Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ02
Δεκ 2017

Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω πραγματοποιείται την 20η Δεκεμβρίου 2017 και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι την 22η Μαρτίου του 2020 οπότε και περνά στον Υδροχόο. Το χρονικό διάστημα από την 1η Ιουλίου 2020 μέχρι και τη 17η Δεκεμβρίου 2020 ο Κρόνος θα βρεθεί και πάλι στον Αιγόκερω πριν περάσει οριστικά στο ζώδιο του Υδροχόου για την επόμενη τριετία.

24
Σεπ 2017

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό το χρονικό διάστημα από τις 10 Οκτωβρίου 2017 μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 αποτελεί μία ένδειξη πως θα υπάρξουν μεγάλες και δομικές αλλαγές ειδικά στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος).

Η παρουσία του Δία στο Σκορπιό στοχεύει στην αύξηση του πλούτου, ο οποίος όμως δεν αφορά μόνο τον υλικό τομέα, μόνο τα χρήματα και την ύλη, αλλά ξεκινά κυρίως από τον εσωτερικό σου κόσμο.

30
Απρ 2017

Η μετατόπιση του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου λαμβάνει χώρα την 9η Μαΐου με την είσοδο του Βόρειου Δεσμού και του Νότιου Δεσμού στον Υδροχόο και κουβαλά μαζί της μεγάλες ευθύνες αλλαγής και εξέλιξης στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού των ζωδίων/ωροσκόπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος).

Ειδικά τις περιόδους των εκλείψεων (Αύγουστος 2017, Φεβρουάριος και Αύγουστος 2018) αλλά και την εποχή της παραμονής του Άρη στον Υδροχόο για μεγάλο χρονικό διάστημα (χονδρικά από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου του 2018), οι εξελίξεις φαίνεται να είναι ραγδαίες και να πυροδοτούν σεισμικές δονήσεις σε υπάρχουσες δομές και καταστάσεις που μοιάζουν με κατεστημένο.

25
Αυγ 2016

Ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και θα παραμείνει για κάτι περισσότερο από δώδεκα μήνες (μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 οπότε και θα περάσει στο Σκορπιό). Η παρουσία του Δία στο Ζυγό επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριοί/Ζυγοί, Καρκίνοι/Αιγόκεροι) μέσα από πράξεις που δείχνουν την ανάγκη να δημιουργηθούν νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα εξελίξουν ζωές που κόλλησαν στην αβεβαιότητα και στη συνήθεια.

05
Νοε 2015

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης (Βόρειος/Νότιος Δεσμός) μετατοπίζεται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων τα ξημερώματα της 12ης Νοεμβρίου 2015 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 9 Μαΐου 2017. Όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα ο Βόρειος Δεσμός θα βρίσκεται στην Παρθένο και ο Νότιος Δεσμός στους Ιχθείς, κάτι που σημαίνει πως Παρθένοι/Ιχθείς, Δίδυμοι/Τοξότες (κατά κύριο λόγο) θα αντιμετωπίσουν καρμικές προκλήσεις στη ζωή τους που σηματοδοτούν αλλαγές στις άμεσες διαπροσωπικές τους σχέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

17
Δεκ 2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη

Χρονικές περίοδοι της παρουσίας του Κρόνου στον Τοξότη:

  • 24 Δεκεμβρίου 2014 – 14 Ιουνίου 2015
  • 18 Σεπτεμβρίου 2015 – 19 Δεκεμβρίου 2017

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα δημόσιας εικόνας, επαγγελματικής ισχύος, σχέσεων με γονείς και αλλαγών στον τόπο κατοικίας. Ο Κρόνος στον Τοξότη είναι φιλικός προς Κριούς και Λέοντες γιατί θα θεμελιώσει καταστάσεις που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική ζωή, μέσα από θέματα εκπαίδευσης και διαφήμισης των ικανοτήτων, γνωριμιών με σοβαρό ερωτικό περιεχόμενο, δημιουργίας και γέννησης που αλλάζουν την εικόνα τους προς την κοινωνία.

12
Ιουλ 2014

Κριός

Η παρουσία και παραμονή για 13 περίπου μήνες του Δία στο Λέοντα σηματοδοτεί μία έντονα δημιουργική και εξωστρεφή εποχή για εσένα. Το βασικό σου ζητούμενο, μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 είναι να επιτρέψεις στον έρωτα να εισβάλλει στη ζωή σου.

23
Φεβ 2014

Κριός

Ο Δίας στον Καρκίνο συμβολίζει μία εποχή δώδεκα περίπου μηνών που καλείσαι να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στις υπάρχουσες δομές της ζωής σου όπως αυτές ορίζονται από το σπίτι σου ως οίκημα ή οικογενειακή ζωή, τη δουλειά σου ως τρόπο κάλυψης βασικών σου υλικών αναγκών ή γενικότερη καριέρα σου, την ερωτική σου σχέση ως κάτι επιφανειακό ή με προοπτικές να γίνει σχέση ζωής. Με το Δία στον Καρκίνο θα ενεργοποιηθεί εκ νέου το τετράγωνο του Ουρανού από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και θα επιστρέψεις πίσω στις αρχές του 2011 που με το Δία στο ζώδιο σου αναζητούσες ή έβρισκες χώρο, χρόνο και διάθεση για νέα ξεκινήματα.

05
Φεβ 2014

Ο Βόρειος Δεσμός είναι ένα αστρολογικό σύμβολο που συνοδεύεται πάντα από το Νότιο Δεσμό σε θέσεις ακριβώς αντιδιαμετρικές (γι αυτό και τα δύο παραπάνω σύμβολα ονομάζονται Δεσμοί της Σελήνης) και φέρνει/σηματοδοτεί/εξαφανίζει ευκαιρίες για να δεις το μέλλον σου μέσα από πράξεις/σχέσεις/αλλαγές που ανοίγουν νέα ενδιαφέροντα κεφάλαια και κλείνουν συνήθειες προσφέροντας καρμικά μαθήματα. Με το Βόρειο Δεσμό καλείσαι να δεις πρόσωπο με πρόσωπο το αύριο, αφήνοντας πίσω συνήθειες, ευκολίες και κομμάτια ζωής που εμπίπτουν στην κατηγορία του παρελθόντος (Νότιος Δεσμός).

16
Δεκ 2013

Οι ετήσιες προβλέψεις για το 2014 είναι έτοιμες, απλά θα σερβιριστούν λίγο πριν την Πρωτοχρονιά γιατί ο Δεκέμβριος του 2013 είναι παρών και θέλει να έχει το δικό του μερίδιο από τα δώρα μίας χρονιάς που δεν έχει ακόμα κλείσει με τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει. Μέχρι εκείνη την ώρα, επιγραμματικά το 2014 θα είναι για τους:

 

Κριούς: με τάσεις ξεκαθαρίσματος στις διαπροσωπικές σχέσεις το πρώτο μισό, με στόχο το δεύτερο μισό να αποτελέσει αφετηρία ερωτικής έκρηξης που προκαλεί ευχάριστη ηλεκτροπληξία!

Ιχθείς: η ερωτική σου ζωή βρίσκεται μεταξύ του επόμενου βήματος που περιλαμβάνει την παράδοση στο πεπρωμένο μίας σχέσης που έχεις αποδεχτεί ως κάρμα και στην επανάσταση και βουτιά σε ένα πάθος που δεν ελέγχεται.

Θεσεις πλανητων