Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html26
Ιουν 2018

Η Πανσέληνος της 28ης Ιουνίου στην 6η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε απόλυτο quincunx με το Βόρειο Δεσμό από το Λέοντα φαίνεται να τονίζει τη μάχη ανάμεσα στο παλιό και το νέο, τη σύγκρουση ανάμεσα στο νόμο και την επιθυμία της καρδιάς να πράξεις όπως θέλει.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο που καλούνται να κάνουν ένα διάλειμμα σε μία πορεία έξι περίπου μηνών και να εξετάσουν προς τα πού βαδίζουν.

27
Μαι 2018

Η Πανσέληνος της 29ης Μαΐου στην 8η μοίρα του Τοξότη σε αντίθεση με τον Ερμή από τους Διδύμους και σε ευνοϊκό τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα (και εξάγωνο με το Νότιο Δεσμό από τον Υδροχόο) μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πύρινου (Κριός, Λέων, Τοξότης) και αέρινου (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) στοιχείου κατά κύριο λόγο.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μπορεί να δώσει την ευκαιρία για μία εκδρομή ή απόδραση μακριά από την καθημερινότητα, για μία τομή στην καθημερινότητα που είναι απαραίτητη ώστε να χωνευτούν κάποια κομμάτια που έχουν αλλάξει τις ισορροπίες την τελευταία εποχή.

27
Απρ 2018

Η Πανσέληνος της 30ης Απριλίου στην 9η μοίρα του Σκορπιού, σε quincunx με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο, φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Το ένστικτο και  λογική φαίνεται να κοντράρονται σε έναν αγώνα όμως που δεν είναι ισότιμος, που μπορεί να μην έχει κανόνες, που είναι πιθανό να μην έχει ακόμα και έπαθλο.

29
Μαρ 2018

Η Πανσέληνος της 31ης Μαρτίου στο Ζυγό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η υποκειμενικότητα και η αντικειμενικότητα μάχονται μεταξύ τους και μπορεί να προκύπτουν ενδιαφέροντες διάλογοι που έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις διαφορές μεταξύ ανθρώπων που βλέπουν τη ζωή μέσα από άλλη οπτική.

28
Φεβ 2018

Η Πανσέληνος στις 2 Μαρτίου στην 11η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η λογική και το συναίσθημα θα βρεθούν αντίπαλοι σε ένα τερέν μίας σχέσης που πρέπει να κάνει βήματα προς την ενηλικίωση της.

28
Ιαν 2018

Η Σεληνιακή έκλειψη της 31ης Ιανουαρίου στην 11η μοίρα του Λέοντα, σε αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο και quincunx με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, φαίνεται να θέλει να ξεκαθαρίσει θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που δε διαθέτουν τα κατάλληλα εχέγγυα ισορροπίας.

Αν ανήκεις στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο τότε μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις για να γνωρίζεις τι είναι δικό σου και τι προσφέρεται από άλλη πηγή.

31
Δεκ 2017

Η Πανσέληνος στις 2 Ιανουαρίου 2018 στην 11η μοίρα του Καρκίνου, σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό, φαίνεται να κινητοποιεί  έντονα τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων.

Το ένστικτο είναι παρόν και μπορεί να προσπαθεί  να αναλάβει την οδήγηση ενός οχήματος που θέλει να σπάσει κανόνες της λογικής και των κοινωνικών νόμων και προεκτάσεων.

01
Δεκ 2017

Η Πανσέληνος της 3ης Δεκεμβρίου στην 11η μοίρα των Διδύμων σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και quincunx με το Δία από το Σκορπιό, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο και πιο συγκεκριμένα των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος γεμίζει το μυαλό με σκέψεις, ιδέες και εικόνες και μπορεί να φουσκώνει κάποια γεγονότα, να προκαλεί φαντασιώσεις και ουτοπικές προσδοκίες, να μεγαλοποιεί κάποιες προστριβές ή συζητήσεις, να φουντώνει τα σχέδια και τα πλάνα.

02
Νοε 2017

Η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου 2017 στη 12η μοίρα του Ταύρου, σε οριακή αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους εκπροσώπους του πρώτου μισού του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δοκιμάζει τα όρια της φαντασίας και του ενστίκτου απέναντι στην ψυχρή λογική, την πραγματικότητα και τη γήινη αλήθεια.

03
Οκτ 2017

Η Πανσέληνος της 5ης Οκτωβρίου στη 13η μοίρα του Κριού, σε αντίθεση με τον Ερμή από το Ζυγό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φαίνεται να αποτελεί το κύκνειο άσμα σε μία δωδεκάμηνη περίοδο στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο που έφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους.

Η ανάγκη να υπάρξει δράση μπορεί να βρει αντίπαλο σε λεγόμενα ανθρώπων που είναι σε θέση να ορίζουν τις ισορροπίες με διαφορετικό τρόπο, σε σκέψεις προσώπων που έχουν αποφασίσει να κινηθούν με διαφορετικό τρόπο.

Θεσεις πλανητων