Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ23
Φεβ 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αλλά και η αντίθεση με τον Άρη από τον Τοξότη φαίνεται να θολώνει το τοπίο σε θέματα ερωτικού και οικονομικού περιεχομένου στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. 

Θα ήταν αρκετά χρήσιμο να προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις χρηματικά ζητήματα και να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα την πραγματικότητα.

22
Φεβ 2018

Η παραμονή της Σελήνης στους Διδύμους και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Ιχθείς την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου φαίνεται να δημιουργεί μία αρκετά μεγάλη δόση σύγχυσης στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να προκαλέσει λεκτικούς τριγμούς σε συναντήσεις ανθρώπων που δεν είναι σε θέση να μιλήσουν την ίδια γλώσσα, αφού δεν κοιτάζουν προς την ίδια κατεύθυνση.

21
Φεβ 2018
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με το Δία από το Σκορπιό την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου φαίνεται να προσφέρει την ευκαιρία για στιγμές ευχαρίστησης στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη για προσωπική απόλαυση, ευημερία και στιγμές ευχαρίστησης είναι παρούσα και μπορεί να εκδηλωθεί μέσα από την απόφαση για να περάσεις περισσότερο χρόνο με το έτερο ήμισυ, αδιαφορώντας για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, τις οποίες μπορείς να θέσεις σε δεύτερη μοίρα.

20
Φεβ 2018

Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης από τον Ταύρο, με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τους Ιχθείς αλλά και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φαίνεται να μαλακώνουν τις σκέψεις και τις δράσεις την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, δίνοντας το περιθώριο για να υπάρξουν μερικές στιγμές απόλαυσης και ευχαρίστησης. 

Η σημερινή ημέρα ζητά τις μικρές αυτές συνήθειες που είναι σε θέση να βελτιώσουν την καθημερινότητα, ακόμα και αν αυτές αφορούν πολύ συνηθισμένες πράξεις.

19
Φεβ 2018

Το αρχικό τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να συντελεί σε ένα δύσκολο ξεκίνημα ημέρας για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ειδικά για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Αν ξεκινάς την ημέρα σου έχοντας κατά νου όσα συνέβησαν τη χθεσινή, τότε είναι πιθανό να συναντάς μπροστά σου τοίχους, να πιέζεσαι ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που έχουν αφήσει μία πικρή γεύση, χωρίς αυτό να είναι μία πολύ εύκολη υπόθεση.

18
Φεβ 2018
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου μοιάζει νε πιέζει καταστάσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο θέλοντας να τονίσει αντιθέσεις και διαφορές με στόχο να υπάρξουν εξελίξεις. 

Η προσωπική θέληση και η ατομική βούληση είναι δύο στοιχεία που θα μπορούσαν να συγκρουστούν με κανόνες και νόμους που υφίστανται και πρέπει να ακολουθούνται.

16
Φεβ 2018
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου φαίνεται να δημιουργεί μία δυσάρεστη σύγχυση ή να φέρνει μία απροσδόκητη ευκαιρία ειδκά στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οι υπερβολικές απαιτήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μία μεγάλη απογοήτευση, αφού οι σκέψεις και οι επιθυμίες δε φαίνεται να μπορούν να γίνουν και πράξη.

15
Φεβ 2018

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς και η σύνοδος με την Αφροδίτη την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου φαίνεται να μαλακώνει τις εντάσεις και εξάρσεις των προηγούμενων ημερών που έχουν προσπαθήσει να θέσουν νέα δεδομένα σε σχέσεις που δοκιμάζονται, αφού απαιτούν ένα επόμενο βήμα εξελιξης. 

Η ανάγκη να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να σημαίνει πως μία εκδρομή μακριά από το γνώριμο περιβάλλον αποτελεί την καλύτερη απάντηση.

14
Φεβ 2018

Η Ηλιακή έκλειψη της 15ης Φεβρουαρίου στην 27η μοίρα του Υδροχόου, σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να ενεργοποιεί τα θεμέλια της ζωής των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να ζητά επιβεβαίωση της ύπαρξης τους μέσα από δοκιμασίες που θα μπορούσαν να μοιάζουν με πυροδότηση του άγνωστου εκρηκτικού μηχανισμού που κρύβουν. 

Η αντίδραση σου απέναντι σε προκλήσεις που θα δεχτείς δεν είναι και η πλέον ενδεδειγμένη, αφού είναι πιθανό να λειτουργείς με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να υποστηρίξεις την άποψη σου.

12
Φεβ 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Κριό την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου μοιάζει να προκαλεί έκπληξη στις ζωές των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού θα αναταράξει σκέψεις και πλάνα. 

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη, αφού προκύπτουν συζητήσεις, επαφές και συνδιαλλαγές που είναι σε θέση να ανάψουν πολύ εύκολα τα αίματα ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιάζει να μη βολεύονται πολύ εύκολα από τις περιστάσεις που αντιμετωπίζουν.

Θεσεις πλανητων