Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ28
Ιαν 2018

Η Σεληνιακή έκλειψη της 31ης Ιανουαρίου στην 11η μοίρα του Λέοντα, σε αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο και quincunx με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, φαίνεται να θέλει να ξεκαθαρίσει θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που δε διαθέτουν τα κατάλληλα εχέγγυα ισορροπίας.

Αν ανήκεις στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο τότε μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις για να γνωρίζεις τι είναι δικό σου και τι προσφέρεται από άλλη πηγή.

31
Δεκ 2017

Η Πανσέληνος στις 2 Ιανουαρίου 2018 στην 11η μοίρα του Καρκίνου, σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό, φαίνεται να κινητοποιεί  έντονα τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων.

Το ένστικτο είναι παρόν και μπορεί να προσπαθεί  να αναλάβει την οδήγηση ενός οχήματος που θέλει να σπάσει κανόνες της λογικής και των κοινωνικών νόμων και προεκτάσεων.

01
Δεκ 2017

Η Πανσέληνος της 3ης Δεκεμβρίου στην 11η μοίρα των Διδύμων σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και quincunx με το Δία από το Σκορπιό, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο και πιο συγκεκριμένα των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος γεμίζει το μυαλό με σκέψεις, ιδέες και εικόνες και μπορεί να φουσκώνει κάποια γεγονότα, να προκαλεί φαντασιώσεις και ουτοπικές προσδοκίες, να μεγαλοποιεί κάποιες προστριβές ή συζητήσεις, να φουντώνει τα σχέδια και τα πλάνα.

02
Νοε 2017

Η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου 2017 στη 12η μοίρα του Ταύρου, σε οριακή αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό, φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους εκπροσώπους του πρώτου μισού του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος δοκιμάζει τα όρια της φαντασίας και του ενστίκτου απέναντι στην ψυχρή λογική, την πραγματικότητα και τη γήινη αλήθεια.

03
Οκτ 2017

Η Πανσέληνος της 5ης Οκτωβρίου στη 13η μοίρα του Κριού, σε αντίθεση με τον Ερμή από το Ζυγό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φαίνεται να αποτελεί το κύκνειο άσμα σε μία δωδεκάμηνη περίοδο στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο που έφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους.

Η ανάγκη να υπάρξει δράση μπορεί να βρει αντίπαλο σε λεγόμενα ανθρώπων που είναι σε θέση να ορίζουν τις ισορροπίες με διαφορετικό τρόπο, σε σκέψεις προσώπων που έχουν αποφασίσει να κινηθούν με διαφορετικό τρόπο.

04
Σεπ 2017

Η Πανσέληνος της 6ης Σεπτεμβρίου στη 14η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και quincunx με την Αφροδίτη από το Λέοντα μοιάζει με το κλείσιμο ενός καλοκαιριού που έφερε ή συνεχίζει να αναζητά τη μαγεία που είχε θέσει ως πρωταρχικό στόχο.

Η μάχη ανάμεσα στην αλήθεια και τις ψευδαισθήσεις είναι ένα τεράστιο στοίχημα ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, ειδικά τώρα που φαίνεται να υπάρχει η ευκαιρία να κινητοποιηθούν οι εξελίξεις.

04
Αυγ 2017

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου στη 15η μοίρα του Υδροχόου, σε αντίθεση με τον Άρη από το Λέοντα και τρίγωνο με το Δία από το Ζυγό, φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, και ειδικότερα αυτούς που έχουν προσωπικούς πλανήτες στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων.

Η πρώτη έκλειψη του Αυγούστου μπορεί να οξύνει τον εκνευρισμό, να αυξήσει τον προσωπικό εγωισμό, να τονίσει τα ερωτικά πάθη και να οδηγήσει σε σωματικές ή λεκτικές εκρήξεις.

07
Ιουλ 2017

Η έντονη και αποφασιστική Πανσέληνος της 9ης Ιουλίου στη 17η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με τον Άρη από τον Καρκίνο και σε τετράγωνο με το Δία από το Ζυγό φαίνεται να ταρακουνά τις ζωές των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο στο δεύτερο μισό του δευτέρου δεκαημέρου.

Η απαίτηση για μετάλλαξη είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, είναι πλέον αδιαμφισβήτητη ανάγκη, αφού παραμένοντας δέσμιος/α των υπαρχουσών καταστάσεων το μόνο που καταφέρνεις είναι να καις και τις τελευταίες δυνάμεις που έχουν απομείνει στον οργανισμό σου.

07
Ιουν 2017

Η Πανσέληνος της 9ης Ιουνίου στη 19η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να λειτουργεί σαν την τελεία σε μία προσπάθεια που έγινε και πρέπει πλέον να βγει το πόρισμα βασιζόμενο πάνω στα πραγματικά αποτελέσματα και όχι στις θεωρίες και τις πεποιθήσεις.

08
Μαι 2017

Η Πανσέληνος της 10ης Μαΐου στην 20η μοίρα του Σκορπιού σε αρμονικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να λειτουργεί σαν σημαντικό σημείο στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) που έχουν προσωπικούς πλανήτες στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων.

Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι την αλλαγή σε μία κατάσταση που δεν αντέχεις να παραμένει στον αέρα και σε δίλημμα, αποτελεί μία δυναμική στιγμή που καλείσαι να εκφράσεις τον εαυτό σου με κάθε επισημότητα και σοβαρότητα.

Θεσεις πλανητων