Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html26
Μαρ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη την Τετάρτη 27 Μαρτίου μοιάζει να αυξάνει τις υποχρεώσεις των μεταβλητών εκπροσώπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ταχύτητα της απόκρισης σου απέναντι στα ερεθίσματα που δέχεσαι φαίνεται να γίνεται μικρότερη, αφού καλείσαι να διαχειριστείς πολλές πληροφορίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

25
Μαρ 2019
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη την Τρίτη 26 Μαρτίου και το τετράγωνο με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μοιάζει να μπερδεύει τη σκέψη των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα κρύβει αρκετές παγίδες που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου, αφού όσα σκέφτεσαι και όσα εκφράζεις δεν είναι απαραίτητο να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

24
Μαρ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη τη Δευτέρα 25 Μαρτίου μοιάζει να λειτουργεί υποβοηθητικά ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που παρουσιάζει η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα στον Κριό που είναι έντονη εδώ και μερικές ημέρες. 

Η ευκαιρία να δεις με καθαρή ματιά το παρακάτω είναι παρούσα και πιθανότατα να περνά μέσα από την προοπτική ενός ταξιδιού, την ευκαιρία μίας απόδρασης μακριά από ένα περιβάλλον που καταφέρνει να σε περιορίζει.

22
Μαρ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό, σε συνδυασμό με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, το Σάββατο 23 Μαρτίου φαίνεται να δυναμώνει το ένστικτο των εκπροσώπων του υδάτινου στοιχείου (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και να τονώσει κάποια συναισθήματα που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. 

Η ανάγκη να εκδηλωθούν κρυμμένα συναισθήματα μπορεί να γίνει ορατή και κατανοητή μέσα από κάποιες εσωτερικές σου φωνές που είναι σε θέση να καταλήξουν σε ερινύες που σε κυνηγούν.

21
Μαρ 2019

Η παραμονή της Σελήνης στο Ζυγό την Παρασκευή 22 Μαρτίου και τα τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δηλώνουν πως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) προσπαθούν να αποδράσουν από ένα δαιδαλώδες περιβάλλον μέσα στο οποίο έχουν βρεθεί μετά από μία έντονη Πανσέληνο που έχει προηγηθεί, κατανοώντας όμως πως υπάρχουν περιορισμοί που δεν είναι εύκολα προσπελάσιμοι. 

Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε υπαρκτά και σκληρά αδιέξοδα, τα οποία καλείσαι να χωνέψεις και να αποδεχτείς, να κατανοήσεις και να πάψεις να θεωρείς πως μπορείς να τα ξεπεράσεις με πλάγιο τρόπο.

20
Μαρ 2019

Η Πανσέληνος τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου στη μηδενική μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τέλους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) και αρχής του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ανάγκη δημιουργίας μίας νέας μορφής διαπροσωπικών σχέσεων. 

Αυτό που δε λύνεται θα πρέπει πλέον να κοπεί, αφού διαφορετικά καταντά επιζήμιο τόσο σωματικά όσο και οικονομικά.

18
Μαρ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο την Τρίτη 19 Μαρτίου σηματοδοτεί την έναρξη μίας ημέρας που χρειάζεται αναλυτική ικανότητα μυαλού και συστηματική διάθεση για να εξηγήσεις λάθη και παραλείψεις. 

Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες, να εντρυφήσεις σε ζητήματα που κάτω από άλλες περιστάσεις σε ενοχλούν και τρομάζουν.

17
Μαρ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και η ενεργοποίηση της αντίθεσης με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο και του τετραγώνου με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να πιέζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι σε αποφάσεις της τελευταίας διετίας.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι το σύνολο ή επιλέγεις να κινηθείς ατομικά.

15
Μαρ 2019
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το Σάββατο 16 Μαρτίου μοιάζει να θέτει τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο σε μία κατάσταση λήψης αποφάσεων και ανάληψης δράσεων που θα σηκώσουν θύελλα αντίδρασης. 

Καλείσαι να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να ξεπεράσεις τις αντιστάσεις που θέτουν τα άτομα που έχεις απέναντι σου, αναγνωρίζοντας πως μπορεί να συναντάς πρόσωπα που σου υπενθυμίζουν πως έχεις εσωτερικά προσωπικά αδιέξοδα.

14
Μαρ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή 15 Μαρτίου μοιάζει να επιδιώκει να ενεργοποιήσει τα ένστικτα, θέλοντας να αφήσει για λίγο στο περιθώριο τη λογική ματιά απέναντι στα πράγματα, ώστε να αναδιαταχθούν οι προτεραιότητες στα πλάνα ανθρώπων που μοιάζουν μπερδεμένοι. 

Θα κληθείς να ανασύρεις από μέσα σου μία δυναμική που μπορεί να κρύβεται με επιμέλεια, να καλύπτεται και να καταφέρνει να αποφεύγει την επαφή με τον κόσμο.

Θεσεις πλανητων