Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html23
Απρ
Αναγνωριζοντας τα λιμναζοντα υδατα
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με το Δία από το Σκορπιό, σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Tρίτη 24 Απριλίου, θα γίνει η αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες αλλά και ενοχές σε συνδυασμό με την ανάγκη κατάκτησης στόχων που μοιάζουν σχεδόν αδύνατοι. 

Η σύγκρουση σου με άτομα που έχουν δημιουργήσει ομάδες που μοιάζουν αδιαπέραστες μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να μπλέκεσαι σε μία κατάσταση που θα σε φθείρει, αφού εμπεριέχει αρκετό βάθος το οποίο δε γνωρίζεις. Η διάθεση σου να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που πρέπει να καθαριστεί σε βάθος μοιάζει με ενδιαφέρουσα αποστολή, η οποία όμως θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως μπορεί να μην έχεις σχεδιάσει επαρκώς την απόπειρα σου, με αποτέλεσμα να μπλεχτείς σε δίχτυα και γρανάζια που σε αποπροσανατολίζουν. 

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που μοιάζουν αρκετά μπερδεμένες και να αποφασίσεις να ασχοληθείς με ότι σε κάνει να περνάς καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας σου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποφύγεις τις συζητήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο, πως καλείσαι να λειτουργήσεις κάτω από το άπλετο φως και να αποφύγεις τις συζητήσεις και συναντήσεις που μπορεί να θεωρηθούν και ως πράξεις ανατροπής μίας υπάρχουσας κατάστασης. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις από κινήσεις που είναι πιθανό να ακουμπούν και τις παρυφές της παρανομίας, όχι μόνο επειδή μπορεί να βρεθείς νομικά και ηθικά μπλεγμένος/η, αλλά επειδή θα φορτώσεις τον εαυτό σου με ενοχές που δεν έχεις καθόλου ανάγκη αυτή την εποχή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων