Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ01
Ιουν
Αποτοξινωση και ξεσπασμα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα του Σαββάτου 2 Ιουνίου φαίνεται να επιζητά τον τρόπο για να διώξεις από μέσα σου ότι έχει συσσωρευτεί και σε βαραίνει, επειδή δεν ειπώθηκε, δε χωνεύτηκε, δεν κατάφερε να μετατραπεί σε μία δράση που δηλώνει εξωστρέφεια. 

Η σημερινή ημέρα φαντάζει ιδανική για μία σωματική ή ψυχική αποτοξίνωση, για να τολμήσεις να αναζητήσεις τον τρόπο να έρθεις πιο κοντά με την ανάγκη σου για ησυχία και απομόνωση. Υπάρχουν σκέψεις που δεν έχουν βρει διέξοδο διαφυγής και οι οποίες είναι σε θέση να δηλητηριάζουν τον οργανισμό σου, αφού καταφέρνουν να σκοτεινιάσουν το μυαλό σου. Υπάρχουν πράξεις που δεν έγιναν, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν το εσωτερικό σου απωθημένο, να αυξάνουν το θυμό μέσα σου και να μετατρέπεται σε μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό χωρίς όμως νικητή, με μόνη όμως βεβαιότητα πως υπάρχει ηττημένος. 

Υπάρχουν όμως και έντονα και βαθιά συναισθήματα που αναζητούν το δρόμο να εκφραστούν, κάτι που θα πρέπει να σεβαστείς και να προσπαθήσεις να μετατρέψεις σε πραγματικότητα. Μην τρομάξεις με τη δυναμική αυτών των συναισθημάτων και μην προσπαθήσεις να τα καταπνίξεις. Χρειάζεται να βρουν το δρόμο προς την επιφάνεια, ακόμα και αν μετατραπούν σε δάκρυα ή εκρήξεις γέλιου. Προσπαθώντας να κρύψεις και να καταπνίξεις όσα σε κατακλύζουν, μοιάζει σαν να θέλεις να κρυφτείς από ανθρώπους που σε γνωρίζουν πολύ καλά για να μπορείς να τους ξεγελάσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων