Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ22
Φεβ
Τρικυμια εν κρανιω
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στους Διδύμους και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Ιχθείς την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου φαίνεται να δημιουργεί μία αρκετά μεγάλη δόση σύγχυσης στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να προκαλέσει λεκτικούς τριγμούς σε συναντήσεις ανθρώπων που δεν είναι σε θέση να μιλήσουν την ίδια γλώσσα, αφού δεν κοιτάζουν προς την ίδια κατεύθυνση. Αν ανήκεις στα άτομα που διατηρούν μέσα στο μυαλό τους κάποιες αμφιβολίες, που υπάρχουν σκιές και μνήμες από  το παρελθόν που μπερδεύουν το αύριο, τότε μπορεί να νιώσεις πως δεν είσαι ικανός/η να επικοινωνήσεις με άτομα του κύκλου σου. Αν πάλι θέλεις να λάβεις ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματα του, τότε φρόντισε να τα εκφράσεις με τον τρόπο που μπορεί να τα αντιληφθεί η άλλη πλευρά και μη μένεις στην πεποίθηση πως όλοι κατανοούν τα λεγόμενα σου. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να προκαλέσει και μία σύγχυση  ως προς τις προσωπικές προτεραιότητες, αφού μπορεί να θεωρήσεις πως ασχολείσαι να ζητήματα άλλων και αφήνεις τις δικές σου υποθέσεις στην άκρη. Προσπάθησε να θέσεις σαφείς στόχους για την ημέρα και να λειτουργήσεις εντός συγκεκριμένου πλαισίου χρόνου και δράσης, ώστε να καταφέρεις να επιδείξεις αποτέλεσμα, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να νιώσεις πως κινείσαι σε ένα λαβύρινθο χωρίς έξοδο διαφυγής. Η σημερινή ημέρα έχει αρκετό ενδιαφέρον ως προς τις  εξελίξεις,  αφού μπορεί να δυσκολέψει κάποια θέματα που θεωρούσες δεδομένα και να βρει λύσεις σε ζητήματα που έμοιαζαν κολλημένα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων