Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html08
Φεβ
Με ταχυτητες που μπορουν να ζαλισουν
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Τοξότη την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί έντονα του εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να τους βάζει στη διαδικασία δράσης και αντίδρασης με εκρηκτικές προοπτικές. 

Η απόφαση για μία μετακίνηση μπορεί να μοιάζει κάπως απρόοπτη, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί μία καλά μελετημένη κίνηση αφού έρχεται ως απάντηση σε μία περίοδο αναμονής και προσπάθειας να παρατηρήσεις κατά πόσο η άλλη πλευρά θα μπορούσε να κατανοήσει τις επιθυμίες σου. Έχεις την ανάγκη να πάρεις καθαρό αέρα, να συναντήσεις ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει και αποφασίσει να ζουν διαφορετικά από εσένα, να βρεθείς σε ένα μέρος που θα ακούσεις ήχους που σε βοηθούν να διώξεις από το μυαλό σου αυτά που σε ενοχλούν και βαραίνουν. 

Η επικοινωνιακή σου ανάγκη μπορεί επίσης να γίνει  έντονη και να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, να συζητήσεις θέματα που θα μπορούσαν όμως να αποτελέσουν και το λάδι που ρίχνεις στη φωτιά ώστε να ανάψουν τα αίματα. Μπορεί να νιώθεις έτοιμος/η να αντιπαρατεθείς για τις ιδέες και απόψεις σου, να θέλεις να συμμετάσχεις σε ένα διάλογο που μοιάζει πολύ εκρηκτικός, αλλά να θυμάσαι πως πρέπει να γνωρίζεις κατά πόσο έχεις τις αντοχές να φέρεις μέχρι τέλους αυτή την αποστολή. 

Μπορεί να αισθάνεσαι σίγουρος/η για αυτό που ξεκινάς να πράξεις, αλλά δεν έχεις αναλογιστεί κατά πόσο διαθέτεις το πείσμα και την επιμονή να επιμείνεις σε ένα διάλογο, σε μία πράξη που είναι βέβαιο πως θα εγείρει και διαφορετικές απόψεις. Φρόντισε λοιπόν να γνωρίζεις πως μία γρήγορη αποχώρηση σου από το στίβο της μάχης μπορεί να θεωρηθεί ως οπισθοχώρηση, με όποια συνέπεια και αν μπορεί να κουβαλά μία τέτοια πράξη σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων