Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ25
Νοε 2018

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο νωρίς το πρωί και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω από το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου και μετά δηλώνει πως υπάρχουν έντονες ανησυχίες στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επαφή με την πραγματικότητα είναι το κύριο θέμα της ημέρας, αφού η επαναφορά του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τη χθεσινή ημέρα δηλώνει πως είναι καιρός να πάψουν να υφίστανται αυταπάτες και ουτοπίες.

23
Νοε 2018
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς το Σάββατο 24 Νοεμβρίου μοιάζει να υπνωτίζει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επικοινωνία σου μπορεί να μην πατά πολύ καλά στα πόδια της, και να προκύπτουν κουβέντες και συζητήσεις που στηρίζονται πάνω σε λανθασμένες αντιλήψεις.

22
Νοε 2018

Η Πανσέληνος της 23ης Νοεμβρίου στην πρώτη μοίρα των Διδύμων σε αντίθεση με τον Δία από τον Τοξότη και σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς μοιάζει να είναι σε θέση να ενεργοποιήσει ευχές και ελπίδες των εκπροσώπων των πρώτων ημερών του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς). 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος προσφέρει την ευκαιρία να βγεις από ένα καβούκι που σε έχει περιορίσει και αναγκάσει να λειτουργήσεις με κανόνα και νόμο, να τολμήσεις να ζητήσεις κάτι που είναι πέρα από τα συνηθισμένα και μπορεί να ανοίγει νέους τρόπους σκέψης και δράσης.

20
Νοε 2018
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου μπορεί να βοηθήσει στο να πέσουν οι τόνοι που έχουν ανέβει επικίνδυνα τις προηγούμενες ημέρες και είναι πιθανό να έχουν οδηγήσει ακόμα και σε συγκρούσεις που έχουν φτάσει σε υψηλά επίπεδα. 

Έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις στο χρόνο ώστε να χωνέψεις κάποια στοιχεία που σε έχουν θυμώσει ή πληγώσει, να προσπαθήσεις να κατεβάσεις ταχύτητα σε μία κατάσταση που σε αγχώνει και να φροντίσεις να απολαύσεις τις στιγμές.

19
Νοε 2018
Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην αρχή της Τρίτης 20 Νοεμβρίου και με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω προς το τέλος της ημέρας, καθώς και η σύνοδος με τον Ουρανό από τον Κριό μοιάζει να ενεργοποιεί εξελίξεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε μία δύσκολη συνειδητοποίηση που έχει να κάνει με το κλείσιμο ενός κύκλου, με το σφράγισμα μίας πορείας την οποία έχεις σκοπό να αφήσεις πίσω σου, χωρίς όμως να επιτρέπεις να σου αφήνει πικρία και ανοικτές ενοχές.
18
Νοε 2018

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου θα πυροδοτήσει εξελίξεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού προσφέρει την ευχέρεια να υπάρξουν κινητοποιήσεις που δείχνουν πως υπάρχει η προσωπική βούληση για εξελίξεις. 

Η ανάγκη να διαχωρίσεις τη θέση σου από τους γύρω σου θα γίνει έντονη και αυτό σημαίνει πως ακούγεσαι, φαίνεσαι ή γίνεσαι ιδιαίτερα αισθητός/η.

16
Νοε 2018
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη το Σάββατο 17 Νοεμβρίου μοιάζει να μπερδεύει του εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να αναταράξει κάποιες σκέψεις και αποφάσεις και να προκαλέσει αμφιβολίες και αναταραχή σε συζητήσεις που έχουν λάβει χώρα.

15
Νοε 2018

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς και η σύνοδος με τον Άρη, αλλά και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη, μοιάζει να δημιουργούν ένα σκηνικό διλήμματος με προοπτική σύνδεσης των απέναντι εικόνων στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου. 

Η απόσταση ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα δεν είναι εύκολα διακριτή σήμερα, ακόμα και αν η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο Ζυγό δηλώνει πως είναι καιρός να υπάρξει ένας διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτές τις δύο συνθήκες.

14
Νοε 2018
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Υδροχόο την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου μοιάζει να προκαλεί κάποιες λεκτικές και εγκεφαλικές εκρήξεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, που μοιάζουν με την τελευταία πρόταση μίας περιόδου αρκετών μηνών. 

Η ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα θα γίνει γρήγορα αφορμή για καυγάδες και εκρήξεις, καθώς θα μπορέσει να βρει διέξοδο σε μικρά ζητήματα που επηρεάζουν διαπροσωπικές σχέσεις και είναι σε θέση να προκαλέσουν αναταράξεις σε υπάρχουσες ισορροπίες.

13
Νοε 2018

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου μπορεί να θέλει να δηλώσει πως κλείνει ένας έντονος κύκλος έξι περίπου μηνών κατά τη διάρκεια του οποίου οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) πέρασαν από καταστάσεις που έχουν αλλάξει τις προτεραιότητες της ζωής τους. 

Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από τις καταστάσεις και να εξετάσεις μήπως αλλάζοντας την οπτική σου γωνία θα μπορούσες να συνειδητοποιήσεις κάτι που δεν έχεις ακόμα καταφέρει να χωνέψεις.

Θεσεις πλανητων