Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Φεβ
Το πρωτο αποφασιστικο βημα
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Κριό την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου μοιάζει να προκαλεί έκπληξη στις ζωές των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού θα αναταράξει σκέψεις και πλάνα. 

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη, αφού προκύπτουν συζητήσεις, επαφές και συνδιαλλαγές που είναι σε θέση να ανάψουν πολύ εύκολα τα αίματα ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιάζει να μη βολεύονται πολύ εύκολα από τις περιστάσεις που αντιμετωπίζουν. Η απαίτηση να υπάρξει διαφάνεια στις επόμενες αποφάσεις, να μην παραμείνουν γκρίζες ζώνες σε περιστάσεις στις οποίες εμπλέκονται πρόσωπα με διαφορετικές προθέσεις μεταξύ τους, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Η κούραση της τελευταίας περιόδου θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να φορτώσει και νέα βάρη σε ώμους που δεν έχουν συνηθίσει να λειτουργούν κάτω από εντολές τρίτων. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να θυμώσει ή ακόμα και εξοργίσει ανθρώπους που θεωρούν πως έχουν χάσει την προσωπική τους βούληση μέσα σε σχήματα που δεν έχουν κανόνες ή που λειτουργούν με άδικους κανόνες. Η ανάγκη να μπουν κάποια όρια είναι παρούσα, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχεις κατά νου κατά πόσο θέλεις να συνεχίσεις να συμμετέχεις σε ομάδες και δράσεις που δεν καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σου. Αν θεωρείς πως είναι η ώρα να αποδράσεις, τότε τις αμέσως επόμενες ημέρες έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε δηλώσεις και δράσεις που, εφόσον έχεις τη δύναμη να τα υποστηρίξεις στο μέλλον, μπορούν να προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις σε δομές που αλλάζουν χωρίς να είναι βέβαιο πως είναι έτοιμες για κάτι τέτοιο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων