Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Το αφιέρωμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι εδώ 

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ19
Ιαν 2017

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου φαίνεται να επιδιώκει να ρίξει τους τόνους και να δημιουργήσει ένα περισσότερο σκοτεινό και παρασκηνιακό κλίμα σε περιστάσεις που ίσως να μην αντέχουν να λειτουργούν τόσο φανερά και χωρίς να κρατάνε κάποια χαρτιά κλειστά για την ώρα. 

Αν ανήκεις στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) τότε μπορεί να αρχίζεις να εμβαθύνεις τα ένστικτα σου, να αντιλαμβάνεσαι πως ξεκινά ένα τριήμερο που μπορεί να εννοηθούν πολλά χωρίς απαραίτητα να ειπωθούν, πως υπάρχουν οικονομικά θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής στην αντιμετώπιση τους.

18
Ιαν 2017

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία στο Ζυγό και η αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό ειδικά νωρίς το πρωί της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου δίνει τον τόνο σε μία ημέρα με νέα και ειδήσεις, με συναντήσεις και επαφές, με μία διαφορετικότητα από τη συνήθη ρουτίνα, στοιχεία που όμως με την πάροδο της ημέρας θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα αφού θα αναζητηθεί εκ νέου η ηρεμία. 

Αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως), τότε είναι πολύ πιθανό να εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που προκαλούν μία αναστάτωση σε δεδομένα και παγιωμένα στοιχεία και να τολμάς να μιλήσεις με τρόπο που ξαφνιάζει.

17
Ιαν 2017

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου δίνει τον τόνο σε μία ημέρα που αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της απώλειας ή του οριστικού τέλους σε μία κατάσταση που το αδιέξοδο μοιάζει μεγαλύτερο από τις αντοχές της κάθε ατομικής προσπάθειας ώστε να αρθεί. 

Η Σελήνη από το Ζυγό θα προσπαθήσει να γεφυρώσει καταστάσεις, να λειτουργήσει καταλυτικά σε σχέσεις και συνεργασίες που φαίνεται να χάνουν τον κοινό στόχο και την αμοιβαία οπτική, αλλά στην πορεία θα αντιληφθεί πως υπάρχουν εμπόδια που έχουν να κάνουν με το κατεστημένο, με το παρελθόν, με το φόβο ανθρώπων να δοκιμάσουν να εκτεθούν σε καινούργια δεδομένα.

16
Ιαν 2017

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και το τετράγωνο με τον Ερμή από τον Αιγόκερω φαίνεται να δίνει τον τόνο σε μία ημέρα που κουβαλά κριτική μέσα από την προσπάθεια εξισορρόπησης δεδομένων που μοιάζουν άνισα, ειδικά στις ζωές των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως). 

Η ακριβής σύνοδος του Άρη με το Χείρωνα στους Ιχθείς μπορεί να μεγαλώνει την αδυναμία κάποιων να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δημιουργεί ένα έντονο χάος σε διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που πρέπει να στηρίζονται στην αμοιβαία συνεισφορά και στήριξη.

15
Ιαν 2017

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα, την Αφροδίτη, τον Άρη και το Χείρωνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου μοιάζει με μία προσπάθεια να μπει τάξη σε ένα περιβάλλον που λειτουργεί μόνο μέσα από το χάος. 

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς), τότε φαίνεται να παλεύεις να ισορροπήσεις πάνω σε παπούτσια που δε σου κάνουν, να περπατήσεις σε σκοινί που δε σε κρατά, να μιλήσεις σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις τη γλώσσα τους, να πείσεις μυαλά που είναι κλειδωμένα στη δική τους οπτική.

13
Ιαν 2017

Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης από το Λέοντα με το Δία από το Ζυγό, τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να αυξάνουν τον ενθουσιασμό των εκπροσώπων του πύρινου (Κριός, Λέων, Τοξότης) και αέρινου στοιχείου (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) το Σάββατο 14 Ιανουαρίου. 

Η αναζήτηση της χαράς της ζωής είναι το βασικό ζητούμενο, οπότε θα προσπαθήσεις να αποφύγεις να εμπλακείς σε συναισθηματικές καταστάσεις που κουβαλούν αμφιβολία και ασάφεια, αφού γνωρίζεις πως κάτι τέτοιο μπορεί να σε βουλιάξει σε αβαθή νερά.

12
Ιαν 2017

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου φαίνεται να δημιουργούν ένα έντονο ρομαντικό και ερωτικό περιβάλλον, με τάσεις λήψης αποστάσεων από την πραγματικότητα.

Η εξιδανίκευση μίας απλής λέξης,  η δημιουργία μίας ολόκληρης ταινίας ακόμα και με την ύπαρξη μίας απλής σκηνής και η φαντασίωση που γεννιέται μέσα από ένα απλό νεύμα είναι καταστάσεις που θέλουν να επισημάνουν την τεράστια ανάγκη για απόδραση από τη σκληρή γήινη πραγματικότητα.

11
Ιαν 2017

Η Πανσέληνος της 12ης Ιανουαρίου στην 22η μοίρα του Καρκίνου σε τετράγωνα με τον Ουρανό από τον Κριό και το Δία από το Ζυγό, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε απόλυτο quincunx με τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα, επιθυμίες, ενοχλήσεις, εμμονές και φοβίες που είναι σε θέση να κυριαρχήσουν έναντι του σώματος και του μυαλού, που λύνουν το χειρόφρενο ενός οχήματος σε κατηφόρα, χωρίς οδηγό, με χαμένα κλειδιά και σπασμένα φρένα. 

Αν ανήκεις στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο τότε φαίνεται να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου απέναντι σε αισθήματα που σε πνίγουν.

09
Ιαν 2017

Η ενεργοποίηση του μεταβλητού σταυρού των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) είναι έντονη την Τρίτη 10 Ιανουαρίου μέσα από την παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και την αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τα τετράγωνα με τον Άρη και το Χείρωνα από τους Ιχθείς κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Αν θυμηθείς τι συνέβη τον περασμένο Μάρτιο και Σεπτέμβριο του 2016, τότε ίσως να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι το λόγο για τον οποίο αισθάνεσαι πως επαναλαμβάνεται η ιστορία ή πως βρίσκεσαι μπροστά σε επιλογές που είναι πιθανό να μη σε βγάλουν και σε ξέφωτο.

08
Ιαν 2017

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου φαίνεται να επηρεάζει την ισορροπία λογικής και φαντασίας, ειδικά στη ζωή των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς). 

Η ευχέρεια στην επικοινωνία μπορεί να γίνει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια αυτών που γνωρίζουν πως να πλάθουν όνειρα στους γύρω τους, πως να εξάπτουν τη φαντασία τους, πως να εξηγούν τα ανεξήγητα.

Θεσεις πλανητων