Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ18
Απρ
Κατι απλο αλλα συγχρονως τολμηρο
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους την Πέμπτη 19 Απριλίου, η μοναδική παρουσία πλανήτη σε ζώδιο του Αέρα, δηλώνει πως πρέπει να υπάρξει μία προσπάθεια να χαλαρώσει η ατμόσφαιρα, να ελαφρύνουν οι συζητήσεις, να καθαρίσει το μυαλό από δύσκολες και επίπονες σκέψεις. 

Ένα διάλειμμα από μία καθημερινότητα που είναι εξαιρετικά βαριά είναι η καλύτερη λύση για την ημέρα, είναι η ευκαιρία να μπει καθαρός αέρας σε ένα δωμάτιο που μοιάζει να πνίγεται από  τις αναθυμιάσεις. Είναι η ώρα που θα ζητήσεις να κάνεις κάτι πέρα από το πρωτόκολλο, που θα επιδιώξεις να λειτουργήσεις με διαφορετική ταχύτητα από αυτή που επιβάλλεται, που θα επιδιώξεις να πεις δύο ανέκδοτα σε ένα περιβάλλον ανθρώπων που έχουν ξεχάσει πως είναι να γελάς. Είναι η ώρα που η παρουσία ενός μικρού παιδιού μπορεί να μοιάζει με λυτρωτική πράξη σε ένα τραπέζι μεγάλων που επικρατεί αμηχανία και σκεπτικισμός.

Η σημερινή ημέρα θα πρέπει να επενδυθεί σε πράξεις που βοηθούν το σώμα και το μυαλό να χαλαρώσουν και να αποκτήσουν τη χαμένη τους ευλυγισία. Αν μπορείς να κάνεις μία βόλτα στην εξοχή, τότε τόλμησε το. Αν έχεις το χρόνο να παρακολουθήσεις μία ταινία, τότε φρόντισε να ακυρώσεις τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου. Αν είσαι διατεθειμένος/η να αλλάξεις τη στολή εργασίας σου με μία ενδυμασία που χαλαρώνει το σώμα σου, τότε αποφάσισε να το κάνεις πράξη ακόμα και αν παραξενέψει ή σοκάρει κάποιους γύρω σου. Η ατμόσφαιρα έχει ανάγκη από καθαρό αέρα και δεν μπορείς να περιμένεις άλλους να ανοίξουν το παράθυρο, αφού είναι πιθανό να μην τολμά κανείς να προχωρήσει σε μία τέτοια μικρή και απλή πράξη, που είναι όμως σε θέση να σε διαχωρίσει από όλους τους γύρω σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων