Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ23
Ιουν 2017

Η Νέα Σελήνη της 24ης Ιουνίου στη 2η μοίρα του Καρκίνου, σε σύνοδο με τον Ερμή, αποτελεί μία πύλη εισόδου σε νέα δεδομένα, ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μία εσωτερική υπόσχεση που δίνεις στον εαυτό σου φαίνεται  να σε βάζει στη διαδικασία αναμέτρησης με το παρελθόν, να σε οδηγεί σε συγκρίσεις και υποσχέσεις που θα ήθελες να μην αποτελέσουν ευχές χωρίς καμία ευκαιρία υπόστασης.

21
Ιουν 2017

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους την Πέμπτη 22 Ιουνίου θα προσπαθήσει να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα και να επιτρέψει στη θετική διάθεση να δώσει λύσεις σε προβλήματα που μοιάζουν αδύνατο να λυθούν για την ώρα. 

Η ευκαιρία να κάνεις ερωτήσεις που γνωρίζεις πως μπορεί να μην έχουν απάντηση, να λειτουργήσεις σαν ανίδεος/η μπροστά σε περιστάσεις που είναι δύσκολες οπότε θέλεις να αποφύγεις να αναλάβεις ευθύνες τις οποίες φοβάσαι, είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο της σημερινής ημέρας.

20
Ιουν 2017

Το ακριβές τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με το Δία από το Ζυγό, συμπίπτει με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Καρκίνο την Τετάρτη 21 Ιουνίου και αυτό σημαίνει πως οι παρορμητικοί (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αναλαμβάνουν και πάλι τη δράση στα χέρια τους. 

Η ανάγκη να υπάρξει ασφάλεια μπορεί να εκφραστεί μέσα από την αναζήτηση της επιστροφής σε ένα γνώριμο παρελθόν, που είναι πιθανό να περιλαμβάνει ένα σπίτι, ένα πρόσωπο ή ένα εργασιακό περιβάλλον.

19
Ιουν 2017

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο και η σύνοδος με την Αφροδίτη προς το τέλος της Τρίτης 20 Ιουνίου φαίνεται να μιλούν για ανάγκη σωματικών απολαύσεων που δεν μπορούν να θεωρηθούν πολυτέλεια για κάποιους. 

Η προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, να κυριαρχήσει η εσωτερική ηρεμία, να μαλακώσουν οι εκφράσεις του προσώπου, να βρεθεί χρόνος γα να καλυφθούν ατομικές ανάγκες ξεκούρασης και απόλαυσης είναι παρούσα και πολύ πιο αναγκαία από τις προηγούμενες ημέρες.

18
Ιουν 2017

Η επαφή της Σελήνης από τον Κριό με το Δία από το Ζυγό στο ξεκίνημα της ημέρας και με τον Ουρανό από τον Κριό προς το τέλος της ημέρας δείχνει πως η Δευτέρα 19 Ιουνίου κουβαλά εξελίξεις και ανατροπές που δεν είναι εύκολο να μπορούν να ελεγχθούν κατά τη διάρκεια αυτής. 

Αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως), τότε μπορεί να αισθάνεσαι πως καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες που γνωρίζεις πως είναι πολύ εύκολο να οδηγήσουν σε ρήξεις και συγκρούσεις, σε κόντρες και διαμάχες, σε ανατροπές δεδομένων.

16
Ιουν 2017

Η σύνοδος της Σελήνης με το Χείρωνα στους Ιχθείς και τα τετράγωνα με τον Ερμή από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη το Σάββατο 17 Ιουνίου αποτελούν ενδείξεις πως τα αδιέξοδα και οι αποτυχίες θα κάνουν την εμφάνιση τους στη ζωή των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) θέλοντας να τονίσουν την ανάγκη για αλλαγή του τρόπου σκέψης και την απαίτηση για ανάληψη ευθυνών και δράσης. 

Μετά από μία έντονη περίοδο μερικών ημερών κατά τη διάρκεια της οποίας η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο έφερε στο προσκήνιο την έντονη κούραση και την αντιπαράθεση με τους κανόνες και τους νόμους, τώρα είναι η ώρα που οι αντοχές φαίνεται να έχουν φτάσει στο ναδίρ τους και να πρέπει να βρεθούν νέα κοιτάσματα διάθεσης και όρεξης για να προχωρήσεις παρακάτω.

15
Ιουν 2017

Η αντίθεση του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη συνεχίζει να είναι έντονη και σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου, αλλά ταυτόχρονα η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ο οποίος ξεκινά και τη σχεδόν εξάμηνη ανάδρομη πορεία του στο συγκεκριμένο ζώδιο, δηλώνει πως υπάρχει ανάγκη και για επαφή με τον ψυχικό κόσμο πέρα από τη λογική και το νόμο. 

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τότε φαίνεται να βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που κάνεις μία ανασκόπηση τουλάχιστον ενός εξαμήνου, που προσπαθείς να διαχωρίσεις το χρήσιμο από το περιττό και να προχωρήσεις στην εκκαθάριση της ζωής σου.

14
Ιουν 2017

Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο λαμβάνει χώρα την Πέμπτη 15 Ιουνίου με τον Ήλιο και τον Κρόνο να δίνουν ραντεβού στην 24η μοίρα του άξονα Διδύμων και Τοξότη για μία μάχη γνώσης και μία σύγκρουση φιλοσοφίας για τη ζωή. 

Από τη μία πλευρά, η ελαφρά πλευρά της ζωής όπως την ορίζει η παρουσία του Ήλιου στους Διδύμους, φαίνεται να πρεσβεύει την αντίληψη πως τα πάντα είναι γνώσεις και καλό θα ήταν να υπάρχουν απορίες, να δίνονται απαντήσεις, να περνά ο χρόνος με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συνομιλίες.

13
Ιουν 2017
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Υδροχόο την Τετάρτη 14 Ιουνίου, σε συνδυασμό με την απόλυτη αντίθεση του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη που λαμβάνει χώρα το τριήμερο Τετάρτη-Παρασκευή, δηλώνει πως είναι καιρός να ανοίξεις τα μάτια σου απέναντι στα νέα δεδομένα και να προσπαθήσεις να τα αποκρυπτογραφήσεις με στόχο να τα κάνεις χρήσιμα εργαλεία στη ζωή σου και όχι απειλές αλλαγής αυτής. 

Μη μένεις απαθής απέναντι σε καταστάσεις από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις ο κριτής που έχει άποψη για όλα.

12
Ιουν 2017

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο την Τρίτη 13 Ιουνίου φαίνεται να προκαλεί ένταση στον ερωτικό ή οικονομικό τομέα στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος).

Η μάχη ανάμεσα στα ερωτικά και καθαρά φιλικά συναισθήματα είναι παρούσα και μπορεί να προκαλεί εντάσεις που είναι δύσκολο να κρυφτούν και να αποφευχθούν.

Θεσεις πλανητων