Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ11
Δεκ 2017

Η μάχη της Σελήνης από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από  τον Αιγόκερω την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου φαίνεται να γεννά αρκετές αμφιβολίες στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σύγκρουση ανάμεσα στην προσωπική θέληση και την κοινωνική απαίτηση φαίνεται να γεννά ενδιαφέρουσες διαμάχες, οι οποίες θα φανούν πάνω σε διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

10
Δεκ 2017

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου φαίνεται να ενισχύει την ανάγκη να υπάρξει συζήτηση και ανάλυση καταστάσεων που μέχρι σήμερα κινούνταν πάνω στο δίπολο ένστικτο-ασυνείδητο, καθώς μία τέτοια προοπτική βόλευε πολλούς ανθρώπους. Την ίδια όμως στιγμή, η απαίτηση να βελτιωθεί το κλίμα σε καταστάσεις που φαίνεται να έχει διαταραχθεί είναι πλέον τεράστια.

08
Δεκ 2017

Το μεγάλο Τ-τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης από την Παρθένο, του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και της Αφροδίτης από τον Τοξότη το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου φαίνεται να δημιουργεί μεγάλη σύγχυση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η αναζήτηση της αλήθειας μέσα σε ένα σύννεφο αμφισβήτησης και αδιαφάνειας είναι ένα από τα σημαντικά θέματα της ημέρας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι και μία πολύ απλή διαδικασία.

07
Δεκ 2017
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο δεύτερο μισό του Λέοντα την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου φαίνεται να προσφέρει ενέργεια και διάθεση στους εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) με αποτέλεσμα να κινητοποιούνται δράσεις που μπορεί να δείχνουν πως υπάρχουν αντοχές και διάθεση για επίλυση των γκρίζων ζωνών. 

Ο εγωισμός όμως είναι παρών και αυτό μπορεί να σημαίνει πως κάποιοι θα λειτουργήσουν πολύ πιο αλαζονικά από όσο αντέχουν οι γύρω τους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κάποιες προστριβές.

06
Δεκ 2017

Η παρουσία της Σελήνης πλέον στο Λέοντα και το τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου φαίνεται να επηρεάζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο οι οποίοι προσπαθούν να χωρέσουν την προσωπική τους φιλοδοξία μέσα σε κουτιά που δεν ταιριάζουν με το μέγεθος της. 

Η ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου θα βρει αντιστάσεις στην αδυναμία να γνωρίζεις εξ αρχής αν μία τέτοια κίνηση θα βάλει σε κίνδυνο την προσωπική σου έκφραση, με αποτέλεσμα να διστάζεις να γίνεις σαφής με τις προθέσεις σου και να θέσεις τις κατάλληλες ερωτήσεις προς την κατεύθυνση που σου δημιουργεί κυκλοθυμία.

05
Δεκ 2017

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου φαίνεται να κινητοποιεί έντονα τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να δημιουργεί μία αναπάντεχη κάποιες στιγμές ανάγκη για να ακουστούν και να φανούν. 

Μπορεί να προβληματίζεσαι έντονα σχετικά με μία κίνηση που σχεδιάζεις ή επιδιώκεις να θέσεις σε εφαρμογή, αφού υπάρχουν αντικρουόμενα συναισθήματα και κυκλοθυμικές σκέψεις, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται έντονα η διάθεση σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

04
Δεκ 2017

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου φαίνεται να φωνάζει πως είναι καιρός να ακουστεί η καρδιά και το ένστικτο και να αφεθεί στην άκρη η σύγχυση  του μυαλού, που γίνεται μεγαλύτερη από τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο στον Τοξότη. 

Η ανάγκη της ασφάλειας όπως προκύπτει μέσα από την επιλογή καταστάσεων που δείχνουν συνέπεια στο χρόνο και τη ροή της καθημερινότητας θα είναι αρκετά μεγάλη, με αποτέλεσμα οι αλλαγές να φαντάζουν επικίνδυνες και αποτρεπτικές.

03
Δεκ 2017

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να μπλοκάρει την επικοινωνία των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. 

Η ώρα της τελικής αναμέτρησης με τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες σου έχει πλέον φτάσει και καλείσαι να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις το κουβάρι μέσα στο μυαλό σου, να τολμήσεις να κάνεις κάποιες κινήσεις που είναι σε θέση να σε ξεμπερδέψουν.

30
Νοε 2017
Από signingstar

Η απόλυτη αντίθεση του Άρη από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό φαίνεται να προκαλεί ανατάραξη στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, την ίδια στιγμή που η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με το Δία από το Σκορπιό προστάζει για απολαύσεις και στιγμές ασφάλειας. 

Το εκρηκτικό κλίμα στη ζωή κάποιων μπορεί να προέρχεται από την απόσταση ανάμεσα στις ανάγκες του μυαλού και του σώματος, ανάμεσα στη δύσκολη ισορροπία του να γίνει μία νέα αρχή χωρίς όμως να τεθεί σε κίνδυνο η υπάρχουσα κατάσταση που προσφέρει μία μορφή ασφάλειας.

28
Νοε 2017
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου φαίνεται να δυναμιτίζει το κλίμα στη ζωή των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) αφού μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία σε καταστάσεις που πάσχουν από έλλειψη δυναμικής και πρόκλησης. 

Η ανάγκη να υπάρξει ροή και κίνηση σε σχέσεις και συνεργασίες που δοκιμάζονται είναι  κάτι περισσότερο από εμφανής,  με αποτέλεσμα να προκαλούνται συγκρούσεις που είναι σε θέση να ταρακουνήσουν κάποιες συνειδήσεις, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα κακό.

Θεσεις πλανητων