Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ10
Ιουν 2018
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Άρη από τον Υδροχόο στο ξεκίνημα της Δευτέρας 11 Ιουνίου θα δώσει τη θέση του στην αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό από το μεσημέρι και μετά, δίνοντας τον τόνο σε μία έντονα κινητική ημέρα για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος). 

Αν υπάρχει το ενδεχόμενο αγορών ή διεκπεραίωσης οικονομικών εκκρεμοτήτων, τότε θα χρειαστεί να έχεις κατά νου πως είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που διαθέτουν επιμονή και πείσμα ως προς τις αιτιάσεις τους.

08
Ιουν 2018
Από signingstar

Το μεγάλο Τ-τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης από τον Κριό, της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το Σάββατο 9 Ιουνίου μοιάζει να σηματοδοτεί μία ημέρα με έντονες προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό δίνει τον επαναστατικό τόνο στην ημέρα και μπορεί να μεγαλώνει την ανάγκη της προσωπικής έκφρασης, της απαίτησης για σύγκρουση ώστε να αναδεχτεί το ισχυρό εγώ.

07
Ιουν 2018
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 8 Ιουνίου φαίνεται να δίνει τον τόνο σε μία ημέρα με έντονη τη μυρωδιά αναμέτρησης ανάμεσα στις προσωπικές ικανότητες και τα κοινωνικά όρια που τίθενται, ειδικά στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Είναι αρκετά πιθανό να εμπλακείς σε αναμετρήσεις που μπορεί να μοιάζουν αδιέξοδες, αλλά στην πραγματικότητα θα σε βοηθήσουν να τεστάρεις τις ικανότητες σου.

06
Ιουν 2018

Η παραμονή της Σελήνης στους Ιχθείς σε τροχιά κενή πορείας στο μεγαλύτερο μέρος της Πέμπτης 7 Ιουνίου θέλει να τονίσει την ανάγκη να μην υπάρχουν σημαντικές αποφάσεις και δράσεις, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις, να αδειάσεις από τη λίστα των εκκρεμοτήτων σου, να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις κατά πόσο αποτελούν σημαντικά ζητήματα ή όχι.

05
Ιουν 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους μοιάζει να δυσκολεύει την εξωτερική αλλά και την εσωτερική επικοινωνία των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 6 Ιουνίου. 

Η ευχέρεια που προσφέρεται ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς τις διαθέσεις και επιθυμίες των άλλων μπορεί να μετατραπεί και σε μία παγίδα ολκής, αφού θα προσπαθήσεις να ασχοληθείς με δικά τους ζητήματα, τα οποία όμως μπορεί να μην είναι διατεθειμένοι να αναπτύξουν.

04
Ιουν 2018

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Τρίτη 5 Ιουνίου σε συνδυασμό με την απόλυτη σύνοδο Ήλιου και Ερμή στους Διδύμους, μοιάζει να δημιουργεί ένα χάσμα ανάμεσα στη λογική και το ένστικτο για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σύγκρουση ανάμεσα στην ησυχία και το θόρυβο μπορεί να είναι ένα από τα κύρια γεγονότα της ημέρας, αφού τα δύο αυτά αντίπαλα στρατόπεδα παλεύουν να κυριαρχήσουν απέναντι στην έννοια του χρόνου.

03
Ιουν 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό τη Δευτέρα 4 Ιουνίου μοιάζει να τονίζει τη φοβία των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) απέναντι στις αλλαγές και τις προκλήσεις και την ανάγκη να κρυφτούν πίσω από λόγια και θεωρίες που αποφεύγουν τις πράξεις. 

Η ημέρα μοιάζει να φέρνει μαζί της αρκετές προκλήσεις για ομαδικές δραστηριότητες, να σε ωθεί να βρεθείς με άτομα του φιλικού κύκλου, να τονίζει την ανάγκη να εκφράσεις μία συλλογική άποψη που θα μπορούσε να προκαλέσει αντιδράσεις από συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

01
Ιουν 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα του Σαββάτου 2 Ιουνίου φαίνεται να επιζητά τον τρόπο για να διώξεις από μέσα σου ότι έχει συσσωρευτεί και σε βαραίνει, επειδή δεν ειπώθηκε, δε χωνεύτηκε, δεν κατάφερε να μετατραπεί σε μία δράση που δηλώνει εξωστρέφεια. 

Η σημερινή ημέρα φαντάζει ιδανική για μία σωματική ή ψυχική αποτοξίνωση, για να τολμήσεις να αναζητήσεις τον τρόπο να έρθεις πιο κοντά με την ανάγκη σου για ησυχία και απομόνωση.

31
Μαι 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο την Παρασκευή 1η Ιουνίου, φαίνεται να προσπαθεί να ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σχέσεις των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ένα λεπτό σκοινί που τεντώνει επικίνδυνα. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να κουβαλά μαζί της την απαίτηση της ολοκλήρωσης ενός μεγάλου φορτίου υποχρεώσεων, να σέρνει πίσω της ένα καλάθι με ευθύνες τις οποίες θα ήθελες να πετάξεις από πάνω σου.

29
Μαι 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τετάρτη 30 Μαΐου μοιάζει να θολώνει το τοπίο ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να αυξάνει τις ταχύτητες και να προσθέτει αρκετή επικοινωνία, η οποία όμως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αφού υπάρχουν λεπτομέρειες που δε λαμβάνονται υπόψη.

Θεσεις πλανητων