Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html21
Φεβ
Υπερβολες
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με το Δία από το Σκορπιό την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου φαίνεται να προσφέρει την ευκαιρία για στιγμές ευχαρίστησης στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη για προσωπική απόλαυση, ευημερία και στιγμές ευχαρίστησης είναι παρούσα και μπορεί να εκδηλωθεί μέσα από την απόφαση για να περάσεις περισσότερο χρόνο με το έτερο ήμισυ, αδιαφορώντας για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, τις οποίες μπορείς να θέσεις σε δεύτερη μοίρα. Η επιθυμία να κάνεις ένα διάλειμμα και να κοιτάξεις τον εαυτό σου  θα πρέπει να γίνει σεβαστή από τους υπόλοιπους, χωρίς όμως αυτό να μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένα. Βλέπεις, παρά τη θέληση σου να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, μπορεί να συνεχίσεις να σχολιάζεις θέματα που αφορούν άλλους με αποτέλεσμα να λαμβάνεις σινιάλα από τους γύρω σου, που σε αποσπούν από την αρχική σου διάθεση. 

Από την άλλη πλευρά, φαίνεται να υπάρχει ο κίνδυνος μίας έντονα υποκειμενικής στάσης απέναντι στα πράγματα, ενός κινδύνου να δημιουργηθούν εστίες έντασης με το άτομο που έχεις απέναντι σου, επειδή δεν μπορείς να βγεις από το δικό σου οπτικό πεδίο. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο διαπληκτισμός μπορεί να είναι μεγάλος και να οφείλεται σε μία συνεννόηση που δεν μπορεί να λάβει σάρκα και οστά, σε μία δυσκολία να μπεις στη θέση της άλλης πλευράς. Στην περίπτωση που η φιλονικία είναι ανάμεσα σε εσένα και το έτερο ήμισυ, τότε το σεξ μπορεί να επιλύσει πολλά προβλήματα. Σε άλλες περιπτώσεις όμως, η σιωπή μοιάζει να είναι χρυσός, αρκεί να μπορεί να τιθασεύσει την έμφυτη ανάγκη της αντίδρασης. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων