Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ15
Δεκ 2017

Η Νέα Σελήνη της 18ης Δεκεμβρίου στην 26η μοίρα του Τοξότη, σε σύνοδο με τον Κρόνο, τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς και τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, φαίνεται να σηματοδοτεί την εκκίνηση μίας νέας πορείας ζωής ειδικά στη ζωή των μεταβλητών του τρίτου δεκαημέρου (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ο Κρόνος μετά από τρία περίπου χρόνια παραμονής στον Τοξότη ετοιμάζεται να περάσει στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να θέλει να πει την τελευταία λέξη που μοιάζει με απαράβατο νόμο, με κανόνα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και διαπραγμάτευσης.

16
Νοε 2017

Η Νέα Σελήνη της 18ης Νοεμβρίου στην 26η μοίρα του Σκορπιού, σε quincunx με τον Ουρανό από τον Κριό, φαίνεται να σηματοδοτεί μία εποχή αναζήτησης υλικού και συναισθηματικού πλούτου που δε βασίζεται όμως στην ατομική προσπάθεια και βούληση, αλλά στην ένωση και σύνδεση με άτομα που λειτουργούν με μία καρδιά.

Η στροφή που μπορεί να κάνουν κάποιοι σχετικά με μία σχέση είναι σε θέση να αλλάξει δεδομένα και προτεραιότητες, κάτι που όμως σημαίνει πως υπάρχει μία εσωτερική φωνή που αρχίζει να καθοδηγεί.

17
Οκτ 2017

Η Νέα Σελήνη της 19ης Οκτωβρίου στην 26η μοίρα του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό, φαίνεται να προκαλεί έντονες αναταράξεις στη ζωή των παρορμητικών του τρίτου δεκαημέρου (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να αποτελέσει το τέλος του περασμένου δωδεκαμήνου και την έναρξη της νέας κατάστασης που έρχεται ως αποτέλεσμα αυτής της περιόδου.

18
Σεπ 2017

Η Νέα Σελήνη της 20ης Σεπτεμβρίου στην 27η μοίρα της Παρθένου, σε αντίθεση με το Χείρωνα από τους Ιχθείς, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και quincunx με τον Ουρανό από τον Κριό φαίνεται να αποτελεί ένα καμπανάκι στη ζωή των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) υπενθυμίζοντας πως η τριετής κούρσα φτάνει στο τέλος της.

Η δοκιμασία του 2017 φαίνεται να κορυφώνεται και να φωνάζει πως πρέπει να αρχίσει να φαίνεται το αποτέλεσμα της τριετούς προσπάθειας, οπότε είναι καιρός να καθαρίσει το τοπίο.

18
Αυγ 2017

Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου στην 29η μοίρα του Λέοντα, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) και των πρώτων ημερών του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Ο χορός των εκλείψεων στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου ανοίγει και φαίνεται να ζητά αποδείξεις πάθους και διάθεσης να πέσεις στη φωτιά για να βγεις διαφορετικός/η.

21
Ιουλ 2017

Η Νέα Σελήνη της 23ης Ιουλίου στη μηδενική μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με τον Άρη, φαίνεται να ανοίγει την περίοδο ενάμιση περίπου μήνα κατά της διάρκεια της οποίας θα υπάρξουν προκλήσεις σε άτομα που έχουν αποφασίσει να εκφράσουν την προσωπικότητα τους χωρίς να κρύβονται πίσω από αστείες δικαιολογίες και γελοίες μάσκες.

Αν ανήκεις στο πύρινο στοιχείο (Κριός, Λέων, Τοξότης) τότε καλά θα κάνεις να σχεδιάσεις το πλάνο της επόμενης περιόδου έχοντας κατά νου πως κουβαλάς πολύ δυναμική και αισιοδοξία, πως είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις την παρούσα ασφάλεια για κάτι που φαίνεται να αλλάζει ταχύτητα στη ζωή σου.

22
Ιουν 2017

Η Νέα Σελήνη της 24ης Ιουνίου στη 2η μοίρα του Καρκίνου φαίνεται να ανοίγει μία νέα περίοδο για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, ειδικά των πρώτων ημερών.

Η ετοιμασία ενός νέου χώρου, σε ερωτικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, μπορεί να γίνει μεγάλος στόχος της επόμενης περιόδου και να ξεκινήσει να λειτουργεί σαν την κινητήριο δύναμη για το παρακάτω.

23
Μαι 2017

Η Νέα Σελήνη της 25ης Μαΐου στην 4η μοίρα των Διδύμων φαίνεται να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία για αέρα ανανέωσης για τους εκπροσώπους του Πύρινου (Κριός, Λέων, Τοξότης) και Αέρινου (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) στοιχείου.

Η ανάγκη για εξωστρέφεια είναι και πάλι επιβεβλημένη, αφού μετά από μία περίοδο δοκιμασίας και αντοχής απέναντι στα νέα δεδομένα που έχουν βαρύνει τους ώμους, θέλεις να αποδράσεις μακριά από ένα περιβάλλον και κάποιες καταστάσεις που σε ζορίζουν.

24
Απρ 2017

Η Νέα Σελήνη της 26ης Απριλίου στην 6η μοίρα του Ταύρου φαίνεται να ζητά περισσότερη προσγείωση σε θέματα και καταστάσεις που έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στον αέρα ή να σχεδιάζονται από ανθρώπους που βλέπουν την ευκαιρία αλλά δεν υπολογίζουν τη διαδρομή μέχρι την επίτευξη της.

Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του σταθερού σταυρού των ζωδίων/ωροσκόπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) τότε ίσως να βιώσεις μία απότομη προσγείωση ή να βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το ακριβές πλάνο του στόχου σου, επιτυγχάνοντας να αναγνωρίσεις κάποια εμπόδια που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα ανακάλυπτες.

26
Μαρ 2017

Η Νέα Σελήνη της 28ης Μαρτίου στην 7η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μέσα από έναν επαναπροσδιορισμό μίας κατάστασης σε κομβικό τομέα της ζωής τους.

Η σκέψη για μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που φαίνεται να μπορεί να κινηθεί με διαφορετική ταχύτητα και να ξετυλιχτεί με άλλο τρόπο μοιάζει να τριγυρίζει στο μυαλό σου και να μοιάζεις έτοιμος/η να κάνεις αυτό το βήμα.

Θεσεις πλανητων