Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



14
Μαι
Αναζητωντας ευελιξια
Από

Η Νέα Σελήνη της 15ης Μαΐου στην 24η μοίρα του Ταύρου, σε ευνοϊκά τρίγωνα με τον Πλούτωνα και τον Άρη από τον Αιγόκερω, δίνει την ευκαιρία στους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος. Αιγόκερως) να φέρουν εις πέρας δύσκολες αποστολές που απαιτούν υπομονή, επιμονή και συνέπεια στο στόχο. 

Η σωματική δύναμη και ικανότητα μπορεί να είναι το όπλο που θα καταφέρει να οδηγήσει στην επιτυχία του στόχου που έχει τεθεί, μοιάζει να είναι το μυστικό που πρέπει να εκμεταλλευτεί όποιος θέλει να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Αυτό βέβαια σημαίνει πως τίποτα δεν μπορεί να αφήνεται στην τύχη, πως θα πρέπει να ακολουθείται ένα συγκεκριμένο πλάνο και να υπάρχουν σαφή βήματα που θα οδηγήσουν στην κατάκτηση του τελικού στόχου. Ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης μπορεί να φέρει κούραση, αλλά η οπτική και εγκεφαλική επαφή με τον τελικό στόχο είναι ικανή για να σβήσει αυτή την κόπωση από το οπτικό πεδίο. 

Ένα άλλο ζήτημα της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης είναι η επανεξέταση του πείσματος και της επιμονής σε απόψεις και θεωρίες. Ο εγωισμός κάποιων είναι έντονος και είναι σε θέση να ανάψει τη σπίθα της σύγκρουσης ανάμεσα σε άτομα που δε δέχονται την γνώμη της άλλης πλευράς. Απαιτείται να βρεθεί ευελιξία, η οποία είναι μία δύσκολη υπόθεση στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, γι αυτό και θα πρέπει να υπάρξουν φωνές από άτομα που είναι σε θέση να λειτουργήσουν πυροσβεστικά. Ένα τέτοιο πρόσωπο, με την ικανότητα να σπάει τον πάγο ή να αλλάζει την κουβέντα όταν αυτή οδηγείται σε αδιέξοδο, μπορεί να αποτελέσει τον από μηχανής Θεό σε συγκυρίες που οδηγούνται σε αδιέξοδο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων