Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ20
Απρ
Συνειδητοποιωντας την εννοια του χρονου
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Ερμή από τον Κριό το Σάββατο 21 Απριλίου μπορεί να φέρνουν σημαντικές ειδήσεις στα αυτιά των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η συνειδητοποίηση μίας αλλαγής που έχει λάβει χώρα τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να λαμβάνει χώρα σήμερα και να προκαλεί αναταράξεις σε ισορροπίες που αναζητούν νέα πατήματα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν στιγμές που μπορεί να χάνεται το στέρεο έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως καλείσαι να ανακαλύψεις νέα πατήματα, να μάθεις να περπατάς με διαφορετικό τρόπο, να ορίσεις εκ νέου την ταχύτητα την οποία θα χρησιμοποιείς από εδώ και πέρα. Από την άλλη βέβαια πλευρά, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις να αλλάξεις το τέμπο και να εξετάσεις κατά πόσο σε ακολουθούν ή μένεις μόνος/η και πρέπει να αποφασίσεις αν συνεχίζει να σε ενδιαφέρει η πορεία ή θα αναζητήσεις καινούργια παρέα μαζί σου. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχετε χαθεί, να δοκιμάσεις να περάσεις χρόνο με άτομα του οικογενειακού κύκλου παρά το γεγονός πως κάτι τέτοιο μπορεί να περιορίζει την προσωπική σου ελευθερία. Χρειάζεται όμως να βρεθείς κοντά σε κοντινά σου άτομα, να προσπαθήσεις να συμβαδίσεις με τους δικούς τους ρυθμούς, να τεστάρεις αν υπάρχουν ακόμα συνδέσεις ανάμεσα σας. Ο χρόνος μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον μπορεί να σε βοηθήσει να επανεξετάσεις τις προτεραιότητες της ζωής σου και να αντιληφθείς πως υπάρχουν στοιχεία της ζωής σου που έχεις αφήσει πίσω σου και δε θα ήθελες να χαθούν εντελώς από αυτή. Έχεις ακόμα το χρόνο να τα αγκαλιάσεις εκ νέου, οπότε μη διστάσεις αν προκύπτει αυτή η ανάγκη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων