Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ18
Ιουλ 2018
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Ήλιο από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 19 Ιουλίου μοιάζει να ενεργοποιεί το συναισθηματικό κόσμο των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να ξυπνά καταστάσεις που απαιτούν προσεκτική διαχείριση ώστε να μη σπάσουν δύσκολες ισορροπίες. 

Θα χρειαστεί να αναλάβεις ένα διπλωματικό ρόλο μέσα σε περιστάσεις που συγκρούονται ισχυρές προσωπικότητες, μέσα σε σχέσεις που υπάρχει αρκετός εγωισμός, μέσα σε συνεργασίες που κυριαρχεί η επικράτηση των εντυπώσεων και όχι η κατάκτηση της ουσίας.

17
Ιουλ 2018
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό την Τετάρτη 18 Ιουλίου, σε όψη αντίθεσης με το Χείρωνα από τον Κριό, νωρίς το πρωί, και τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της ημέρας, δηλώνει πως αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) των ζωδίων/ωροσκόπων, τότε προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις αν βγαίνεις νικητής ή χαμένος/η από τη μάχη που έδωσες τις προηγούμενες ώρες ή λίγες ημέρες. 

Θα προσπαθήσεις να λειτουργήσεις εξισορροπητικά σε περιστάσεις που χρειάζεται λογική και αυτοσυγκράτηση, χωρίς όμως αυτό να είναι πάντα εύκολο αφού έχεις απέναντι σου ανθρώπους ή περιστάσεις που θεωρείς πως σε απειλούν.

16
Ιουλ 2018

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο την Τρίτη 17 Ιουλίου, σε τροχιά κενή πορείας μέχρι αργά το απόγευμα που θα περάσει στο Ζυγό, θέλει να δηλώσει πως είναι καιρός να γίνουν κάποιες επιδιορθωτικές κινήσεις σε καταστάσεις που δεν έχουν λειανθεί  όσο θα έπρεπε, σε περιστάσεις που έχουν παραμείνει στον αέρα, σε ασχολίες που ποτέ δεν καταλήγουν στην ολοκλήρωση. 

Καλό θα ήταν να αποφύγεις να θέσεις σε εφαρμογή ή κίνηση τις σκέψεις ή τα σχέδια σου, αφού δεν κουβαλάς μαζί σου αρκετή αντοχή και δυναμική ώστε να τα φέρεις εις πέρας.

15
Ιουλ 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στην Παρθένο τη Δευτέρα 16 Ιουλίου μοιάζει να κάνει ιδιαίτερα θελκτικά τα μυαλά που γοητεύουν μέσα από τη χρήση της γλώσσας στην επικοινωνία τους, όσο και τις φιγούρες ανθρώπων που προσέχουν ώστε να διατηρούν μία αρμονία και ισορροπία στην κίνηση τους. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), τότε έχεις την ευκαιρία να εξασκήσεις την ικανότητα σου να προσφέρεις ηρεμία σε περιβάλλοντα που είναι σε αναβρασμό, μέσα από την κατάλληλη χρήση λέξεων που ρίχνουν τους παλμούς της καρδιάς των συμμετεχόντων στο διάλογο.

13
Ιουλ 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα, η αντίθεση με τον Άρη από τον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζουν να δημιουργούν ένα έντονα εκρηκτικό κλίμα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, το Σάββατο 14 Ιουλίου, μία ημέρα μετά από μία Ηλιακή έκλειψη που έχει ταράξει πολλές ζωές. 

Η συνειδητοποίηση της αλλαγής που έχει προκύψει μοιάζει να ξυπνά προσωπικούς εγωισμούς και να γεννά την ανάγκη να παλέψεις ώστε να διατηρήσεις κάποια δεδομένα στη ζωή σου.

12
Ιουλ 2018

Η Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου, σε απόλυτη αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των παρορμητικών στο μεταίχμιο δευτέρου/τρίτου δεκαημέρου (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η εποχή της απόλυτης μεταμόρφωσης έχει πλέον φτάσει και θα πρέπει να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη ρίχνοντας τη μάσκα από το πρόσωπο σου.

10
Ιουλ 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τετάρτη 11 Ιουλίου μοιάζει να ψεκάζει με υπνωτικό της ατμόσφαιρα μέσα στην οποία κινείσαι, με στόχο να επιτρέψει στις εξελίξεις που ετοιμάζονται να λάβουν χώρα να λειτουργήσουν ως ξυπνητήρι ή ακόμα και ρήψη ατομικής βόμβας σε εποχής ειρήνης, με στόχο να πιάσουν στον ύπνο κάποιους που δεν έχουν καλή σχέση με την έννοια του χρόνου. 

Υπάρχουν κάποιες φωνές που θέλουν να στρέψουν το γενικό ενδιαφέρον προς κατευθύνσεις που αφορούν επουσιώδη ζητήματα, που ασχολούνται με ζητήματα που έχουν σχέση με την επιφάνεια των καταστάσεων και όχι με την ουσία αυτών.

09
Ιουλ 2018
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και της Αφροδίτης στην Παρθένο την Τρίτη 10 Ιουλίου μοιάζει να προσφέρει νέο τρόπο σκέψης σε ανθρώπους που έχουν κολλήσει σε ένα πατρόν δράσης που είναι αδύνατο να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ταυτόχρονα, ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, μετά από μία ανάδρομη διαδρομή περίπου τεσσάρων μηνών, αναδεικνύοντας την ανάγκη να υπάρξει φρέσκος αέρας μέσα σε ένα δωμάτιο που έχει γεμίσει από προβληματισμούς, εμπόδια και αδιέξοδα.

08
Ιουλ 2018

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στον Ταύρο τη Δευτέρα 9 Ιουλίου μοιάζουν να θέλουν να  τονίσουν την ανάγκη των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) να ανακαλύψουν τις σταθερές της ζωής τους, μέσα σε μία περίοδο που νιώθουν πως βάλλονται από παντού με στόχο να ετοιμαστούν για τις μεγάλες αλλαγές. 

Μπορεί να προσπαθήσεις να λάβεις επιβεβαίωση μέσα από τη σχέση σου, φτάνοντας όμως σε καταστάσεις που μοιάζουν με υπερβολικές εκδηλώσεις ζήλιας ή πίεσης προς το άλλο πρόσωπο.

06
Ιουλ 2018

Το μεγαλύτερο διάστημα του Σαββάτου 7 Ιουλίου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε τροχιά κενή πορείας, με αποτέλεσμα να μην ενδείκνυται η ημέρα για σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις. Ίσως να υπάρχει η ευκαιρία για να ασχοληθείς με τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, να μπορείς να αγνοήσεις τις φωνές των γύρω σου και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες και διαθέσεις.

Θεσεις πλανητων