Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Φεβ
Μαχη με τον εαυτο σου
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Σκορπιό με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου μοιάζε να κινητοποιεί καρμικές στιγμές για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η γνώση για το παρακάτω μπορεί να μπερδεύεται με τις επιθυμίες που βρίσκονται βαθιά μέσα σου και να σε οδηγεί σε μία σύγκρουση ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό. Η τάση να επιμείνεις στις απόψεις σου μπορεί να είναι μία έκφανση της εμπιστοσύνης που έχεις στον εαυτό σου, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να βασίζεται και σε αλαζονικές συμπεριφορές που σε κρατούν δέσμιο/α απόψεων που δεν είσαι σε θέση να εξελίξεις. Προσπάθησε λοιπόν να ακούσεις και τις άλλες πλευρές γύρω σου, αποφεύγοντας να πέσεις στην παγίδα της στείρας εμμονής με την προσωπική σου άποψη. 

Από την άλλη πλευρά, μοιάζεις έτοιμος/η να θανατώσεις μία κατάσταση που σε οδηγεί σε αδιέξοδο, θέτοντας στην άκρη ακόμα και δεσμούς που έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο των χρόνων. Η ανάγκη να εκφραστεί ο εαυτός σου όμως είναι τεράστια και αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να συμβιβάζεσαι παραμένοντας σε ένα περιβάλλον που καταπνίγεται η προσωπική σου άποψη. Μια απόδραση μπορεί να μοιάζει με ευλογία, αλλά την ίδια στιγμή κουβαλά και το μεγάλο σταυρό του καψίματος κοινών ονείρων που έγιναν με άτομα που είναι γύρω σου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς προδότης/ρια. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Φεβ 2018 | 13:31
Τα προδοτάκια που μάχονται για τον εαυτούλη τους να προσέχουν μόνο κατά την "απόδραση"  μην σπάσουν κανένα νύχι.
Θεσεις πλανητων