Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html11
Φεβ
Προσεκτικα
Από signingstar

Η επαφή της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, φαίνεται να δημιουργεί  ένα κλίμα πίεσης και προσπάθειας εκκαθάρισης σε ζητήματα που πρέπει να αποκτήσουν δομή, να γίνουν περισσότερο σαφή, να καταφέρουν να αποδράσουν από τη σφαίρα της αβεβαιότητας. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, τότε βρίσκεσαι μπροστά σε αποφάσεις που είναι σε θέση να κρίνουν την ομάδα στην οποία αποφασίζεις να ανήκεις. Τα διλήμματα έχουν φτάσει στο τέλος τους και θα πρέπει να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να υποστηρίξεις τις σκέψεις και απόψεις σου, πως μπορείς να παραμείνεις συνεπής με τις ιδέες σου. Η επαφή σου με πρόσωπα με κύρος και εξουσία μπορεί να σε ενοχλεί τη σημερινή ημέρα, αλλά την ίδια στιγμή σε βοηθά να προσλαμβάνεις παραστάσεις και δεδομένα τα οποία χρειάζεσαι ώστε να υποστηρίξεις την προσπάθεια σου να αποδράσεις από εσωτερικά διλήμματα. 

Στο εντελώς πρακτικό κομμάτι της ημέρας, φρόντισε να βρεις το χρόνο να ξεκουραστείς τη στιγμή που νιώθεις να οδηγείς τον εαυτό σου στα όρια του. Η υπερπροσπάθεια δε θα σε βοηθήσει σε κάτι, αφού πρέπει να συντηρήσεις τον εαυτό σου, να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και να στραφείς προς τις κατευθύνσεις που έχουν ουσία για εσένα, χωρίς να ξοδεύεις άσκοπα δυνάμεις. Μπορεί να χρειαστεί να απομονωθείς κάποιες στιγμές, να δουλέψεις κάτω από ησυχία και μοναξιά, να πάρεις αποστάσεις, αφού έχεις μεγάλη ανάγκη από καθαρό αέρα και ξεκάθαρη ματιά απέναντι στα πράγματα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων