις μοναδικός/η και να φανείς, να δώσεις και να λάβεις αγάπη θα γίνει τεράστια αποστολή για τη ζωή σου και μπορεί να ξεκινήσεις σχέσεις και συνεργασίες που θα φέρουν στην επιφάνεια βαθιά σου συναισθήματα. Η απαίτηση κάποιων άλλων να λειτουργήσεις ηγετικά θα σε ιντριγκάρει και θα σε εξιτάρει, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να σκεφτείς κατά πόσο κάνεις κάτι που θέλουν οι άλλοι ή κάνεις αυτό που θέλεις εσύ ο/η ίδιος/α και έχεις μαζί σου άτομα που αγαπάς να βρίσκονται δίπλα σου. Ειδικά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου, με την παράλληλη παρουσία του Άρη στον Υδροχόο μέσα και από την ανάδρομη πορεία του, θα νιώσεις σαν να έχεις αναλάβει μία εξαιρετικά απαιτητική αποστολή που κουβαλά μαζί της ενθουσιασμό και απογοήτευση, αισιοδοξία και αδιέξοδα, έρωτα και αδιαφορία, θέρμη και αποστασιοποίηση. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι πιθανό να ξεκινάς αρκετά πράγματα, τα οποία όμως στην πορεία θα καταλάβεις πως δεν έχουν μαζί τους και τη συντροφιά που θα ήθελες να σε ακολουθεί, με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να κάνεις κάποιο βήμα προς τα πίσω πριν αρχίσεις να τρέχεις. Την ίδια όμως στιγμή, θα βρίσκεσαι μπροστά σε μία νέα πόρτα που δεν είσαι βέβαιος/η αν οδηγεί κάπου, αλλά μοιάζει σχεδόν αδύνατο να αποφύγεις να την ανοίξεις.

Αυτό που έχει σημασία να καταλάβεις είναι πως έχεις την ευκαιρία να παίξεις με τα όρια του ενθουσιασμού και της απογοήτευσης, του θανάτου και της νέας γέννησης, με στόχο να μεγαλώσεις την ακτίνα της δράσης σου και να μάθεις ακόμα καλύτερα να εκφράζεις τα βαθιά σου συναισθήματα. Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να βρεις το άλλο σου μισό, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να βουτήξεις σε συναισθήματα ανεπάρκειας και αβεβαιότητας πριν δεσμευτείς σε μία σχέση ή συνεργασία που μοιάζει να ανοίγει την πόρτα για το παρακάτω βήμα στη ζωή σου. 

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων