Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ22
Ιουν 2017

Η Νέα Σελήνη της 24ης Ιουνίου στη 2η μοίρα του Καρκίνου φαίνεται να ανοίγει μία νέα περίοδο για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, ειδικά των πρώτων ημερών.

Η ετοιμασία ενός νέου χώρου, σε ερωτικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, μπορεί να γίνει μεγάλος στόχος της επόμενης περιόδου και να ξεκινήσει να λειτουργεί σαν την κινητήριο δύναμη για το παρακάτω.

23
Μαι 2017

Η Νέα Σελήνη της 25ης Μαΐου στην 4η μοίρα των Διδύμων φαίνεται να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία για αέρα ανανέωσης για τους εκπροσώπους του Πύρινου (Κριός, Λέων, Τοξότης) και Αέρινου (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) στοιχείου.

Η ανάγκη για εξωστρέφεια είναι και πάλι επιβεβλημένη, αφού μετά από μία περίοδο δοκιμασίας και αντοχής απέναντι στα νέα δεδομένα που έχουν βαρύνει τους ώμους, θέλεις να αποδράσεις μακριά από ένα περιβάλλον και κάποιες καταστάσεις που σε ζορίζουν.

24
Απρ 2017

Η Νέα Σελήνη της 26ης Απριλίου στην 6η μοίρα του Ταύρου φαίνεται να ζητά περισσότερη προσγείωση σε θέματα και καταστάσεις που έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στον αέρα ή να σχεδιάζονται από ανθρώπους που βλέπουν την ευκαιρία αλλά δεν υπολογίζουν τη διαδρομή μέχρι την επίτευξη της.

Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του σταθερού σταυρού των ζωδίων/ωροσκόπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) τότε ίσως να βιώσεις μία απότομη προσγείωση ή να βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το ακριβές πλάνο του στόχου σου, επιτυγχάνοντας να αναγνωρίσεις κάποια εμπόδια που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα ανακάλυπτες.

26
Μαρ 2017

Η Νέα Σελήνη της 28ης Μαρτίου στην 7η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μέσα από έναν επαναπροσδιορισμό μίας κατάστασης σε κομβικό τομέα της ζωής τους.

Η σκέψη για μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που φαίνεται να μπορεί να κινηθεί με διαφορετική ταχύτητα και να ξετυλιχτεί με άλλο τρόπο μοιάζει να τριγυρίζει στο μυαλό σου και να μοιάζεις έτοιμος/η να κάνεις αυτό το βήμα.

24
Φεβ 2017

Η Ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου στην 8η μοίρα των Ιχθύων κλείνει το διετή περίπου κύκλο των εκλείψεων στον άξονα Παρθένου/

26
Ιαν 2017

Η Νέα Σελήνη της 28ης Ιανουαρίου στην 8η μοίρα του Υδροχόου αποτελεί το σινιάλο πως χρειάζεται να γίνει μία κίνηση που προκαλεί ηλεκτροσόκ ή πως βρίσκεσαι μπροστά σε δεδομένα που σου προκαλούν κάτι τέτοιο. Μία ανατροπή δεδομένων, μία κουβέντα που ξαφνιάζει, μία κίνηση που αναποδογυρίζει, μία αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα είναι δεδομένα που έχουν λόγο ύπαρξης τη σημερινή ημέρα αφού πρέπει να λειτουργήσουν σαν καμπανάκια σε αυτιά ανθρώπων που ξέχασαν να ακούν.

27
Δεκ 2016

Η Νέα Σελήνη της 29ης Δεκεμβρίου στην 8η μοίρα του Αιγόκερου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και εξάγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να επανεξεταστούν κάποια επαγγελματικά θέματα που απαιτούν μία προσεκτική ματιά ώστε να κλείσουν τυχόν εκκρεμότητες που παραμένουν ανοικτές.

Είναι επίσης πιθανό να αναζητήσεις λίγο χρόνο απόδρασης από ένα περιβάλλον που σε έχει ωθήσει στα όρια σου, να επιδιώξεις να αποφορτιστείς από γνώριμους ήχους και φωνές, να θελήσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν για να συγκρίνεις την πορεία σου σε σχέση με εκείνα.

27
Νοε 2016

Η Νέα Σελήνη στις 29 Νοεμβρίου στην 7η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τέλους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότες, Παρθένοι/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μιλά για καρμικές υποχρεώσεις απέναντι σε περιστάσεις που μπορεί να φαίνονται πολύ μεγάλες, που είναι πιθανό να κουβαλούν μία θυσία του Εγώ, που φαίνεται να λειτουργούν σαν την ηλεκτρική σκούπα που καθαρίζει χώρους που συνήθισες να βρίσκεσαι ή καλείσαι να πας.

28
Οκτ 2016

Η Νέα Σελήνη στην 7η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Κυριακή 30 Οκτωβρίου φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) μέσα από σκέψεις που έχουν να κάνουν με αλλαγή πορείας σε ένα ζήτημα που φαίνεται να οδήγησε σε αδιέξοδο.

Κάποια έντονα συναισθήματα που θα αναπτυχθούν φαίνεται να μαλακώνουν τις έντονες και κοφτερές σκέψεις που κάνεις τον τελευταίο καιρό και να αναζητάς τρόπο να μοιραστείς αυτά που αισθάνεσαι χωρίς να γίνεσαι ευάλωτος/η ή επιρρεπής στις σχέσεις-υποστυλώματα.

29
Σεπ 2016

Η Νέα Σελήνη την 1η Οκτωβρίου στην 8η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Δία, quincunx με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και οριακό τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, είναι μία στιγμή που μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.

Η φυγή δεν είναι μία πράξη δειλίας και απόγνωσης, ή τουλάχιστον δε θα πρέπει να είναι, αλλά μία πράξη ευθύνης σχετικά με ένα μέλλον που θα πρέπει να είναι περισσότερο γόνιμο και δημιουργικό.

Θεσεις πλανητων