Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ21
Σεπ 2017
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου μπορεί να πυροδοτήσει εκπλήξεις και εκρήξεις που έχουν ως στόχο να ξεπεραστούν τραύματα και πληγές που έχουν αφήσει το στίγμα και το αποτύπωμα τους, την προηγούμενη χρονική περίοδο. 

Η συναναστροφή με άτομα που επιμένουν να βλέπουν τη θετική πλευρά της ζωής μπορεί να είναι μία πράξη που σε εκνευρίζει αφού θεωρείς πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν πατάνε πάνω στη Γη, αδυνατώντας να παρατηρήσουν προβλήματα και εμπόδια, αλλά την ίδια στιγμή κατανοείς τη βαθιά σου ανάγκη να μπορέσεις να ζήσεις σύμφωνα με αυτό το πατρόν.

20
Σεπ 2017
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου φαίνεται να θέλει να εξισορροπήσει τις καταστάσεις που μοιάζει να έχουν βγει εκτός ελέγχου τις προηγούμενες ημέρες της έντασης. 

Καλό θα ήταν να υπάρξουν γέφυρες επανασύνδεσης σε περιστάσεις που έχουν υπάρξει ατυχήματα από υπερβολικό ζήλο ή άδικη κριτική, να επιδιώξεις να περάσεις μερικές όμορφες και αρμονικές στιγμές μετά από κάποια επεισόδια που μπορεί να έχουν αφήσει άσχημες εντυπώσεις.

19
Σεπ 2017

Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στην 27η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με το Χείρωνα από τους Ιχθείς, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και απόλυτο quincunx με τον Ουρανό από τον Κριό, μοιάζει με το απόλυτο εγκεφαλικό (που σκοτώνει μετά την κραιπάλη ή ξυπνά από τη νάρκωση) ειδικά τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με εκείνη τη στιγμή που κατανοείς πως μπορείς να σπρώξεις έναν τεράστιο βράχο μπροστά από το δρόμο σου με τρόπο που φαντάζει απίστευτα εύκολος ή μπορείς να σωριαστείς στο έδαφος επειδή ένα μικρό πετραδάκι σε βρήκε στο κεφάλι και κατάφερε να σε αιφνιδιάσει.

17
Σεπ 2017

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και η σύνοδος με τον Ερμή και τον Άρη στο ίδιο ζώδιο φαίνεται να προετοιμάζει το έδαφος για  τις αποφάσεις που ληφθούν από τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) το επόμενο τριήμερο και θα αλλάξουν τα υπάρχοντα δεδομένα. 

Η απαίτηση να προχωρήσουν οι διαδικασίες εκκαθάρισης είναι κάτι παραπάνω από έντονες, καθώς χρειάζεται να υπάρξει καθαρός αέρας σε ένα σύστημα ή περιβάλλον που έχει γεμίσει από υποσχέσεις.

15
Σεπ 2017

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ενισχύει την ανάγκη για νέα  ξεκινήματα, για έκφραση της προσωπικής ταυτότητας ακόμα και κόντρα σε κανόνες και νόμους, για αποδέσμευση από ένα περιβάλλον που έχει αρχίσει να σφίγγει τον κλοιό γύρω από το λαιμό.

Η ενίσχυση της παρουσίας πλανητών σε πύρινα ζώδια, αποτελεί και μία ένδειξη της αποφασιστικότητας κάποιων ανθρώπων να δοκιμάσουν να ρισκάρουν σε περιστάσεις στις οποίες η επιτυχία δεν κουβαλά κάποια σοβαρή θετική ένδειξη, αλλά η εμπιστοσύνη για το αποτέλεσμα πηγάζει από την καρδιά.

14
Σεπ 2017

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου δηλώνει πως η μετάβαση της συναισθηματικής κατάστασης που έχει ξεκινήσει από  την προηγούμενη ημέρα είναι μία επώδυνη αλλά άκρως μεταμορφωτική εμπειρία. 

Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα συνεχίζει να πρροσφέρει την ευκαιρία για εκκινήσεις σχέσεων και συνεργασιών που βασίζονται στην αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμό των δύο μελών.

13
Σεπ 2017

Η απόλυτη σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου φαίνεται να ενεργοποιεί συναντήσεις και επαφές που κουβαλούν μαζί τους μία καρμική χροιά,  αφού προσφέρουν την ευκαιρία για απαντήσεις που δεν έρχονται από τη διεργασία του μυαλού, αλλά από τη συμβολή της καρδιάς. 

Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητική τη σημερινή ημέρα, αφού μετατρέπει το μυαλό σε ένα εργαλείο που δεν παύει να δουλεύει, να ασχολείται με τις πιο μικρές λεπτομέρειες θεμάτων που οδηγούν στο να χαθεί η μεγάλη εικόνα και να μεγαλοποιηθεί το μικρό κομμάτι του παζλ αυτής.

12
Σεπ 2017

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη και το τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου φαίνεται να ενισχύουν το κλίμα δυσαρέσκειας και ενόχλησης σε κομμάτια της ζωής των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση και τη δυνατότητα, την επιθυμία και την απαίτηση, το ένστικτο και τη λογική είναι παρούσα και μπορεί να εκδηλωθεί με έντονο τρόπο σε συζητήσεις που σχοινοβατούν ανάμεσα στη σύγκλιση και τη ρήξη.

11
Σεπ 2017
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και τα διαδοχικά τετράγωνα με τον Ερμή και τον Άρη από την Παρθένο την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου φαίνεται να ανεβάζει τον τόνο σε συνομιλίες στις οποίες εμπλέκονται εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επιμονή κάποιων για να αποσπάσουν πληροφορίες που μοιάζουν με αδιάκριτες ερωτήσεις μπορεί να πυροδοτήσει το κλίμα σε λεκτικές ισορροπίες που παλεύουν να σταθούν όρθιες.

10
Σεπ 2017

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο, σε τροχιά κενή πορείας, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου δηλώνει πως χρειάζεται κάποιος χρόνος για να χωνευτούν γεγονότα των προηγουμένων ημερών, για να καταλαγιάσει η σκόνη που έχει σηκωθεί. 

Η ταυτόχρονη παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και  του Άρη στην Παρθένο, συμπληρώνει μία ομάδα πλανητών σε γήινα ζώδια, κάτι που δηλώνει πως είναι καιρός για δουλειά, για πράξεις, για εργασίες που βοηθούν στο να ξεκαθαρίσει ένα περιβάλλον που έχει μαζέψει αρκετά άχρηστα αντικείμενα.

Θεσεις πλανητων