Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



13
Μαι
Νεα Σεληνη 15/5/2018
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 15ης Μαΐου στην 24η μοίρα του Ταύρου, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και οριακή αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να γίνουν εκκινήσεις τη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Η παράλληλη είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο και του Άρη στον Υδροχόο μοιάζουν σαν κινήσεις ματ σε μία σκακιέρα που εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει πεδίο δράσης ερασιτεχνών σε ένα παιχνίδι που περιμένει τους επαγγελματίες του είδους.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μοιάζει να κλείνει τον κύκλο της αναμονής και του αέναου σχεδιασμού, να ρίχνει τίτλους τέλους σε προσπάθειες να υπάρξουν υπερβάσεις που όμως δεν έχουν βάσεις και στηρίγματα. Η επαφή με την πραγματική διάσταση των πραγμάτων είναι απαραίτητη ώστε να μπορέσουν να τεθούν οι βάσεις για να υπάρξει πρόοδος σε μία προσπάθεια που δεν έχει άλλο χρόνο για να σπαταλήσει. Καλύτερα λοιπόν να προσαρμόσεις τα δεδομένα στην αλήθεια και να πάψεις να σχεδιάζεις κάτι που φαντάζει εξαιρετικό, αλλά δεν έχει και πολλές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα λόγω υπαρκτών εμποδίων.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να θέλει να προσθέσει περισσότερη πραγματικότητα στη ζωή σου, να θέσει νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα μέσα από τις εξελίξεις που μπορεί να είναι πλέον ταχύτατες. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία θετική προς εσένα κίνηση στον επαγγελματικό τομέα που θα σε  βοηθήσει να βελτιώσεις την αμοιβή σου, έχοντας όμως κατά νου πως μπορεί να πρέπει  να υπερβείς κάποιες δικλείδες ανασφάλειας που κουβαλάς. Η ερώτηση που έχεις να απαντήσεις είναι κατά πόσο εμπιστεύεσαι να μοιραστείς κέρδη ή/και προκλήσεις που έχεις δεχτεί ή θα επιλέξεις να λειτουργήσεις ατομικά και χωρίς περιθώρια συμμετοχής άλλων στις προοπτικές σου. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει να αποτελεί μία νέα αρχή στη ζωή σου, θέλοντας να σου θυμίσει πως δεν μπορείς να παραμένεις δέσμιος/α καταστάσεων που θεωρείς πως σου παρέχουν ασφάλεια. Έχοντας μπροστά σου αρκετές προκλήσεις για τομές στη ζωή σου, θα πρέπει να αντιληφθείς πως δεν μπορείς να δώσεις διαταγές ώστε να λάβουν χώρα αυτά που έχεις κατά νου ή έχεις συμφωνήσει, αλλά θα πρέπει να ξεβολευτείς. Μη ζητάς λοιπόν εχέγγυα μόνο από την άλλη πλευρά, αλλά διαμόρφωσε έτσι το νέο πλαίσιο δράσης σου, που θα είναι σε θέση να προσελκύσει το άτομο που ταιριάζει μέσα σε αυτό, χωρίς να πιέζεις υπάρχοντα άτομα να παραμείνουν σε αυτό. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μοιάζει να λειτουργεί παρασκηνιακά στη ζωή σου και να επηρεάζει τα οικονομικά σου, γι αυτό θα ήταν χρήσιμο να προσπαθήσεις να ρίξεις φως σε γκρίζες ζώνες και περίεργες κινήσεις. Μπορεί να προσπαθείς να απεμπλακείς από μία κατάσταση που σε ζορίζει,  να θέλεις να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που δε σου ταιριάζει πλέον, να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω σε συμφωνίες που μπορεί να έχουν γίνει κάτω από διαφορετικές περιστάσεις, αλλά πλέον δε σε βολεύουν. Να έχεις όμως κατά νου πως μπορεί να ξεκινάς μία διαδικασία της οποίας δεν μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο, οπότε φρόντισε να γνωρίζεις ποιοι σε στηρίζουν και ποιοι θέλουν να δείχνουν πως σε στηρίζουν.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να ανακαλύψεις ένα νέο δικό σου ρόλο μέσα σε μία ομάδα που θα μπορούσε να αποκτήσει μία μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σου. Μπορεί λοιπόν να γίνεσαι περισσότερο ενεργό μέλος σε ένα σύστημα που μοιάζει να σου παρέχει μία ασφάλεια που έχεις ανάγκη, αφού χρειάζεσαι κάποια πατήματα στη ζωή σου μετά από τις τομές και τις αναταράξεις των τελευταίων ετών. Η επαφή λοιπόν με άτομα του φιλικού κύκλου μπορεί να ανανεώσει την εμπιστοσύνη σου απέναντι στο αύριο, αφού συναντάς και πάλι πρόσωπα με τα οποία έχετε πλέον κοινή ματιά για το μέλλον. 

Λέων

Η έντονη Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να θέλει να αλλάξει υπάρχοντα δεδομένα στη ζωή σου και να σου ζητά να δείξεις αποφασιστικότητα απέναντι σε πλάνα που δεν μπορούν να παραμένουν στο χαρτί. Θα χρειαστεί να αναλάβεις ένα ρόλο που μπορεί να σε τρομάζει επειδή κουβαλά ευθύνες, αλλά είναι η κατάλληλη ώρα ώστε να αποδείξεις πως μπορείς να κάνεις την υπέρβαση στη ζωή σου. Θα χρειαστεί επίσης να αποφασίσεις αν μπορείς να συνεχίσεις να σέρνεις το όχημα που σου έχουν προσφέρει ή κουράστηκες και θέλεις να κατέβεις. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να κερδίζεις χρόνο, αφού οι σεισμικές δονήσεις κάτω από τα πόδια σου είναι πλέον εμφανείς και καλείσαι να μάθεις να ζεις με αυτές ή να τις αντιμετωπίσεις πρόσωπο με πρόσωπο.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή ώστε να μπορέσεις να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου, να βρεις τον τρόπο να αποδράσεις από δεδομένα που σε εγκλωβίζουν και σε αναγκάζουν να πέφτεις πάνω σε εμπόδια. Αν έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι αυτή την περίοδο, τότε τόλμησε το και θα αντιληφθείς πως ο φρέσκος αέρας θα κάνει πολύ καλό στη σκέψη σου. Αν πάλι έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που σκέφτεται εντελώς διαφορετικά, τότε φρόντισε να περάσεις χρόνο μαζί του για να μπολιαστείς με έναν τρόπο σκέψης που είναι εξαιρετικά χρήσιμος για εσένα. Σε κάθε περίπτωση, μαλάκωσε τις περιστάσεις οι οποίες σκληραίνουν τις εκφράσεις στο πρόσωπο σου τον τελευταίο καιρό.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να θέλει να σου μιλήσει για μία νέα νοοτροπία που θα πρέπει να αποκτήσεις στον τομέα των αποκτημάτων που δεν είναι αποκλειστικά δικά σου, αλλά θα πρέπει να τα μοιράζεσαι ή να τα επενδύεις με ένα διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να έχεις μπροστά σου μία οικονομική πρόταση η οποία σε ιντριγκάρει στον επαγγελματικό τομέα, αλλά την ίδια στιγμή δειλιάζεις αφού δεν είσαι βέβαιος/η αν θα μπορέσεις να ενταχθείς στο προτεινόμενο εργασιακό περιβάλλον. Μπορεί πάλι να αλλάζουν οι ισορροπίες στη σχέση σου και να καλείσαι να αποδεχτείς τα νέα δεδομένα που σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως τίθενται νέες προτεραιότητες.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, είναι σίγουρα μία στιγμή που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή και τις προτεραιότητες της ζωής σου. Αυτό που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου είναι πως πρέπει να ιεραρχήσεις κάποια πράγματα και να θέσεις προτεραιότητες που θα μπορούσαν να οδηγούν ακόμα και στη ματαίωση κάποιων σχεδίων σου. Καλείσαι να συντονιστείς με τη νέα ταχύτητα των πραγμάτων και να αποδεχτείς το γεγονός πως θα ήταν καλό να αλλάξεις κάποια δεδομένα. Μία πρόκληση αυτή την περίοδο δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο/η, οπότε φρόντισε να είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν πρόκειται για πυροτέχνημα ή για κάτι βαθύτερο. 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες απρόσμενες αλλαγές στον εργασιακό χώρο και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως θα πρέπει να βελτιώσεις την κατάσταση των οικονομικών σου. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσεις να εξηγήσεις τη συμπεριφορά κάποιων προσώπων από το χώρο της δουλειάς σου και να έχεις κατά νου πως είναι καιρός να έρθει στην επιφάνεια αυτό που υφαίνεται στο παρασκήνιο εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Τέλος, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με την υγεία και την ευεξία του οργανισμού σου, αφού καλείσαι να χωρέσεις στη ζωή σου νέα δεδομένα δραστηριοτήτων που θα πρέπει να γίνουν μέρος της νέας σου ταυτότητας.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αποτελεί μία καλή στιγμή για εσένα ώστε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή μέσα από πράξεις που θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να θέσουν νέα γερά θεμέλια στη ζωή σου. Η μεταμόρφωση που συντελείται τον τελευταίο καιρό φαίνεται να βρίσκει και μία νέα διέξοδο έκφρασης, μέσα από τη γέννηση μίας κατάστασης, ενός συναισθήματος ή ενός προσώπου που έρχεται για να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα. Η ευκαιρία που έχεις ώστε να μπορέσεις να εκφράσεις τον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη τις επιθυμίες και διαθέσεις των γύρω σου δε θα πρέπει να πάει χαμένη, αλλά αντιθέτως να αποτελέσει εφαλτήριο να χτίσεις τη ζωή σου με υλικά που σου προσφέρουν ευχαρίστηση χωρίς τύψεις και ενοχές.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να λειτουργήσει σαν μία βόμβα στα θεμέλια μίας ζωής που έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να αλλάξει, απλά δεν περίμενες να πρέπει να ληφθούν τόσο σημαντικές αποφάσεις με τέτοια ταχύτητα. Είναι όμως η ώρα που μπορεί να χρειάζεται να αλλάξεις κάποια δεδομένα που αφορούν το σπίτι σου, σαν οίκημα ή σαν διαμόρφωση του χώρου που αναλογεί σε κάθε μέλος αυτού. Ίσως να πρέπει να θέσεις θέματα επαγγελματικού περιεχομένου και να πρέπει να τολμήσεις να μιλήσεις για καινούργια οικονομικά δεδομένα. Ίσως τέλος να είναι η ώρα που θα κλείσεις πίσω σου μία πόρτα, έχοντας κάνει άπλετη υπομονή, και θεωρώντας πως πλέον δεν υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορούσε να σου φέρει μία ευχάριστη απόδραση από το περιβάλλον που έχεις εγκλωβιστεί τον τελευταίο καιρό, με στόχο να απολαύσεις κάπως περισσότερο τη ζωή σου, να προσθέσεις κάποια ευχαρίστηση στην ημέρα σου. Προσπάθησε να κανονίσεις μία εκδρομή που σε βοηθά να βελτιώσεις το κλίμα στην προσωπική σου ζωή ή που θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που είναι σε θέση να προτείνουν κάτι που θα μπορούσε να προσθέσει κάτι νέο στον τομέα της αμοιβής σου. Αν πάλι χρειάζεται να επικοινωνήσεις με άτομα του συγγενικού κύκλου, τότε φρόντισε να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο της προσεκτικής παρατήρησης των λεγομένων τους, δείχνοντας υπομονή και διάθεση να συνεννοηθείτε. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων