Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html09
Αυγ 2018

Η Ηλιακή έκλειψη της 11ης Αυγούστου στη 18η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, σε τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό και σε quincunx με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μοιάζει να δημιουργεί μία τομή στο χρόνο στους εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη αναζητά την ευκαιρία να γίνει μία ανασκόπηση της τελευταίας περιόδου της διετίας που έχει περάσει με στόχο να αναζητήσεις τους λόγους για κάποια λάθη που έρχονται στο προσκήνιο και σε εκθέτουν.

11
Ιουλ 2018

Η Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να δείχνει πως ξεκινά η διετής περίοδος βαθιάς μεταμόρφωσης της ζωής των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες συγκρούσεις με έπαθλο την εξουσία, με αποτέλεσμα να μοιάζει ιδιαίτερα απειλητική για τη ζωή ανθρώπων που δεν είναι έτοιμοι να εμπλακούν σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

11
Ιουν 2018

Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιουνίου στην 22η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η μάχη ανάμεσα στην ελαφρότητα και τη σοβαρότητα είναι παρούσα και μοιάζει να θέλει να ισορροπήσει χωρίς όμως αυτό να είναι εφικτό.

13
Μαι 2018

Η Νέα Σελήνη της 15ης Μαΐου στην 24η μοίρα του Ταύρου, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και οριακή αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να γίνουν εκκινήσεις τη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Η παράλληλη είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο και του Άρη στον Υδροχόο μοιάζουν σαν κινήσεις ματ σε μία σκακιέρα που εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει πεδίο δράσης ερασιτεχνών σε ένα παιχνίδι που περιμένει τους επαγγελματίες του είδους.

13
Απρ 2018

Η Νέα Σελήνη της 16ης Απριλίου στην 26η μοίρα του Κριού, σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ταρακουνήσει ιδιαίτερα τους παρορμητικούς (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο ωροσκόπο, θέλοντας να χτυπήσει το καμπανάκι της αλλαγής.

Η ώρα της απόφασης έχει φτάσει, η εποχή της αμφισβήτησης, της αναμονής, του διλήμματος έχει κλείσει και θα πρέπει να φανούν οι προσωπικότητες που αναλαμβάνουν στους ώμους τους το βάρος της περίστασης.

15
Μαρ 2018

Η Νέα Σελήνη της 17ης Μαρτίου στην 27η μοίρα των Ιχθύων, σε σύνοδο με το Χείρωνα, τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη και τρίγωνο με το Δία από το Σκορπιό φαίνεται να ταρακουνά τις ζωές των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) κυρίως του τρίτου δεκαημέρου.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα φέρει στην επιφάνεια παθογένειες και μεθόδους επιδιόρθωσης ή θεραπείας τους.

13
Φεβ 2018

Η Ηλιακή έκλειψη της 15ης Φεβρουαρίου στην 27η μοίρα του Υδροχόου, σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να ταρακουνά τις ζωές των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, ειδικά των τελευταίων ημερών.

Μία ξαφνική αλλαγή πορείας μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στο περιβάλλον σου, αλλά μοιάζεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε σημαντικές κινήσεις μεταμόρφωσης, με αποτέλεσμα να μη θέλεις να κοιτάξεις προς τα πίσω.

15
Ιαν 2018

Η Νέα Σελήνη της 17ης Ιανουαρίου στην 26η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα (οριακά) και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό μοιάζει με την πιστολιά έναρξης μίας κούρσας τριετίας για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η αρχή του τέλους θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος βιβλίου ή ταινίας που μοιάζει εξαιρετικά ανάλαφρος στο ξεκίνημα τους, αλλά πολύ διδακτικός στο τέλος τους.

15
Δεκ 2017

Η Νέα Σελήνη της 18ης Δεκεμβρίου στην 26η μοίρα του Τοξότη, σε σύνοδο με τον Κρόνο, τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς και τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, φαίνεται να σηματοδοτεί την εκκίνηση μίας νέας πορείας ζωής ειδικά στη ζωή των μεταβλητών του τρίτου δεκαημέρου (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ο Κρόνος μετά από τρία περίπου χρόνια παραμονής στον Τοξότη ετοιμάζεται να περάσει στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να θέλει να πει την τελευταία λέξη που μοιάζει με απαράβατο νόμο, με κανόνα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και διαπραγμάτευσης.

16
Νοε 2017

Η Νέα Σελήνη της 18ης Νοεμβρίου στην 26η μοίρα του Σκορπιού, σε quincunx με τον Ουρανό από τον Κριό, φαίνεται να σηματοδοτεί μία εποχή αναζήτησης υλικού και συναισθηματικού πλούτου που δε βασίζεται όμως στην ατομική προσπάθεια και βούληση, αλλά στην ένωση και σύνδεση με άτομα που λειτουργούν με μία καρδιά.

Η στροφή που μπορεί να κάνουν κάποιοι σχετικά με μία σχέση είναι σε θέση να αλλάξει δεδομένα και προτεραιότητες, κάτι που όμως σημαίνει πως υπάρχει μία εσωτερική φωνή που αρχίζει να καθοδηγεί.

Θεσεις πλανητων