Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ11
Απρ 2018

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Πέμπτη 12 Απριλίου φαίνεται να λειτουργεί κατευναστικά σε ένα περιβάλλον που έχει πάρει φωτιά, σε ένα μυαλό που δε σταματά να σκέφτεται, σε μία ζωή που μοιάζει έτοιμη να παίξει κορώνα γράμματα κάποια κεκτημένα. 

Ίσως να θελήσεις να παραδοθείς απέναντι στις διαθέσεις και επιθυμίες άλλων, να δηλώσεις πως έχεις κουραστεί να προσπαθείς να αποδείξεις πως έχεις τη δυνατότητα να στηρίξεις καταστάσεις που αρνούνται να σταθούν στα πόδια τους.

10
Απρ 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό την Τετάρτη 11 Απριλίου μοιάζει να φορτίζει την ατμόσφαιρα στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) αφού λειτουργεί σαν το βάρος που πέφτει στους ώμους τους χωρίς να το έχουν ζητήσει. 

Η τάση σου να εμπλακείς όμως σε θέματα που δε χρειάζεται να σε επηρεάζουν άμεσα, μοιάζει με την αφορμή για να επιτρέπεις σε άλλα πρόσωπα να έχουν άποψη που σε βρίσκει αντίθετο/η, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις στις μεταξύ σας συζητήσεις.

09
Απρ 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο την Τρίτη 10 Απριλίου φαίνεται να δημιουργούν κλίμα έντασης στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επαφή με θέματα που συμβολίζουν το παρελθόν είναι ένα στοιχείο που μπορεί να ενοχλήσει, αφού θα φέρει στο προσκήνιο εκκρεμότητες που δεν κλείνουν τόσο εύκολα.

08
Απρ 2018

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο τη Δευτέρα 9 Απριλίου μοιάζει να προσφέρει την απαραίτητη δόση ανανεωτικού αέρα σε ένα περιβάλλον που έχει κολλήσει σε αγκυλώσεις και προβληματισμούς που είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία να δεις ένα θέμα που αντιμετωπίζεις μέσα από μία νέα οπτική η οποία καταφέρνει να σε απομακρύνει από το συναισθηματικό δέσιμο που κουβαλάς.

06
Απρ 2018

Η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο και τον Άρη το Σάββατο 7 Απριλίου φαίνεται να δοκιμάζει τις αντοχές των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) στην εξωστρέφεια και την πολυκοσμία. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να περιλαμβάνει αρκετή δουλειά, να πρέπει να πειθαρχήσεις μέσα σε κανόνες και πλαίσια που μοιάζουν εξοντωτικά κάποιες στιγμές, να χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις υπομονή και επιμονή ώστε να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις που για άλλους είναι σχεδόν αδύνατες.

05
Απρ 2018

Η παραμονή της Σελήνης στον Τοξότη την Παρασκευή 6 Απριλίου φαίνεται να δημιουργεί ένα κλίμα θετικής διάθεσης, ακόμα και αν το τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς είναι παρόν και δηλώνει πως κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα, αφού επηρεάζονται από αποφάσεις που δεν είναι στο χέρι σου. 

Η προσπάθεια να λειτουργήσεις ατομικά και παρορμητικά μπορεί να βρει αντίσταση σε κανόνες και νόμους που μπορεί και να μοιάζουν άδικοι, αλλά την ίδια στιγμή έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις αυτή την αδικία και να προσπαθήσεις να βγεις εκτός του πλαισίου που κάποιες φορές είναι παρόν απλά και μόνο για να τρομάζει την ατομική βούληση.

04
Απρ 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Πέμπτη 5 Απριλίου φαίνεται να ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά του ταξιδιού και της προσπάθειας απόδρασης μακριά από μία καθημερινότητα που έχει γίνει βαρύ φορτίο. 

Το ταξίδι στο όνειρο μπορεί να ξεκινά για κάποιους και να αποτελεί τη μοναδική όαση σε μία δύσκολη πραγματικότητα, η οποία εντείνεται τον τελευταίο καιρό μέσα από τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

03
Απρ 2018

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη την Τετάρτη 4 Απριλίου φαίνεται να φορτίζει τις μπαταρίες των ανθρώπων που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν κάτω από δύσκολες συγκυρίες και έπρεπε να παλέψουν για να ακουστούν, να πείσουν, να φανούν. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την  προοπτική μίας βόλτας με το αυτοκίνητο, μίας μετακίνησης που θα μπορούσε να καθαρίσει το μυαλό που τον τελευταίο καιρό έχει παγιδευτεί σε μονοπάτια που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα.

02
Απρ 2018
Από signingstar

Οι σύνοδοι της Σελήνης με το Δία στο Σκορπιό και του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω την Τρίτη 3 Απριλίου φαίνεται να ευνοούν τις γενναίες αποφάσεις, τις δυναμικές δράσεις, την τόλμη κάποιων ώστε να διεκδικήσουν αυτό που θεωρούν πως αξίζουν ή τους ανήκει. 

Η ημέρα φαντάζει ιδιαίτερα βαριά, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις και προκλήσεις που πέφτουν σε ώμους ανθρώπων που δεν αντέχουν περισσότερα βάσανα.

01
Απρ 2018

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό και η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με την Αφροδίτη από τον Ταύρο τη Δευτέρα 2 Απριλίου φαίνεται να δίνουν τον τόνο της εκκίνησης σε μία εβδομάδα που μπορεί να δημιουργεί έντονα πάθη και δυναμικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε άτομα που έχουν φιλοδοξίες αλλά δεν είναι απαραίτητο να εκφράζονται άμεσα και φανερά. 

Μία συνάντηση σήμερα μπορεί να πυροδοτήσει ένα νέο γύρο γεγονότων, να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ερωτικό θέμα ή μία οικονομική αναμέτρηση που είχε καταφέρει να κρύβεται, να έχει ξεχαστεί, να έχει πέσει σε χειμερία νάρκη.

Θεσεις πλανητων