Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html07
Φεβ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με το Χείρωνα στους Ιχθείς την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου μοιάζει να ξυπνά φοβίες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν σε ύπνωση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Ο φόβος της απώλειας της προσωπικής ταυτότητας και βούλησης είναι ένα στοιχείο που πιθανότατα να σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως αποφεύγεις κάποια άτομα στο περιβάλλον σου.

06
Φεβ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου μοιάζουν να βάζουν τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο σε μία παράλληλη πραγματικότητα σε σχέση με την καθημερινότητα τους. 

Ίσως να αποφασίζεις να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν απόσταση από την πρακτική πλευρά της καθημερινότητας σου, να δοκιμάζεις να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις δύσκολες ισορροπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις που δεν είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα.

05
Φεβ 2019

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου μοιάζει να αλλάζει τη διάθεση και τις επιθυμίες, αφού η ανάγκη για ένωση με κάτι πέρα από αυτό που προστάζει το μυαλό είναι πλέον εμφανής. 

Μπορεί να αναζητήσεις τον τρόπο ώστε να έρθεις κοντά με άτομα που μέχρι πριν από λίγες ημέρες υπήρχαν εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα σας, ακόμα και για πολύ μικρές αφορμές.

04
Φεβ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου επιμένει να τονίζει την ανάγκη να μπει καθαρός αέρας σε ένα δωμάτιο που μοιάζει να βαραίνει ολοένα και περισσότερο λόγω του ότι παραμένει ερμητικά κλειστό. 

Αν αυτό το δωμάτιο είναι το μυαλό σου, τότε καλείσαι να κλείσεις τον ήχο που φτάνει στα αυτιά σου, να αλλάξεις τον κοινωνικό κύκλο που βρίσκεται γύρω σου, να φροντίσεις να απομονώσεις τις εικόνες και τις φωνές που είναι σε θέση να τονίσουν τα αδιέξοδα που κάποιοι θέλουν να παγιώσουν στη ζωή σου.

03
Φεβ 2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου στη 15η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Ερμή μοιάζει να θέλει να φέρει φρέσκο αέρα μέσα σε περιβάλλοντα που επιμένουν να κινούνται με ένα ρυθμό που θεωρείται ξεπερασμένος ή απλά μη λειτουργικός. 

Μία αναταραχή σε λόγια και υποσχέσεις θα μπορούσε να ξυπνήσει μία σχέση που επιμένει να κοιμάται.

31
Ιαν 2019

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί το απόλυτο τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θέλοντας να τονίσει στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) πως υπάρχουν εμπόδια και κανόνες που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. 

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να υπακούσεις την έννοια του χρόνου, να αντιληφθείς πως δεν είναι εφικτό να λειτουργείς χωρίς να αναγνωρίζεις πως η ιεραρχία είναι ένα στοιχείο που δεν είναι απροσπέλαστο.

29
Ιαν 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς αλλά και η σύνοδος με το Δία από τον Τοξότη αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μοιάζει να προσθέτει μετακινήσεις, επικοινωνίες και ταχύτητα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να έχεις στο μυαλό σου πως η ημέρα έχει αρκετές απαιτήσεις με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να διασπαστεί η προσοχή σου σε πολλές κατευθύνσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

28
Ιαν 2019
Από signingstar

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στο Σκορπιό την Τρίτη 29 Ιανουαρίου μπορεί να δημιουργήσουν μία μικρή αναστάτωση σε ανθρώπους που προσπαθούν να αντιληφθούν αν μπορούν να στηριχτούν στην ομαδική προσπάθεια ή θα χρειαστεί να ενεργούν με γνώμονα την ατομική βούληση. 

'Ίσως να θελήσεις να διαφυλάξεις τα κέρδη σου, να προσπαθήσεις να αμυνθείς και να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, να αποφύγεις να εμπλακείς σε συζητήσεις και συνδιαλλαγές που μπορεί να νιώθεις πως σε εκθέτουν.

27
Ιαν 2019

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου μοιάζει να βαθαίνει το ένστικτο των ανθρώπων που τον τελευταίο καιρό λειτουργούν με γνώμονα τη λογική και τις πληροφορίες που είναι ορατές και ευδιάκριτες προς όλους. 

Στο ξεκίνημα της ημέρας είναι πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με το κομμάτι της λογικής σου, να αισθανθείς πως θα προτιμούσες να έβαζες φρένο στο μυαλό σου, να παγώσεις τις σκέψεις σου, να σιωπήσεις τις φωνές γύρω σου.

25
Ιαν 2019

Η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Άρη από τον Κριό και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το Σάββατο 26 Ιανουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, σε βαθμό που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε συγκρούσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Θα κληθείς να ανακαλύψεις εκ νέου ισορροπίες σε καταστάσεις που μπορεί να σε ενοχλούν ή ιντριγκάρουν, θέλοντας να βελτιώσεις κάποια σχέση που σε έχει αναγκάσει να παραδεχτείς πως έχεις χάσει τον προσανατολισμό της.

Θεσεις πλανητων