Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



08
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2018
Από signingstar

Ξεριζώνοντας ότι δεν ακουμπά την καρδιά σου

 

Το 2018 μοιάζει με τη χρονιά που αποφάσισε να δοκιμάσει την αξία αυτών που απέκτησες τα προηγούμενα χρόνια, να τεστάρει κατά πόσο έχεις συμβιβαστεί με δεδομένα ή θα τολμούσες να πετάξεις από το παράθυρο της ζωής σου ότι μοιάζει με λαθρεπιβάτη με πληρωμένο από εσένα εισιτήριο. Η ανάγκη σου να βρίσκεσαι ανάμεσα σε πρόσωπα που νιώθεις πως υπάρχει ερωτισμός μεταξύ σας είναι το ένα στοιχείο της χρονιάς, οπότε μπορεί να βρεθείς μπροστά στη διαδικασία να αποβάλεις κάποια πράγματα που σε εμποδίζουν. Η απαίτηση όμως να στερεώσεις ακόμα καλύτερα το οικοδόμημα της ζωής σου μπορεί να σε φέρει μπροστά σε συμβιβασμούς γιατί αγχώνεσαι αν σκεφτείς πως αποβάλεις θεμέλια που μάτωσες για να καταφέρεις να εισχωρήσουν στο έδαφος που πατάς.

Η εποχή του Μαρτίου μέχρι και τον Αύγουστο μπορεί να αποτελέσει μία σημαντική χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να αποδομήσεις κάποιες σκέψεις σου, να ξεριζώσεις ελπίδες αλλά και να τολμήσεις να μιλήσεις για όνειρα που δεν έθεσες ποτέ σε εφαρμογή. Σε αυτή τη χρονική περίοδο καλό θα ήταν να θυμάσαι από πού έρχεσαι και να διατηρείς κοντά σου πρόσωπα που σε φέρνουν σε επαφή με την πραγματικότητα, γιατί είναι εύκολο να κάνεις αναστροφή χωρίς να το καταλάβεις.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό και 2ο Ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου αποτελεί μία καλή ένδειξη για τα οικονομικά σου, κυρίως όσον αφορά το θέμα των επενδύσεων και της συλλογής χρημάτων για πιο δύσκολες εποχές. Η πιθανότητα να δεχτείς μία αύξηση αποδοχών φαίνεται να μεγαλώνει τη νέα χρονιά, αρκεί να είσαι σε θέση να πουλήσεις τη δουλειά σου πιο ακριβά από όσο έχουν συνηθίσει οι γύρω σου. Η ικανότητα σου να αντέχεις στην πίεση και να υπάρχει ορατό αποτέλεσμα στις προσπάθειες σου θα πρέπει να είναι οι στόχοι σου αν θέλεις να πείσεις για τις ικανότητες σου που θα φέρουν και περισσότερα έσοδα. Είναι επίσης πιθανό να αναζητήσεις μία νέα εργασία και να το πετύχεις, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στο να προσφέρεις λύσεις εκεί που άλλοι βλέπουν εμπόδια και αδιέξοδα.

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό όμως θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις και νέα προσωπικά σου ταλέντα, κάποια κομμάτια της προσωπικότητας σου που δεν έχεις εκμεταλλευτεί μέχρι σήμερα και θα μπορούσαν να αποτελέσουν χρήσιμα εφόδια στο δρόμο σου. Ασχολήσου με τα οικονομικά των άλλων, φρόντισε να δώσεις συμβουλές σε ανθρώπους που αναζητούν νέους πόρους και δείξει πως μπορείς να λειτουργήσεις και καταλυτικά στις ψυχολογικές διακυμάνσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου και παράλληλα θα καταφέρεις να πουλήσεις ακριβά τις υπηρεσίες σου.

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου ανοίγει μία πιο ευχάριστη και εξωστρεφή περίοδο στη ζωή σου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ενδιαφερθείς για ταξίδια και απόκτηση νέων γνώσεων. Φρόντισε να ανοίξεις το μυαλό και τους ορίζοντες σου, να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που δε μιλάτε την ίδια γλώσσα και να επενδύσεις στις γνώσεις, ώστε να νιώσεις πως ανοίγεις ένα νέο παράθυρο στο μέλλον.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω για όλο το 2018 επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου μέσα από αργές αλλά σημαντικές εξελίξεις στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα. Ο Κρόνος στη βάση του χάρτη σου, στον 4ο Ηλιακό σου οίκο, αναλαμβάνει δράση ώστε να ρίξει φως στα άγονα χωράφια της ζωής σου, να σκάψει το έδαφος που είναι σκληρό και αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις, να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που κουβαλάτε το ίδιο αίμα αλλά διατηρείτε πάντα μία απόσταση ανάμεσα σας. Η εικόνα της πατρικής ή μητρικής φιγούρας θα σε απασχολήσει μέσα στη συγκεκριμένη χρονιά, αφού θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς μαζί της, όχι απαραίτητα σε μία μάχη που πρέπει να έχει νικητή και ηττημένο, αλλά σε ένα στοίχημα που έχει ως στόχο να συστηθείτε εκ νέου μεταξύ σας. Η απώλεια ενός γονιού, ως γεγονός που έχει λάβει χώρα ή ως πιθανότητα που θα λάβει χώρα κάποια στιγμή, είναι ένα γεγονός που μπορεί να αλλάξει την οπτική σου απέναντι στα πράγματα. Μπορεί να θελήσεις να επιστρέψεις κοντά στους γονείς σου ή να αποφασίσεις πως είναι καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου και να δημιουργήσεις το δικό σου χώρο μακριά από το πατρικό σου. Και στις δύο παραπάνω περιστάσεις, η αναμέτρηση με τις δικές σου δυνάμεις ώστε να σταθείς στα πόδια σου είναι ο κινητήριος μοχλός για να κινηθείς προς τις δύο κατευθύνσεις. Η απόφαση σου όμως θα πρέπει να στηρίζεται στη βεβαιότητα που κουβαλάς μέσα σου ώστε να μπορείς να θέσεις τα θεμέλια της προσωπικής σου ζωής και όχι στην εύκολη λύση της στήριξης που θα λάβεις από άλλα άτομα που πιθανότατα να διαθέτουν τη δύναμη και την αντοχή να σε στηρίξουν.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα αναμετρηθείς με άτομα εξουσίας που αποφασίζουν να θέσουν τους κανόνες του παιχνιδιού και αυτό αρχίζει να σε ενοχλεί. Μία τέτοια προοπτική, καλό θα ήταν να αντιμετωπιστεί στη βάση της δικής σου σύγκρουσης με ένα γονιό στο παρελθόν, στη βάση της εικόνας που έχεις για πρόσωπα που είναι σε θέση να ορίζουν κανόνες και νόμους στη ζωή σου. Δεν είναι απαραίτητα κακό να μαθητεύσεις δίπλα σε επαγγελματίες με πείρα και ικανότητες, αρκεί να έχεις συνειδητοποιήσει το ρόλο που θα ήθελες να κρατήσουν αυτά τα πρόσωπα στην καριέρα σου. Αν είσαι έτοιμος/η να αφήσεις το δικό σου επαγγελματικό αποτύπωμα, τότε δεν έχει νόημα να παλεύεις να αντιπαρατεθείς με άτομα εξουσίας, αφού το μόνο που επιτυγχάνεις είναι να αντιλαμβάνεσαι ολοένα και περισσότερο πως δε χωράς μέσα στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Η γέννηση όμως της νέας σου ταυτότητας δεν είναι μία απλή διαδικασία, γι αυτό φρόντισε να έχεις τεστάρει τις εσωτερικές σου πηγές ενέργειας που θα χρειαστείς να φέρεις εις πέρας το νέο οικοδόμημα που αρχίζεις να χτίζεις.

Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω θα γκρεμίσει υπάρχουσες δομές της ζωής σου και θα σε κάνει να νιώσεις πως χάνεις κομμάτια της ιστορίας σου. Την ίδια όμως στιγμή, δημιουργείται χώρος για γεννήσεις που τόσο καιρό εμποδίζονταν λόγω απουσίας οξυγόνου που κατανάλωναν άνθρωποι, μνήμες, καταστάσεις και αντικείμενα που είχαν πεθάνει αλλά βρίσκονταν στη ζωή σου με μηχανική υποστήριξη.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς είναι η Σεληνιακή έκλειψη της 31ης Ιανουαρίου στην 11η μοίρα του Λέοντα που φαίνεται να παίζει με τη διάθεση σου να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια στη ζωή σου. Η παραμονή σε ένα συγκεκριμένο τρόπο διαβίωσης (σχέση, εργασία και φιλικό περιβάλλον) μπορεί να μοιάζει πλέον με φυλακή, με αποτέλεσμα να αναζητάς διεξόδους. Η αναζήτηση ανθρώπων και δραστηριοτήτων μπορεί να είναι μία λύση, αλλά να θυμάσαι πως στην πραγματικότητα αναζητάς τον τρόπο να αλλάξεις την προσωπική σου ταυτότητα, πως εξερευνάς το μονοπάτι μέσα από το οποίο θα μπορούσες να ανακαλύψεις εκ νέου τη δημιουργικότητα σου. Στον προσωπικό τομέα, ένα φλερτ που δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενες ή η αδυναμία να προχωρήσεις στη δημιουργία οικογένειας είναι στοιχεία που θα παίξουν με τη διάθεση σου. Καλό θα ήταν να αναζητήσεις τα αίτια μέσα σου και όχι απαραίτητα στην άλλη πλευρά.

Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στην 27η μοίρα του Υδροχόου στις 15 Φεβρουαρίου μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό αισιοδοξίας που αναζητάς. Προκάλεσε ένα σοκ στη ζωή σου και τόλμησε να μιλήσεις ανοικτά για αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς, ακόμα και αν κάτι τέτοιο γνωρίζεις πως θα μπορούσε να προκαλέσει τριγμούς σε υπάρχουσες ισορροπίες. Επίσης, καλό θα ήταν να τολμήσεις να κάνεις την αλλαγή που σχεδιάζεις και να ξεκινήσεις κάτι που σε ευχαριστεί ή που μοιάζει με επιλογή που θα αλλάξει το επίπεδο της ζωής σου.

Η επόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου φαίνεται να ξυπνά τις έντονες αλλαγές που συμβαίνουν στην ισορροπία ιδιωτικού/δημόσιου βίου αφού θα σε φέρει μπροστά σε προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσεις πρώτα μέσα σου και μετά ως εμπόδια στο εξωτερικό σου περιβάλλον. Το νομοτελειακό τέλος μίας κατάστασης είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις και θα πρέπει να αντιληφθείς πως ξεβολεύεσαι για να κάνεις τα επόμενα βήματα της ζωής σου. Επειδή οι στιγμές είναι δύσκολες και έντονες, η Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου στην 4η μοίρα του Υδροχόου θα σε ωθήσει προς ανθρώπους που είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις σκέψεις και αποφάσεις σου. Μπορεί βέβαια να νιώθεις πως προκαλείσαι να κάνεις κάτι που μοιάζει με άλμα στο κενό, αλλά αυτή τη στιγμή το κενό μοιάζει με τον πιο ασφαλή τόπο διαβίωσης, αφού κάθε στέρεος έδαφος μοιάζει να ταρακουνιέται από την επήρεια των σεισμικών δονήσεων. Κάτι νέο που ξεκινά στη ζωή σου φαίνεται να είναι ακόμα ασαφές, εκτός και αν μοιάζει έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου ιστορίες που έχεις γράψει τα τελευταία χρόνια. Η τελική απόφαση καλό θα είναι να ληφθεί μετά και την επόμενη Ηλιακή έκλειψη της 11ης Αυγούστου στη 18η μοίρα του Λέοντα, τότε που αναζητάς το άτομο που θα σε πάρει από το χέρι για να οδηγήσει στην έξοδο από το αδιέξοδο. Το θέμα όμως πλέον δεν είναι να βρεις το άτομο, αλλά να έχεις σχηματοποιήσει μπροστά στα μάτια του το νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα βρεθείς, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ανακαλύψεις και τους ανθρώπους που θα σε αγκαλιάσουν. Κάτι νέο ξεκινά και τόλμησε να ζητήσεις ότι σου αξίζει, γιατί δεν αντέχεις να κάνεις περισσότερους συμβιβασμούς.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παρουσία και παραμονή του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα μέχρι τις 6 Νοεμβρίου αποτελεί σαφώς μία ένδειξη πως έχεις την ευκαιρία να βρεις εκ νέου φωτεινή πορεία σε μία εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας παλεύεις να ξεμπερδέψεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Η αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων που σε εμπνέουν και φέρνουν στην επιφάνεια τα δημιουργικά σου ταλέντα θα πρέπει να περάσει μέσα και από καλλιτεχνικά δρώμενα, μέσα από συμμετοχή σε ομαδικές προσπάθειες που μοιάζουν να μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά μίας κοινωνίας που αναζητά βηματισμό. Ο έρωτας είναι ένα στοιχείο που μπορεί να σου δώσει νέα πνοή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως βάζεις φωτιά σε σταθερές αλλά παγιωμένες (ή μήπως παγωμένες;) καταστάσεις, οι οποίες παύουν να αποτελούν δικαιολογίες για χτυπητές ατολμίες της καρδιάς σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να επιλέξεις να δοκιμάσεις τις αντοχές μίας υπάρχουσας κατάστασης απέναντι στο άνοιγμα της προς το μέλλον, απέναντι σε προοπτικές να φέρει στην επιφάνεια κάτι νέο, ξεκινώντας όμως μέσα από ένα ηλεκτροσόκ ολκής.

Το μάθημα της συγκεκριμένης παρουσίας του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι να καταφέρεις να αποκτήσεις προσωπική ανάγκη, να εκφράσεις τις δημιουργικές σου ανησυχίες και να παθιαστείς χωρίς να περιμένεις να κάνει το πρώτο βήμα η άλλη πλευρά. Αν τολμάς κάτι τέτοιο, τότε μετά το καλοκαίρι του 2018 μπορεί να έχεις πλέον δίπλα σου ένα άτομο που ήρθε για να βαδίσετε μαζί τα βήματα προς το μέλλον σας, είτε αυτό περνά μέσα από τον ερωτικό είτε τον επαγγελματικό τομέα. 

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
KAT1
10 Ιαν 2018 | 10:22
TA EXEI VALEI TO SYMPAN ME TO ZYGO ..KATI DEN TOY PAEI KALA KAI TO VARAEI SYNEXEIA OYTE TON DIA DEN EYXARISTITHIKA !ALLH MIA XRONIA ME PARTY PLANHTWN ..AX AX AX APO TO KSYLO POY THA FAME PROKATAVOLIKA !EXW ANALAVEI 3 EIDIKOTHTES AKOMA ANTE NA DOYME TO THA KANOUME
Θεσεις πλανητων