Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html15
Απρ
Το δευτερολεπτο που αλλαζει μια πορεια μηνων
Από signingstar

Η σημερινή Νέα Σελήνη της 16ης Απριλίου στην 26η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι φυσικό να τραντάζει τις ζωές των παρορμητικών του τρίτου δεκαημέρου (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η στιγμή της αλήθειας είναι τώρα και μοιάζει να πρέπει να πάρεις μία απόφαση που δεν μπορεί να κουβαλά ενοχές, να σέρνει εκκρεμότητες και να μοιάζει με πιεστική και βιαστική κίνηση. Αν αρνείσαι να αντιληφθείς την αλήθεια, αν φοβάσαι να ζήσεις μέσα στη δύσκολη πραγματικότητα και κρύβεσαι, τότε θα πέσει πάνω σου ή κοντά σου ένας προβολέας που θα σε αναγκάσει να λάβεις θέση. Αν επιμένεις να ζεις σύμφωνα με το παρελθόν, τότε θα δεις κομμάτια αυτού να εξαφανίζονται και να μένει μία κενή εικόνα που δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσεις να κοιτάζεις. Αν επιμένεις να αντιστέκεσαι στην αποστολή της ζωής σου, τότε θα δεις το σώμα και το μυαλό σου να εξεγείρονται και να σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως δεν έχεις την κατάσταση στα χέρια σου. 

Αν όμως έχεις αναλάβει ένα ρόλο που τρέχει τα πράγματα, που λειτουργεί ηγετικά, που σέρνει το όχημα με μία ταχύτητα που δεν είναι αρεστή σε όλους, τότε καλό θα ήταν να γυρίσεις προς τα πίσω για να δεις αν ακολουθούν οι συνοδοιπόροι σου. Είναι πιθανό να τρέχεις μόνος/η σε μία διαδρομή που είναι φτιαγμένη για ομάδες, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί το ενδιαφέρον. Είναι πάλι πιθανό να αντιληφθείς πως απαιτείται να κάνεις μία επιδιόρθωση της πορείας σου, αφού κινείσαι προς μία κατεύθυνση που είναι εκτός στόχου. Είναι όμως πιθανό να πρέπει να αντιληφθείς πως είναι ώρα να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο, αφού έδωσες τις εξετάσεις σου και τις πέρασες με εξαιρετικό βαθμό. Και αυτό μπορεί να σημαίνει πως βγάζεις το καλώδιο από την πρίζα και σκοτεινιάζει το δωμάτιο που βρισκόσουν εδώ και αρκετό καιρό, και στο οποίο συνήθισαν να σε επισκέπτονται πρόσωπα που παύουν να έχουν σχέση με το νέο κομμάτι της ζωής σου. Κάποιοι θα το πουν προδοσία, κάποιοι αλαζονεία, ελάχιστοι όμως θα το ονομάσουν φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Με αυτούς τους ελάχιστους δε χρειάζεται να χαθείτε. Στο επανιδείν!

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
shortfoxyman
15 Απρ 2018 | 20:55
Με Τρομάζουν όλα αυτά που διάβασα.....
Εικόνα ζωδίου
karlito
15 Απρ 2018 | 19:41
Με τρομάζετε αφού είμαι από τούς τυχερούς - άτυχους (θα δείξει) που έχω σήμερα γενέθλια... (16/4).... Άραγε θα έχω την πολύπαθη έστω και καθυστερημένη ανάσταση ή θα βυθιστω περισσότερο στα βαθιά σκοτάδια που βιωνω τα τελευταία 7 χρόνια...
Θεσεις πλανητων