Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html24
Απρ
Θετοντας προτεραιοτητες
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους την Τετάρτη 25 Απριλίου φαίνεται να προκαλεί κάποιες απορίες ειδικά στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σχετικά με θέματα που δημιουργούν διλήμματα και οδηγούν σε αβέβαιες αποφάσεις. 

Λαμβάνοντας αρκετές γνώμες τρίτων, προχωρώντας σε μία συλλογή  απόψεων και θέσεων, δε σημαίνει πως μπορείς να κρίνεις καλύτερα μία κατάσταση με στόχο να φτάσεις στο αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη δυνατή σιγουριά και ασφάλεια. Μπορεί να έχεις μπροστά σου δύο αντικρουόμενες απόψεις, να χρειάζεται να ενώσεις δύο άκρα που δεν είναι εφικτό να προσεγγίσουν προς τη μέση της απόστασης που τα χωρίζει. Ίσως βέβαια να μην είναι αυτός ο σκοπός της ύπαρξης αντικρουόμενων απόψεων, ίσως να πρέπει να αποσαφηνίσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να εμπιστευτείς τη μία από τις δύο πλευρές, βασιζόμενος/η πάνω στη λογική και την ορθή επιχειρηματολογία. 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρεθείς μέσα σε ένα περιβάλλον έντονων συζητήσεων και φασαρίας, να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από κουβέντες που κουβαλούν μαζί τους αρκετή δόση κριτικής απέναντι σε άτομα που μπορεί και να μην είναι παρόντα. Ίσως να χρειάζεται να φέρεις εις πέρας αρκετές υποχρεώσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και να αισθάνεσαι πως καλείσαι να παλέψεις με την έννοια του χρόνου και της ουσιαστικής αντιμετώπισης των θεμάτων που έχεις μπροστά σου. Προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες, γιατί όσο παλεύεις να έχεις αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς, τόσο χάνεις το στόχο από τα μάτια σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων