Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html09
Απρ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η αντίθεση με το Δία από τον Τοξότη καθώς και τα τετράγωνα με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να προκαλεί σύγχυση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 10 Απριλίου. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι πολυάσχολη και πολυεπίπεδη, κάτι που σημαίνει πως είναι εύκολο να δημιουργηθούν λεκτικές αντιδράσεις και συγκρούσεις.

08
Απρ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους, σε συνδυασμό με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Τρίτη 9 Απριλίου δείχνουν πως οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) βιώνουν καταστάσεις που δεν μπορούν να ελέγξουν. 

Η απόκριση απέναντι στις αιτιάσεις και τις προκλήσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη και να ακολουθεί μία αλληλουχία στιγμών που δε βασίζονται στη λογική.

07
Απρ 2019

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο τη Δευτέρα 8 Απριλίου μοιάζει να προσφέρει την ευκαιρία για να πέσουν οι τόνοι σε ένα περιβάλλον που έχει υποστεί απώλεια της ισορροπίας, ίσως ακόμα και εκτροχιασμό, τις τελευταίες ημέρες. 

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να πέσουν οι τόνοι, για να πάψουν να υφίστανται διαμάχες και διαπληκτισμοί ανάμεσα σε άτομα που έχουν αποφασίσει να βρεθούν απέναντι σαν αντίπαλοι σε αρένα ή ρινγκ.

05
Απρ 2019

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό το Σάββατο 6 Απριλίου, μετά από μία έντονη Νέα Σελήνη που έχει προηγηθεί τη χθεσινή ημέρα, μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη να χωνευτεί το γεγονός που έχει λάβει χώρα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να κατανοήσεις πως έχεις μπροστά σου μία τεράστια πρόκληση και δεν μπορείς να δείξεις επιπολαιότητα και διάθεση να βγεις από το πλάνο στο οποίο έχεις θέσει τον εαυτό σου.

04
Απρ 2019

Η Νέα Σελήνη της 5ης Απριλίου στη 15η μοίρα του Κριού, σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να αποτελεί την ιδανική στιγμή ώστε να μπουν οι βάσεις για την έναρξη του νέου μοντέλου ζωής των παρορμητικών εκπροσώπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η εποχή προστάζει για ενάρξεις και κινήσεις που δείχνουν τη διάθεση να ξεκινήσεις κάτι στη ζωή σου.

02
Απρ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στο ξεκίνημα της ημέρας και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη με την πάροδο της ώρας μοιάζει  να δημιουργεί έντονες διαταραχές στη διάθεση των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 3 Απριλίου. 

Το ξεκίνημα της ημέρας μπορείς να είναι νωχελικό, αργό και κάπως διστακτικό.

01
Απρ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθείς την Τρίτη 2 Απριλίου μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη για συναισθηματική τροφή και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά στη ζωή των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Είναι αρκετά πιθανό να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και να θελήσεις να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ, στην περίπτωση που η συγκεκριμένη σχέση προσφέρει ασφάλεια στον εαυτό σου.

31
Μαρ 2019
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς τη Δευτέρα 1 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της ημέρας, μοιάζει να ενεργοποιεί τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού μέσω του τετραγώνου με τον Άρη από τους Διδύμους θα προκαλέσει ενστικτώδεις και αντανακλαστικές πράξεις που ενοχλούν ή ενθουσιάζουν. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει έντονες εξελίξεις που ταρακουνάνε τις ισορροπίες, που διαμορφώνουν νέες δυναμικές μεταξύ ανθρώπων που δεν μπορούν να έχουν ισότιμες σχέσεις.

28
Μαρ 2019

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Παρασκευή 29 Μαρτίου μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και μοιάζει να μην τους έχεις πλέον ανάγκη. 

Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία έχει φτάσει η ώρα ώστε να ξυπνήσεις και να σταθείς απέναντι από την πραγματικότητα χωρίς να προσπαθείς να κρυφτείς από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου.

27
Μαρ 2019

Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στους Ιχθείς την Πέμπτη 28 Μαρτίου, σε συνδυασμό με την παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό, δηλώνει πως είναι καιρός να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα χωρίς να κρύβεσαι πίσω από μία ομιχλώδη προοπτική. 

Καλείσαι να εκφράσεις την προσωπική σου άποψη, να συγκρουστείς πλέον με ανθρώπους που επιμένουν να διατηρούν μία ασαφή πρόθεση και στάση απέναντι σε γεγονότα που είναι υπαρκτά και δε χωρούν καμία αμφισβήτηση.

Θεσεις πλανητων