Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html26
Απρ
Θα τολμουσες να αλλαξεις το μοτιβο;
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς στο ξεκίνημα της Παρασκευής 27 Απριλίου μοιάζει να τονίζει την ανάγκη για να υπάρξει εστίαση στο στόχο και να αποφύγεις να ξοδευτείς σε πολλές κατευθύνσεις και περιστάσεις. 

Η αλήθεια είναι πως προσπαθείς να δώσεις βάρος σε θέματα που αφορούν εσένα και αφήνουν τους γύρω σου στην άκρη, πως είσαι σε μία χρονική στιγμή που παλεύεις να διατηρήσεις τον έλεγχο καταστάσεων στα χέρια σου, έχοντας όμως κατανοήσει πως δεν μπορείς να επιμείνεις να λειτουργείς με γνώμονα μόνο τον εαυτό σου, στηριζόμενος/η μόνο στην προσωπική προσπάθεια. Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό στο μέσο της ημέρας και η αντίθεση με τον Ερμή από τον Κριό και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αγόκερω θα φωνάξει πως καλείσαι να ισορροπήσεις πάνω σε δύσκολες σχέσεις και συνεργασίες, πως ο προσωπικός εγωισμός μπορεί να γίνει κακός σύμβουλος σε μία συζήτηση που είναι πολύ εύκολο να μετατραπεί σε αρένα. 

Έχεις όμως και την ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα άτομο που έχει υπάρξει απόσταση ανάμεσα σας τον τελευταίο καιρό για να λιώσουν οι πάγοι και να λειανθούν οι γωνίες. Θα χρειαστεί βέβαια να μετριάσεις το ισχυρό σου εγώ ή να ρίξεις γέφυρες ώστε να σε προσεγγίσει η άλλη πλευρά αν διαθέτει εγωισμό και αλαζονεία. Θα χρειαστεί επίσης να θέσεις στο περιθώριο τους κανόνες που έχουν τεθεί και δυσκολεύουν τη μεταξύ σας επαφή, μέσα από μία πρόταση ή πρόσκληση που διαταράσει ένα πρόγραμμα που θεωρείται ως το μοτίβο πάνω στο οποίο ξετυλίγεται η ιστορία. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων