Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ22
Απρ
Με δυναμη απο την καρδια
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα τη Δευτέρα 23 Απριλίου αποτελεί μία καλή αφορμή για να καταφέρεις να εστιάσεις στις ανάγκες του εαυτού σου, να επιλέξεις να ακούσεις την καρδιά σου ώστε να ξεφύγεις από αγκυλώσεις που δημιουργεί το περιβάλλον γύρω σου. 

Οι συγκεκριμένες αγκυλώσεις είναι παρούσες και μοιάζουν να οφείλονται στη σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και εντονότερη, θέλοντας να μιλήσει για τα όρια της προσωπικής δύναμης και αντοχής, δείχνοντας πως υπάρχουν κάποια κοινωνικά δεδομένα και στερεότυπα που είναι αδύνατο να ξεπεραστούν. Ο εσωτερικός θυμός μπορεί να μετατραπεί σε σωματικό τραύμα και να αφήσει ουλές που δείχνουν πως βρίσκεσαι σε πραγματικό πόλεμο με τον εαυτό σου, προσπαθώντας να αμυνθείς απέναντι σε επιθέσεις ξεχασμένων εχθρών που τους θεωρούσες νεκρούς. 

Η ανάγκη όμως να εκφραστεί η ατομική βούληση είναι πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ορθώσεις το ανάστημα σου και να ξεχωρίσεις μέσα από ένα σύνολο που έχει ως στόχο να καταπνίξει κάθε διαφορετική φωνή. Η απαίτηση να βρεθεί ηγετική φυσιογνωμία είναι παρούσα και μοιάζει με το ρόλο που έχεις προβάρει εδώ και πολύ καιρό και θα πρέπει να ενσαρκώσεις μπροστά και σε πραγματικό κοινό. Σαφώς και μπορεί να φοβάσαι μήπως κάνεις το λάθος που θα σε εκθέσει στα μάτια τους, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν υπάρξει λάθος όταν το κείμενο που βγαίνει από το στόμα σου, ξεκινά από την καρδιά σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων