Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ23
Απρ
Αναγνωριζοντας τα λιμναζοντα υδατα
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με το Δία από το Σκορπιό, σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Tρίτη 24 Απριλίου, θα γίνει η αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες αλλά και ενοχές σε συνδυασμό με την ανάγκη κατάκτησης στόχων που μοιάζουν σχεδόν αδύνατοι. 

Η σύγκρουση σου με άτομα που έχουν δημιουργήσει ομάδες που μοιάζουν αδιαπέραστες μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να μπλέκεσαι σε μία κατάσταση που θα σε φθείρει, αφού εμπεριέχει αρκετό βάθος το οποίο δε γνωρίζεις. Η διάθεση σου να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που πρέπει να καθαριστεί σε βάθος μοιάζει με ενδιαφέρουσα αποστολή, η οποία όμως θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως μπορεί να μην έχεις σχεδιάσει επαρκώς την απόπειρα σου, με αποτέλεσμα να μπλεχτείς σε δίχτυα και γρανάζια που σε αποπροσανατολίζουν. 

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που μοιάζουν αρκετά μπερδεμένες και να αποφασίσεις να ασχοληθείς με ότι σε κάνει να περνάς καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας σου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποφύγεις τις συζητήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο, πως καλείσαι να λειτουργήσεις κάτω από το άπλετο φως και να αποφύγεις τις συζητήσεις και συναντήσεις που μπορεί να θεωρηθούν και ως πράξεις ανατροπής μίας υπάρχουσας κατάστασης. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις από κινήσεις που είναι πιθανό να ακουμπούν και τις παρυφές της παρανομίας, όχι μόνο επειδή μπορεί να βρεθείς νομικά και ηθικά μπλεγμένος/η, αλλά επειδή θα φορτώσεις τον εαυτό σου με ενοχές που δεν έχεις καθόλου ανάγκη αυτή την εποχή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων