Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ18
Φεβ
Κρυο η ζεστη;
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου μοιάζει νε πιέζει καταστάσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο θέλοντας να τονίσει αντιθέσεις και διαφορές με στόχο να υπάρξουν εξελίξεις. 

Η προσωπική θέληση και η ατομική βούληση είναι δύο στοιχεία που θα μπορούσαν να συγκρουστούν με κανόνες και νόμους που υφίστανται και πρέπει να ακολουθούνται. Η διάθεση να λειτουργήσεις με στόχο να προωθήσεις δράσεις μέσα σε ένα σύνολο που μπορεί  να μην είναι έτοιμο να αναλάβει πρωτοβουλίες, μπορεί να μοιάζει με επίθεση, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να αφυπνίσει κάποιες συνειδήσεις που επιμένουν να παραμένουν νωχελικές και αδρανείς. Η εμπιστοσύνη που θα δείξεις στον εαυτό σου μπορεί να ληφθεί όμως ως συγκρουσιακή διάθεση απέναντι σε κέντρα λήψης και έκφρασης εξουσίας, με αποτέλεσμα να γεννιούνται αψιμαχίες που είναι δύσκολο να παραμείνουν στο σκοτάδι. 

Με την πάροδο της ώρας, το τρίγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Άρη από τον Τοξότη θα προσφέρει λύσεις απόδρασης από καταστάσεις που είναι πολύ δυσκίνητες και θα καταφέρεις να περάσεις χρόνο με άτομα που μοιράζεστε την ίδια διάθεση για πρόοδο. Μπορείς να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε δραστηριότητες που ανοίγουν τους οπτικούς σου ορίζοντες ή να τολμήσεις να βάλεις στην ημέρα σου κάποιες αθλητικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να εκτονώσεις την ένταση που κουβαλάς. Συζήτησε κάποιες ιδέες που έχεις σχετικά με το μέλλον με άτομα που διαθέτουν τον απαραίτητο ενθουσιασμό και θα ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους συνεχίζεις να ανάβεις την εσωτερική σου σπίθα με προοπτικές που υπάρχουν και βοηθούν να εκφραστεί το πάθος σου για τη ζωή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων