Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ07
Ιουν 2017

Η Πανσέληνος της 9ης Ιουνίου στη 19η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να λειτουργεί σαν την τελεία σε μία προσπάθεια που έγινε και πρέπει πλέον να βγει το πόρισμα βασιζόμενο πάνω στα πραγματικά αποτελέσματα και όχι στις θεωρίες και τις πεποιθήσεις.

08
Μαι 2017

Η Πανσέληνος της 10ης Μαΐου στην 20η μοίρα του Σκορπιού σε αρμονικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να λειτουργεί σαν σημαντικό σημείο στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) που έχουν προσωπικούς πλανήτες στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων.

Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι την αλλαγή σε μία κατάσταση που δεν αντέχεις να παραμένει στον αέρα και σε δίλημμα, αποτελεί μία δυναμική στιγμή που καλείσαι να εκφράσεις τον εαυτό σου με κάθε επισημότητα και σοβαρότητα.

09
Απρ 2017

Η Πανσέληνος της 11ης Απριλίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με το Δία, οριακή αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό, τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και quincunx με τον Άρη από τον Ταύρο, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στο παλιό και το νέο είναι παρούσα και φαίνεται έντονα στο προσκήνιο αφού μοιάζει με την προσπάθεια ενός ζευγαριού να χορέψει σε ρυθμούς που δε γνωρίζουν και οι δύο.

10
Μαρ 2017

Η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου στην 22η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ερμή και το

09
Φεβ 2017

Η Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου στην 21η μοίρα του Λέοντα ανοίγει το χορό των εκλείψεων στο δίπολο Λέοντα/Υδροχόου θέλοντας να φέρει στο προσκήνιο τη διάκριση ανάμεσα στο εγώ και το εμείς.

Η πρώτη έκλειψη φαίνεται να είναι κάπως ομαλή και να τονώνει τις προσωπικότητες που μοιάζουν έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα σε μία ζωή που κουράστηκε να παραμένει στάσιμη.

10
Ιαν 2017

Η εξαιρετικά καθοριστική Πανσέληνος της 12ης Ιανουαρίου στην 22η μοίρα του Καρκίνου, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και το Δία από το Ζυγό και quincunx με τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να επηρεάζει έντονα του εκπροσώπους των αρχών του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από δύσκολες αποφάσεις που κινητοποιούν παγιωμένες ισορροπίες και ασφαλείς πεποιθήσεις.

Το τέλος μίας εποχής μοιάζει επιτακτική ανάγκη αφού υπάρχουν νέα δεδομένα στον ορίζοντα που δεν μπορούν να σε αφήνουν ασυγκίνητο/η, εκτός και αν αντιλαμβάνεσαι πως η καινούργια εποχή μοιάζει απειλητική και θελήσεις να κλειστείς ακόμα περισσότερο στον μικρόκοσμο σου.

12
Δεκ 2016

Η Πανσέληνος της 14ης Δεκεμβρίου στην 22η μοίρα των Διδύμων σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει με κομβικό τρόπο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότες, Παρθένοι/Ιχθείς) του τρίτου δεκαημέρου σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις με άτομα του ερωτικού, οικογενειακού ή επαγγελματικού περιβάλλοντος θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής, αφού υπάρχουν λεπτές ισορροπίες που είναι εύκολο να σπάσουν λόγω κάποιων απόψεων που φαίνεται να υψώνουν τείχη αμφιβολίας, αδυναμίας και ανικανότητας.

11
Νοε 2016

Η Πανσέληνος της 14ης Νοεμβρίου στην 22η μοίρα του Ταύρου φαίνεται να επηρεάζει εντονότερα τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο κυρίως μέσα από δυναμικές συγκρούσεις σε σχέσεις που παλεύουν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό.

Κάποιες κόντρες στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι αθώες αφού υπάρχουν διαμάχες σχετικά με το μοίρασμα της πίτας του κέρδους, ανάμεσα σε άτομα που θεωρούν πως δεν έχουν συνεισφέρει το ίδιο σε αυτή την πραγματικότητα.

14
Οκτ 2016

Η Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου στην 23η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ουρανό υπόσχεται εκπλήξεις και ανατροπές στη ζωή των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) ειδικά του τρίτου δεκαημέρου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στο παλιό και το νέο, ανάμεσα στο συμβιβασμό και την επανάσταση, ανάμεσα στο να χτυπήσεις το χέρι στο μαχαίρι ή να δεχτείς τα πράγματα ως έχουν, είναι ένα μεγάλο στοίχημα αυτή τη χρονική στιγμή.

14
Σεπ 2016

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς σε σύνοδο με το Χείρωνα και τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη επηρεάζει κατά κύριο λόγο Διδύμους/Τοξότες, Παρθένους/Ιχθείς με ζώδιο/ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη θα θέσει εμπόδια συναισθηματικού και εσωτερικού περιεχομένου μπροστά σε εκκινήσεις που προσπάθησαν να λάβουν σάρκα και οστά τις προηγούμενες ημέρες, αφού ο φόβος τους αγνώστου αλλά και η αδυναμία της επιβολής του εγώ είναι δύο στοιχεία που φαίνεται να λειτουργούν σαν εμπόδια στην έναρξη.

Θεσεις πλανητων