Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ21
Μαι 2018
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο την Τρίτη 22 Μαΐου φαίνεται να είναι σε θέση να ρίξει τους τόνους της χθεσινής ημέρας, αφού μπορεί να συνεργαστεί με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, φέρνοντας κάθαρση, καθαρές κουβέντες και περισσότερη διάθεση για πράξεις παρά για επαναλαμβανόμενες κουβέντες. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) τότε είναι αρκετά πιθανό να αντιληφθείς πως έχεις την ευκαιρία να εξελίξεις κομμάτια της δουλειάς σου, να ασχοληθείς με κάτι που δεν μπορεί να περιμένει και να αναγνωρίσεις πρόοδο στην προσπάθεια σου.

20
Μαι 2018

Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα τη Δευτέρα 21 Μαΐου, σε τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο και το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να τονίζει τη σύγκρουση ανάμεσα σε άτομα με άποψη και διάθεση να εξασκήσουν την ισχύ που πιθανότατα να κουβαλούν στα χέρια τους. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) τότε είναι πιθανό να βρίσκεσαι μπροστά σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, τη στιγμή που εσύ δεν μπορείς να συγκρατήσεις την υπομονή σου.

18
Μαι 2018

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το Σάββατο 19 Μαΐου φαίνεται να δοκιμάζει τα όρια της έκπληξης και μεταμόρφωσης στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επαφή με το μέλλον περνά μέσα από την αναμόχλευση στιγμών του παρελθόντος, οι οποίες όταν έρχονται στο προσκήνιο μοιάζει να λειτουργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο σε σχέση με αυτό που είναι γνωστό από παλιά.

17
Μαι 2018

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή 18 Μαΐου και η αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές και τα όρια των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η διάθεση να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορεί να βρει εξαιρετικό σύμμαχο μπροστά στα εμπόδια και τις δυσκολίες εξέλιξης μίας κατάστασης τη σημερινή ημέρα.

16
Μαι 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους την Πέμπτη 17 Μαΐου φαίνεται να αναδεικνύει την ομορφιά και την αξία του μυαλού, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ευελιξία της σκέψης, η γοητεία της δημιουργίας ενός συνειρμού που ανατρέπει δεδομένα, ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος/α να φέρει μία κουβέντα στα μέτρα του/ης, είναι στοιχεία που θα τραβήξουν βλέμματα προς την πλευρά τους τη σημερινή ημέρα.

15
Μαι 2018

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και του Άρη στον Υδροχόο την Τετάρτη 16 Μαΐου, ακολουθούν τη χθεσινή είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, που μοιάζει να έχει φέρει μεγάλες αλλαγές σε δομές που φάνταζαν πως διέθεταν σταθερότητα απέναντι στο χρόνο. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με μία ισχυρή δοκιμασία ανάμεσα σε ανθρώπους που παλεύουν να περάσουν τη δική τους άποψη, να ακουστεί η φωνή τους, να αποδείξουν πως διαθέτουν την ικανότητα να διαχειριστούν καταστάσεις που απαιτούν στιβαρότητα και ισχυρό μυαλό.

14
Μαι 2018

Η Νέα Σελήνη της 15ης Μαΐου στην 24η μοίρα του Ταύρου, σε ευνοϊκά τρίγωνα με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω, δίνει την ευκαιρία στους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος. Αιγόκερως) να φέρουν εις πέρας δύσκολες αποστολές που απαιτούν υπομονή, επιμονή και συνέπεια στο στόχο.

11
Μαι 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το Σάββατο 12 Μαΐου φανερώνει τις δυσκολίες της προσωπικές έκφρασης και δράσης στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, λόγω κανόνων και νόμων που τίθενται από ομάδες και κοινωνίες που φοβούνται τις αλλαγές. 

Μπορεί να βρεθείς μπροστά στην προοπτική του να κάνεις φανερή την παρουσία σου χωρίς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, χωρίς να λειτουργείς καλυμμένα και προστατευμένα και αυτή η ευκαιρία να σε εξιτάρει.

10
Μαι 2018
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς την Παρασκευή 11 Μαΐου δε μοιάζει να είναι σε θέση να κατευνάσει την ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) αφού η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Κριό και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω μοιάζουν να δυναμώνουν την ένταση των τυμπάνων του πολέμου. 

Αυτό που ετοιμάζεται εδώ και περίπου ένα μήνα, αυτό που βρίσκεται σε διαδικασία σερβιρίσματος ως οριστική απόφαση ή γέννησης που αλλάζει τις ισορροπίες, μοιάζει να φουντώνει το θόρυβο και τις ιαχές, να είναι σε θέση να δείξει τη δυναμική του, να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να ζητήσει το ζωτικό χώρο που του ανήκει.

09
Μαι 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους την Πέμπτη 10 Μαΐου φαίνεται να μεγαλώνει το μπέρδεμα στο μυαλό και την καρδιά των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη να πάψεις να σκέφτεσαι με γνώμονα τη λογική είναι παρούσα και μοιάζει να σε οδηγεί σε περίεργα μονοπάτια σκέψης, αφού θέλεις να εμπιστευτείς το ένστικτο σου, το οποίο όμως είναι σε θέση να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως υπάρχουν κάποιες παγίδες στα δεδομένα που έχεις μπροστά σου.

Θεσεις πλανητων