Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ16
Οκτ 2017

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στην Παρθένο και το Τ-Τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς και τον Κρόνο από τον Τοξότη μοιάζει με ακόμα μία ευκαιρία για να ειπωθούν πράγματα που αλλάζουν τις προτεραιότητες την Τρίτη 17 Οκτωβρίου. 

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τότε είναι πιθανό να μην είσαι σε θέση να ενώσεις αυτά που σκέφτεσαι και όσα λες, αυτά που αισθάνεσαι και τον τρόπο που τα κατανοείς, όσα χωνεύεις και αυτά που αφήνεις να περάσουν από το ένα αυτί στο άλλο.

15
Οκτ 2017

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου φαίνεται να ξεκινά τη νέα εβδομάδα νωχελικά και αργά, να καταστέλλει κάθε προσπάθεια γρήγορης και βιαστικής ανάληψης δράσης, να διαμορφώνει το πλαίσιο της κινητοποίησης σου. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο τότε ίσως να προσπαθήσεις να κρυφτείς πίσω από μία ομαδική προσπάθεια, να θέσεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα και να περιμένεις άλλους να αναλάβουν δράση.

13
Οκτ 2017

Η σχεδόν απόλυτη αντίθεση του Ερμή από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου δίνει τον τόνο μίας νέας εβδομάδας που περιλαμβάνει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις ειδικά για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ταχύτητα της σκέψης και η βιασύνη του λόγου μπορεί να αποτελέσουν αφορμές για έρθουν στην επιφάνεια επιθυμίες που κρύβονταν και είναι σε θέση να ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

12
Οκτ 2017
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και το τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό θα δυναμώσουν τον εγωισμό και την αποφασιστικότητα των σταθερών εκπροσώπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, δημιουργώντας κρυφές αλλά και φανερές εστίες λεκτικής και σωματικής έντασης. 

Οι διεκδικήσεις και συγκρούσεις των προηγούμενων ημερών θα πρέπει να έχουν νικητή και χαμένο, οπότε αν δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα σε ότι συνέβη, τότε σήμερα θα πρέπει να αναδειχθεί τροπαιούχος.

11
Οκτ 2017

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Ερμή από το Ζυγό την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου φαίνεται να δυναμιτίζουν το κλίμα της ημέρας για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να αναστατώνουν διαπροσωπικές σχέσεις. 

Η πρόκληση απέχει ελάχιστα από την αδιαφορία και μία απλή λέξη ή κίνηση μπορεί να ανάψει τα αίματα.

10
Οκτ 2017

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και το ευνοϊκό τρίγωνο με το Δία από το Σκορπιό φαίνεται να υπενθυμίζει στους εκπροσώπους του υδάτινου στοιχείου (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) πως ξεκινά μία νέα εποχή που θα έχουν την ευκαιρία να ηρεμήσουν τις αγωνίες της καρδιάς τους. 

Η ευκαιρία για να ασχοληθείς με γνώριμα πρόσωπα και παραστάσεις, με καταστάσεις που σε βοηθούν να κατεβάσεις τον αριθμό των παλμών σου, να αισθανθείς πως βρίσκεσαι στο γνώριμο τόπο που αποτελεί το σπίτι σου, δεν πρέπει να πάει χαμένη.

09
Οκτ 2017

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Άρη από την Παρθένο την Τρίτη 10 Οκτωβρίου θα φέρει μία μικρή αναστάτωση στο μυαλό, αφού μοιάζει να κινεί διαδικασίες με πολύ διαφορετική ταχύτητα από αυτή που υπήρχε μέχρι σήμερα. 

Η ταχύτητα στη σκέψη δε σημαίνει πως ακολουθείται από ταχύτητα στη δράση και αντίστροφα, αφού μυαλό και σώμα μοιάζουν να θέλουν να αναλάβουν το τιμόνι στα χέρια τους, χωρίς αυτό να είναι εφικτό την ίδια χρονική στιγμή.

08
Οκτ 2017

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η απόλυτη σύνοδος Ήλιου/Ερμή στο Ζυγό τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου φαίνεται να μεγαλώνει τις διαθέσεις συζήτησης και επικοινωνίας, να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες συνδιαλλαγής ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν αρκούνται στην απλή ανταλλαγή πληροφορίας, αλλά παράλληλα επιδιώκουν να γεφυρώσουν τις διαφορές ανάμεσα στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα. 

Η ευκαιρία να αναδείξεις τη στρατηγική σου ικανότητα να αναλαμβάνεις δράσεις αιχμής τη στιγμή που τα πράγματα δείχνουν να χάνουν τις ισορροπίες τους, δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

06
Οκτ 2017

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο το Σάββατο 7 Οκτωβρίου φαίνεται να ευνοεί τους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος. Αιγόκερως) αφού ενισχύει τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, βοηθώντας να υπάρξουν στιγμές απόλαυσης αλλά και ουσιαστικής επαφής με την πραγματική πλευρά της ζωής.

05
Οκτ 2017

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Κριό και η αντίθεση με το Δία από το Ζυγό την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου σηματοδοτεί μία ακόμα έντονη ημέρα για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) χωρίς απαραίτητο σχέδιο και πλάνο, αλλά με έντονες διακυμάνσεις της διάθεσης και αποφασιστικότητας. 

Η ατομική βούληση και προσωπική προσπάθεια φαίνεται να θέλουν να επιβληθούν απέναντι σε κανόνες και νόμους που μπορεί και να θεωρούνται άδικοι και καταπιεστικοί.

Θεσεις πλανητων