Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Το αφιέρωμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι εδώ 

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ27
Απρ 2017
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και η σύνοδος με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή 28 Απριλίου φαίνεται να δίνουν νέο τόνο στην ατμόσφαιρα και να δυναμώνουν την ένταση του ήχου που φτάνει στα  αυτιά του καθενός. 

Η μετακίνηση, σωματική ή πνευματική, γίνεται και πάλι επιτακτική ανάγκη αφού υπάρχουν πλέον νέα δεδομένα που θα πρέπει να εξεταστούν, να συζητηθούν, να διαχυθούν και αυτό σημαίνει πως απαιτείται κινητικότητα.

26
Απρ 2017

Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 27 Απριλίου βοηθά να υπάρξουν αυξημένες σωματικές και ψυχικές αντοχές απέναντι σε δοκιμασίες και αποστολές που απαιτούν αποθέματα δύναμης και υπομονής, ειδικά για τους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος. Παρθένος, Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

25
Απρ 2017

Η Νέα Σελήνη της 26ης Απριλίου στην 6η μοίρα του Ταύρου συμπίπτει με τη σχεδόν απόλυτη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στον Κριό, που φαίνεται να φέρνει αναστάτωση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο, όχι μόνο σήμερα αλλά και το επόμενο διάστημα μέχρι σχεδόν τα μέσα Μαΐου. 

Η απαίτηση για υψηλές ταχύτητες σκέψης και απόκρισης είναι μία δύσκολη πρόκληση τις επόμενες ημέρες, αφού η παραμονή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία φαίνεται να μεγαλοποιεί τις δυσκολίες συνεννόησης, να τεντώνει τα νεύρα, να αναδεικνύει τη δυσκολία επικοινωνίας και κατανόησης ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να λειτουργεί ο εγκέφαλος τους με διαφορετικές ταχύτητες.

23
Απρ 2017

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό τη Δευτέρα 24 Απριλίου φαίνεται να ταρακουνά λίγο την ηρεμία και τη  στασιμότητα των τελευταίων ημερών και να ξυπνά συνειδήσεις που έχουν παραμείνει δέσμιες σε ταχύτητες σκέψης, δράσης και αντίδρασης που ορίζουν τρίτα άτομα και δε φαίνεται να συμβαδίζουν με τις δικές τους προτιμήσεις. 

Το εγώ θα κάνει δυναμικά την επανεμφάνιση του και θα προσπαθήσει  να κερδίσει χώρο και χρόνο σε ένα περιβάλλον που είχε καταπιεστεί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως μπορεί να έχουν αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες προσπάθειες.

21
Απρ 2017
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς το Σάββατο 22 Απριλίου φαίνεται να δυναμώνει την ανάγκη για εσωτερική γαλήνη ειδικά στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/

20
Απρ 2017

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο και η είσοδος του Άρη στους Διδύμους την Παρασκευή 21 Απριλίου φαίνεται να τονίζει την ανάγκη γα ένα ταξίδι για τους εκπροσώπους του αέρινου στοιχείου (Δίδυμοι.

19
Απρ 2017

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πέμπτη 20 Απριλίου φαίνεται να συμπίπτει με μία ημέρα προσπάθειας συνεννόησης και χωνέματος κάποιων νέων δεδομένων που έχουν δημιουργήσει μία νέα κατάσταση σε υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις. 

Οι ρόλοι μέσα σε μία ομάδα φαίνεται να έχουν αλλάξει και να πρέπει να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως θα πρέπει να γραφούν εκ νέου κομμάτια ενός χάρτη που ορίζει τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη αυτής.

18
Απρ 2017

Το πρώτο μισό της Τετάρτης 19 Απριλίου φαίνεται να κυλά με ταχύτητα και εναλλαγές στον τρόπο σκέψης και δράσης ειδικά για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) αφού το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Κριό δημιουργούν εντάσεις και ανατροπές, τονίζουν τη διαφορά ανάμεσα σε ανθρώπους που κουβαλούν έντονες φιλοδοξίες. 

Η σύγκρουση ανάμεσα στο παλιό και το νέο, στο παρελθόν και το μέλλον, στην επιθετική και την αμυντική στάση ζωής είναι στοιχεία που δείχνουν πως υπάρχει μία έντονη οσμή αλλαγής στην ατμόσφαιρα, χωρίς όμως αυτό να είναι αποδεκτό από όλους.

17
Απρ 2017

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με το Δία από το Ζυγό την Τρίτη 18 Απριλίου φαίνεται να ζορίζουν κάπως τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/

14
Απρ 2017

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς το Σάββατο 15 Απριλίου φαίνεται να αποτελούν τα σινιάλα για μία ημέρα που θα ζητήσεις ηρεμία, ευχαρίστηση και θαλπωρή, που θα επιδιώξεις να εμπλακείς σε θέματα που αφορούν στιγμές που εμπεριέχουν ευδαιμονία και ευφορία. 

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τότε είναι πιθανό να επιδιώκεις να ζήσεις σε μία κατάσταση που δεν έχει σχέση με την αλήθεια, που απέχει από την πραγματικότητα, αφού αναζητάς διέξοδο διαφυγής.

Θεσεις πλανητων