Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html25
Απρ
Με γνωμονα την ψυχρη λογικη
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Πέμπτη 26 Απριλίου φαίνεται να σηματοδοτεί μία ημέρα που έχει ως απαίτηση τη χρήση της λογικής και της ειλικρίνειας απέναντι σε καταστάσεις που λειτουργούν παρασκηνιακά, υπογείως και με μαεστρικά αυξανόμενη ένταση. 

Η απόλυτη σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δείχνει πως η προσωπική διάθεση και θέληση συγκρούονται με την εσωτερική δύναμη για κατάκτηση του στόχου, πως υπάρχουν εμπόδια που δε φαίνονται και γίνονται ορατά μόνο όταν κάποιος/α φτάσει πολύ κοντά στο στόχο που θεωρούσε απλή υπόθεση. Η ανάγκη να έχεις καταστρώσει ένα λεπτομερές και ουσιαστικό πλάνο είναι κάτι παραπάνω από έντονη, αφού υπάρχουν λεπτομέρειες στις οποίες δεν έχεις εστιάσει και είναι σε θέση να θολώσουν τα νερά μέσα στα οποία κινείσαι. 

Η σημερινή ημέρα τονίζει την ανάγκη της καλής σωματικής και πνευματικής υγείας και φωνάζει πως θα πρέπει να προσέξεις τον οργανισμό σου, να φροντίσεις να καλύψεις τις ανάγκες σου και να θέσεις εσένα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Πρόσεξε τη διατροφή σου, πρόσθεσε στην ημέρα σου τις αθλητικές δραστηριότητες που σε βοηθούν και προσπάθησε να συμβαδίσεις με τις ανάγκες σου. Μην υπερβάλεις στις αντιδράσεις σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου όταν κάποιοι προσπαθούν να τα φέρουν στην επιφάνεια και τόλμησε να αποχωρήσεις από ένα σκηνικό που γίνεται δύσκολο και απαιτητικό, όταν θεωρήσεις πως καταναλώνεσαι και φθείρεσαι χωρίς να κερδίζεις αυτά που θεωρείς πως αξίζεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων