Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html16
Φεβ
Απροσδοκητα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου φαίνεται να δημιουργεί μία δυσάρεστη σύγχυση ή να φέρνει μία απροσδόκητη ευκαιρία ειδκά στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οι υπερβολικές απαιτήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μία μεγάλη απογοήτευση, αφού οι σκέψεις και οι επιθυμίες δε φαίνεται να μπορούν να γίνουν και πράξη. Μπορεί να έχεις μεγαλοποιήσει μέσα στο μυαλό σου κάποιες εικόνες που κουβαλάς, να έχεις φουσκώσει το αποτέλεσμα μίας περίστασης, να έχεις φορτώσει τον εαυτό σου με προσδοκίες που είναι σχεδόν απίθανο να γίνουν πραγματικότητα. Μπορεί πάλι να έχεις προσθέσει στην καθημερινότητα σου πολλές ασχολίες και δραστηριότητες που όταν όμως έρθει η ώρα να γίνουν σαφές πρόγραμμα με χρόνο υλοποίησης, αυτό να μοιάζει πλέον απίθανο να αποκτήσει σάρκα και οστά. 

Από την άλλη πλευρά, η λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις μπορεί να έρθει τη στιγμή που δεν την περιμένεις, μπορεί να σου δοθεί σαν ένα δώρο χωρίς να είναι απαραίτητο πως γνωρίζεις και τον αποστολέα του. Αυτό το δώρο μπορεί να μην έχει υλική υπόσταση, αλλά να είναι η πρόσκληση σε ένα ταξίδι, η ευκαιρία για μία απόδραση σε ένα μέρος που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αλλάξεις τις παραστάσεις σου. Αυτό το δώρο όμως μπορεί να είναι και μία συνάντηση με ένα άτομο που ήρθε από τον ουρανό, που βρέθηκε μπροστά σου χωρίς να τον περιμένεις και ο οποίες κουβαλά την ικανότητα να αλλάξει τη διάθεση σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων