Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ25
Σεπ 2018

Μία ημέρα μετά την έντονη Πανσέληνο που έχει προηγηθεί, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να επιβεβαιώσει πιο βαθιά το νόημα και το αφήγημα της Πανσελήνου, ειδικά στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οτιδήποτε μπορεί να κουβαλά μαζί του την οσμή της πρόκλησης, δεν παύει να περπατά χέρι-χέρι με την ενοχική και τρομακτική προοπτική του τέλους, αφού για να μπορέσεις να ανοίξεις τη νέα πόρτα, καλείσαι να κλείσεις με θάρρος και δύναμη την πόρτα του χώρου που αφήνεις πίσω σου.

24
Σεπ 2018

Η Πανσέληνος της 25ης Σεπτεμβρίου στη 2η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και αντίθεση με τον Ερμή από το Ζυγό μοιάζει να ταρακουνά τα θεμέλια της ζωής των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να μοιάζει με την αυτοεκπληρούμενη προφητεία, αφού πιθανότατα να φέρει στο προσκήνιο μία πρόσκληση που μπορεί να λυτρώσει τη ζωή ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί στο δικό τους ιστό, αλλά ταυτόχρονα τρομάζει τα ίδια άτομα αφού δεν είναι βέβαιο πως μπορούν να ζήσουν χωρίς το βολικό αυτό ιστό.

21
Σεπ 2018

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στον Υδροχόο το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, σε μία τροχιά κενή πορείας, δηλώνουν πως θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι της αντιπαράθεσης και των βιαστικών κινήσεων. 

Οι ημέρες που πλησιάζουν μπορεί να φέρνουν στο προσκήνιο ένα πρόβλημα που είναι ακόμα ανοικτό και δεν έχει κλείσει, μία πληγή που συνεχίζει να αιμορραγεί χωρίς να είναι εφικτό να επουλωθεί.

20
Σεπ 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα αλλά και εκνευρισμό στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με μία σειρά από υποχρεώσεις τις οποίες και θα κληθείς να τακτοποιήσεις αρκετά γρήγορα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα μπορείς να είσαι και αποτελεσματικός/η.

19
Σεπ 2018
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό και τον Άρη στον Υδροχόο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Σκορπιό την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου μοιάζει να αφυπνίζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός. Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

18
Σεπ 2018
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Αιγόκερω την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και η ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ερμή από την Παρθένο το πρώτο μισό της ημέρας, ευνοεί τους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ώστε να ασχοληθούν με θέματα πρακτικού ενδιαφέροντος και να ανακαλύψουν λύσεις σε προβλήματα. 

Θα ασχοληθείς με θέματα της δουλειάς σου, βασιζόμενος/η στη λεπτομέρεια αφού έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις μικρά προβλήματα που δεν επιτρέπουν να φτάσεις στη μεγάλη εικόνα των αποστολών που έχεις αναλάβει.

17
Σεπ 2018
Από signingstar

Η προσέγγιση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου δηλώνει πως η διάθεση των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μοιάζει με ασανσέρ που ανεβοκατεβαίνει κατά βούληση και χωρίς να υπάρχει ορατός εξωτερικός λόγος. 

Θα κληθείς να έρθεις σε επαφή με συναισθήματα που μπορεί να μοιάζουν τοξικά, να σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως υπάρχουν μέσα σου απωθημένα που γεννούν φοβίες και ενοχές που δεν μπορείς να ξεπεράσεις πολύ εύκολα.

16
Σεπ 2018

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω και τη σύνοδος με τον Κρόνο τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, αλλά και το τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό, δημιουργούν ένα έντονα δυναμικό και σκληρό κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ημέρα μοιάζει ιδανική για να ασχοληθείς σοβαρά με τα επαγγελματικά σου, για να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που κρατούν αρκετό χρόνο, για να προχωρήσεις συζητήσεις με άτομα εξουσίας που μπορούν να σε τρομάζουν.

14
Σεπ 2018

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου μοιάζει να αλλάζει σκηνικά στην παράσταση των τελευταίων ημερών, αφού δυναμώνει το αίσθημα της αισιοδοξίας και της καλής διάθεσης. 

Αν προσφέρεται η ευκαιρία μίας κοντινής απόδρασης, τότε αυτή δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη, αφού είναι σε θέση να ελαφρύνει το κλίμα των τελευταίων ημερών, να αλλάξει τις προτεραιότητες και να λειτουργήσει σαν την αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια μία άλλη συζήτηση.

13
Σεπ 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία στο Σκορπιό την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου μοιάζει να φουντώνει τα αισθήματα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η έκφραση του ερωτικού πάθους μπορεί να είναι πλέον φανερή και να μην είναι σε θέση να κρυφτεί, με αποτέλεσμα να προκύπτουν εξομολογήσεις που θα μπορούσαν να σοκάρουν κάποιους.

Θεσεις πλανητων