Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html19
Μαρ 2019

Η Πανσέληνος της 21ης Μαρτίου στη μηδενική μοίρα του Ζυγού σε απόλυτο quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να έχει βαλθεί να αποδείξει πως είναι καιρός να τεθούν νέα δεδομένα σε υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις.

Είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν τομές και τελειώματα σε επαγγελματικές σχέσεις που ζορίζονται ως προς την ισορροπία στις οικονομικές απολαβές.

17
Φεβ 2019

Η Πανσέληνος της 19ης Φεβρουαρίου στη μηδενική μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού και γήινου στοιχείου (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς, Ταύρος/Αιγόκερως) στις πρώτες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ζητά την επαφή με την πραγματικότητα, θέλει να επισημάνει την ανάγκη να υπάρξουν δράσεις και λύσεις που έχουν πρακτική σημασία και είναι σε θέση να βρουν εφαρμογή.

18
Ιαν 2019

Η Σεληνιακή έκλειψη της 21ης  Ιανουαρίου στην πρώτη μοίρα του Λέοντα, σε οριακή αντίθεση με τον Ερμή από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, μοιάζει να κλείνει μία περίοδο δύο περίπου ετών κατά τα διάρκεια των οποίων έχουν λάβει σημαντικές αλλαγές στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι η ώρα που θα γίνουν κινήσεις επαναπροσδιορισμού μίας πορείας που βασίστηκε στις διαθέσεις της καρδιάς ή τις προκλήσεις που υπερεκτιμήθηκαν.

20
Δεκ 2018

Η Πανσέληνος στις 22 Δεκεμβρίου στην 1η μοίρα του Καρκίνου μοιάζει να ενεργοποιεί τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο απέναντι σε μία διετία που θα αλλάξει τη ζωή τους.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να είναι πολύ σιωπηλή, αλλά ταυτόχρονα να γεννά εσωτερικές κραυγές σε άτομα που αναζητούν έναν τρόπο να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

21
Νοε 2018

Η Πανσέληνος της 23ης Νοεμβρίου στην 1η μοίρα των Διδύμων, σε αντίθεση με το Δία από τον Τοξότη και σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς, μοιάζει να επαναφέρει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Είναι χρήσιμο να αναγνωρίσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία νέα τάξη πραγμάτων, που σου προσφέρει ευκαιρίες και προοπτικές, χωρίς όμως να είναι βέβαιο πως μπορείς να κατακτήσεις όλες τις προκλήσεις.

22
Οκτ 2018

Η ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου στην 1η μοίρα του Ταύρου, σε σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό, αλλά και σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόου, μοιάζει να ταρακουνά για ακόμα μία φορά τη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η αναταραχή του περασμένου καλοκαιριού είναι και πάλι παρούσα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως η κρίση που βίωσες δεν έχει τελειώσει και καλό θα ήταν να τολμήσεις να βάλεις το μαχαίρι πιο βαθιά στην πληγή.

23
Σεπ 2018

Η Πανσέληνος της 25ης Σεπτεμβρίου στη δεύτερη μοίρα του Κριού σε σύνοδο με το Χείρωνα, σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και σε αντίθεση με τον Ερμή από το Ζυγό μοιάζει να κινητοποιεί έντονα τους εκπροσώπους των πρώτων ημερών του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) ζητώντας να σπάσει το απόστημα που παραμένει ζωντανό εδώ και μερικούς μήνες.

Η κατά μέτωπο επίθεση μπορεί να εμπεριέχει αρκετά εμπόδια, αφού οι αντιστάσεις είναι μεγάλες και τα αδιέξοδα παρόντα.

24
Αυγ 2018

Η Πανσέληνος της 26ης Αυγούστου στην 3η μοίρα των Ιχθύων σε quincunx με το Βόρειο Δεσμό από το Λέοντα μοιάζει να ταρακουνά τα όρια ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, να δοκιμάζει τις προθέσεις με τις αληθινές διαθέσεις. Ίσως  να δίνεται τέλος σε μία περίοδο αναμονής και παύσης της σκέψης, να πρέπει να υπάρξει μία απόφαση που θα δείξει την ικανότητα της καρδιάς να ανοίγει δρόμο όταν το έδαφος δεν είναι και τόσο σταθερό κάτω από τα πόδια.

25
Ιουλ 2018

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου στην 4η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί προσοχή στην παρόρμηση της στιγμής, αφού είναι αρκετά εύκολο να προκληθούν ατυχήματα και ανατροπές.

26
Ιουν 2018

Η Πανσέληνος της 28ης Ιουνίου στην 6η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε απόλυτο quincunx με το Βόρειο Δεσμό από το Λέοντα φαίνεται να τονίζει τη μάχη ανάμεσα στο παλιό και το νέο, τη σύγκρουση ανάμεσα στο νόμο και την επιθυμία της καρδιάς να πράξεις όπως θέλει.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο που καλούνται να κάνουν ένα διάλειμμα σε μία πορεία έξι περίπου μηνών και να εξετάσουν προς τα πού βαδίζουν.

Θεσεις πλανητων