Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ11
Φεβ 2018
Από signingstar

Η επαφή της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, φαίνεται να δημιουργεί  ένα κλίμα πίεσης και προσπάθειας εκκαθάρισης σε ζητήματα που πρέπει να αποκτήσουν δομή, να γίνουν περισσότερο σαφή, να καταφέρουν να αποδράσουν από τη σφαίρα της αβεβαιότητας. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, τότε βρίσκεσαι μπροστά σε αποφάσεις που είναι σε θέση να κρίνουν την ομάδα στην οποία αποφασίζεις να ανήκεις.

09
Φεβ 2018

Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου φαίνεται να κινητοποιεί τη διάθεση για να σπάσει η καθημερινότητα και να υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές. 

Η διάθεση για ένα ταξίδι μπορεί να βρει διέξοδο ξαφνικά και χωρίς να έχει προγραμματιστεί, μπορεί να γίνει  πράξη μέσα από μία ξαφνική απόφαση που είναι σε θέση να σε οδηγήσει σε ένα περιβάλλον που θα αλλάξει την οπτική σου για τα πράγματα.

08
Φεβ 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Τοξότη την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί έντονα του εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να τους βάζει στη διαδικασία δράσης και αντίδρασης με εκρηκτικές προοπτικές. 

Η απόφαση για μία μετακίνηση μπορεί να μοιάζει κάπως απρόοπτη, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί μία καλά μελετημένη κίνηση αφού έρχεται ως απάντηση σε μία περίοδο αναμονής και προσπάθειας να παρατηρήσεις κατά πόσο η άλλη πλευρά θα μπορούσε να κατανοήσει τις επιθυμίες σου.

07
Φεβ 2018

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία στο Σκορπιό και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου φαίνεται να οδηγεί σε ερωτικές και συναισθηματικές εξάρσεις τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η συναισθηματική και σεξουαλική πείνα φαίνεται να λαμβάνουν μεγαλύτερες διαστάσεις τη σημερινή ημέρα και να μεταμορφώνονται σε παιχνίδια εξάρτησης και αντοχής απέναντι στις προκλήσεις που δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπιστούν με μία εκλογικευμένη αποστασιοποίηση.

06
Φεβ 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Σκορπιό με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου μοιάζε να κινητοποιεί καρμικές στιγμές για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η γνώση για το παρακάτω μπορεί να μπερδεύεται με τις επιθυμίες που βρίσκονται βαθιά μέσα σου και να σε οδηγεί σε μία σύγκρουση ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό.

05
Φεβ 2018

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό και το τετράγωνο με τον Ερμή από τον Υδροχόο την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου φαίνεται να επηρεάζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο ως προς την ισορροπία ανάμεσα στις έννοιες  της φανερής σκηνής και του σκοτεινού παρασκηνίου. 

Η Σελήνη στο Σκορπιό αναζητά τρόπους για να εισβάλει στην περιοχή που είναι κλειδωμένη, σκοτεινή και δυσπρόσιτη, αφού θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψει στοιχεία που είναι απαραίτητα για τις εξηγήσεις που αναζητά.

04
Φεβ 2018

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Υδροχόο με το Βόρειο Δεσμό από το Λέοντα τις προηγούμενες δύο-τρεις ημέρες θα πρέπει να έχει φέρει μία βαθιά συνειδητοποίηση στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο σχετικά με τις επιλογές που έχουν κάνει ή καλούνται να κάνουν. Με την ευκαιρία λοιπόν της παρουσίας της Σελήνης στο Ζυγό τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα όλη την ημέρα και σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό προς το τέλος της ημέρας, οι αποφάσεις μπορεί να είναι δυναμικά εκφρασμένες αλλά και έντονα φοβισμένες.

02
Φεβ 2018

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό, δείχνουν πως το μυαλό και το συναίσθημα βρίσκονται σε σύγκρουση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεθεί  κοινός τόπος. 

Η Σελήνη επιμένει να μιλά για τη δύναμη της λογικής, να συνεχίζει να τονίζει την ανάγκη να υπάρξει μία αναλυτική κουβέντα που θα λύσει κάθε πρόβλημα, που θα εξαφανίσει κάθε σκιά, που θα σβήσει κάθε αμφιβολία από καταστάσεις που περιλαμβάνουν κομμάτια που δεν εξηγούνται.

01
Φεβ 2018

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου φαίνεται να δημιουργεί έντονους διαξιφισμούς στην επικοινωνία των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη για ανάλυση και κριτική ματιά απέναντι στα πράγματα μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τον ενθουσιασμό και την ευκαιρία να τρέξουν κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να αντιπαρατεθούν οι δύο διαφορετικές ματιές αντιμετώπισης των καταστάσεων.

31
Ιαν 2018
Από signingstar

Η επόμενη ημέρα της έκλειψης, η Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, δίνει τον τόνο της έναρξης σε ένα μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου η προσωπική ικανοποίηση, ευχαρίστηση, δημιουργικότητα θα κονταροχτυπηθούν με τη συμμετοχή μέσα σε μία ομάδα, ένα σύνολο, μία κοινωνία που επιμένει να μοιράζει ρόλους χωρίς να προσμετρά τις ικανότητες της κάθε μονάδας. 

Με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στο Λέοντα και να τετραγωνίζει το Δία από το Σκορπιό, οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα νιώσουν πως πρέπει να αναλάβουν ρόλους που μπορεί να δημιουργούν κόντρες και εντάσεις σε υπάρχοντα συστήματα.

Θεσεις πλανητων