Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html25
Μαι 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σε τροχιά κενή πορείας το Σάββατο 25 Μαΐου μοιάζει να επιδιώκει να επαναφέρει μία κατάσταση σταθερότητας σε περιβάλλοντα που έχουν ταρακουνηθεί τις προηγούμενες ημέρες. 

Πιθανότατα να ανακαλύψεις μικρές ή μεγαλύτερες αφορμές ώστε να κοιτάξεις μέσα από διαφορετική οπτική μία περίσταση στην οποία έχεις δώσει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα, την οποία έχεις χρωματίσει με έναν τρόπο που μπορεί να μην είναι απόλυτα αληθής.

24
Μαι 2019

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό αρχικά και την Αφροδίτη αργότερα από τον Ταύρο μοιάζει να προκαλεί μικρές ή μεγαλύτερες αναταράξεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός. Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 24 Μαΐου.

23
Μαι 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της Πέμπτης 23 Μαΐου μοιάζει να ξεκινά την ημέρα με αρκετά βάρη για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Ίσως να ξυπνάς και να μην έχεις τη διάθεση να πας στη δουλειά ή να ακολουθήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα, αφού κουβαλάς μέσα σου σκέψεις, μνήμες ή ενοχές που βαραίνουν τα πόδια σου.

21
Μαι 2019

Η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με το Νότιο Δεσμό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα την Τετάρτη 22 Μαΐου μοιάζει να φέρνει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μπροστά σε περιστάσεις κρίσεως που απαιτούν ικανότητα διαχείρισης και επίλυσης. 

Θα χρειαστεί να αποδείξεις κατά πόσο είσαι σε θέση να αποφύγεις τις γνώριμες κακοτοπιές, να αρνηθείς να λειτουργήσεις με τρόπο που σε περιχαρακώνει μακριά από πρόσωπα με τα οποία υπάρχει μέλλον μεταξύ σας, να αποφύγεις να κλείσεις τα αυτιά σου σε ευκαιρίες και προοπτικές που σε ανανεώνουν.

21
Μαι 2019
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Άρη από τον Καρκίνο και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό θα δυναμιτίσει το κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τρίτη 21 Μαΐου. 

Οι έντονες και παρορμητικές αντιδράσεις απέναντι στα ερεθίσματα μπορεί να υποδηλώνουν πως υπάρχουν φοβίες ή κατάλοιπα από προηγούμενες περιστάσεις που λειτουργούν σαν ελατήρια εκτόξευσης ενστικτωδών αντιδράσεων.

20
Μαι 2019
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 20 Μαΐου μοιάζει να γεννά μία ιδιαίτερα απαιτητική και πολυδιάστατη ημέρα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ταχύτητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις θα παίξει μεγάλο ρόλο στο κατά πόσο θα καταφέρεις να αποδράσεις από διλήμματα και εκκρεμότητες που καταφέρνουν να φορτώνουν το μυαλό σου.

17
Μαι 2019
Από signingstar

Η εξαιρετικά έντονη Πανσέληνος του Σαββάτου 18 Μαΐου στην 27η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) με στόχο να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματα τους και να φέρουν στην επιφάνεια μία αλήθεια που δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται από το φως. 

Πρόκειται για μία Πανσέληνο που θα σε κάνει να βουτήξεις στο βάθος του συναισθηματικού σου κόσμου, που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κουβέντες που δεν έχεις κάνει με τον εαυτό σου και μπορούν να δημιουργήσουν αυλακιές στην ψυχή σου.

16
Μαι 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και τα τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 16 Μαίου μαρτυρούν πως πρόκειται για μία ημέρα με αρκετή ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα κληθείς να ισορροπήσεις πάνω σε καταστάσεις που είναι αρκετά εύκολο να σε πιέζουν, πάνω σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα, χωρίς να έχεις τη διάθεση να λειτουργήσεις με τρόπο παρορμητικό.

14
Μαι 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο την Τετάρτη 15 Μαΐου μοιάζουν να θέλουν να τονίσουν τη σημασία της ομορφιάς, της απόλαυσης, της ευγένειας και της ευχαρίστησης στη ζωή σου.

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να είναι ιδανική ώστε να δοθεί έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα και την αισθητική.

13
Μαι 2019

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο την Τρίτη 14 Μαΐου θα ενεργοποιήσει την αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη με αποτέλεσμα να θολώσει το τοπίο στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η αποφασιστικότητα ώστε να λειτουργήσεις με ακρίβεια απέναντι στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις θα δυσκολέψει λόγω της παρουσίας πολλών ανεξέλεγκτων παραμέτρων που δυσκολεύουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις.

Θεσεις πλανητων