Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



09
Αυγ
Ηλιακη εκλειψη 11/8/2018
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 11ης Αυγούστου στη 18η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, σε τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό και σε quincunx με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μοιάζει να δημιουργεί μία τομή στο χρόνο στους εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη αναζητά την ευκαιρία να γίνει μία ανασκόπηση της τελευταίας περιόδου της διετίας που έχει περάσει με στόχο να αναζητήσεις τους λόγους για κάποια λάθη που έρχονται στο προσκήνιο και σε εκθέτουν. Την ίδια όμως στιγμή, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς μαζί τους με στόχο να τα επιδιορθώσεις, να κάνεις κάτι ώστε να τα μετατρέψεις σε νέες ευκαιρίες για επαναπροσεγγίσεις που θεωρείς πως έχεις ανάγκη.

Στο επίπεδο των νέων σχέσεων ή συνεργασιών, καλό θα ήταν να αποφευχθούν, αφού μοιάζουν με ευκαιριακές απολαύσεις και όχι με προοπτικές με ισχυρές βάσεις. Έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις κάτι από όλο αυτό, το οποίο όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως μπορεί να έχει μικρή χρονική διάρκεια, κάτι που βέβαια δεν είναι κακό κάποιες φορές. Ο χρόνος είναι παρών και σου ζητά να τον εκμεταλλευτείς, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα βγεις εκτός του πλαισίου έκφρασης και δράσης που ακολουθείς.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα φαίνεται να σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με θέματα έκφρασης  της καρδιάς σου και ικανότητας να λειτουργήσεις σύμφωνα με τη δική σου θέληση. Ίσως να προσπαθείς να αποδεσμευτείς από έναν κλοιό ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου και έχεις βαρεθεί να πρέπει να δίνεις αναφορά ή να σχετίζεσαι μαζί τους, χωρίς να υπάρχει πλέον σύνδεση ανάμεσα σας. Ίσως πάλι να αναζητάς μία νέα αρχή για την ερωτική σου ζωή, μέσα από την επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν ή με επαναπροσδιορισμό της  υπάρχουσας σχέσης σου. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου, αφού κάποια άτομα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες σου, πριν καν τις θέσεις σε εφαρμογή. 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα μοιάζει να ταρακουνά τα θεμέλια της ζωής σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως θα πρέπει να αναζητήσεις ένα νέο έδαφος πάνω στο οποίο θα περπατήσεις. Θα πρέπει να αντιληφθείς πως είναι καιρός να διώξεις από γύρω σου το τοξικό περιβάλλον που σε περικλείει και να τολμήσεις να κάνεις κάποιες τομές. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα να ακουστεί η γνώμη σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Αν πάλι παραμένεις απαθής στις εξελίξεις, τότε τα γεγονότα μπορεί να είναι πολύ πιο έντονα από όσο μπορείς να αντέξεις, με αποτέλεσμα να νιώσεις πως δεν έχεις έλεγχο των καταστάσεων.

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει την έναρξη του ξεδιπλώματος μίας σειράς από γεγονότα και ειδήσεις που είναι σε θέση να φέρουν στο προσκήνιο κάτι που τόσο καιρό κρύβεται. Μπορεί να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που σου μεταφέρει νέα που μπορεί να σε ξαφνιάζουν, αλλά ταυτόχρονα θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις το κουβάρι από σκέψεις που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου. Μία ανατροπή σε ένα πλάνο για ένα ταξίδι μπορεί να σε οδηγήσει σε μία αλληλουχία καταστάσεων που σε φέρνουν μπροστά σε μία συνειδητοποίηση που δεν είχες φανταστεί και είναι αρκετά χρήσιμη ώστε να λάβεις αποφάσεις που σε μετακινούν από τις θέσεις που κουβαλούσες μέχρι σήμερα. 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να εκκινεί μία νέα εποχή στον οικονομικό τομέα, έχοντας πάντα κατά νου πως πρέπει να καταφέρεις να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις. Κάποια χρήματα που φτάνουν στα χέρια σου είναι ικανά να σε βοηθήσουν να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου και να κλείσεις λογαριασμούς που έχουν μείνει ανοικτοί πολύ καιρό. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι μάλλον ανώφελο να μπεις στη διαδικασία νέων ανοιγμάτων, γιατί οι επιλογές που θα κάνεις αυτή την περίοδο μπορεί να σε βλάψουν περισσότερο από όσο υπολογίζεις, στο εγγύς μέλλον, οπότε συγκράτησε τυχόν παρορμητικές σκέψεις και διαθέσεις. 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου, επηρεάζει κυρίως τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου, μοιάζει να επαναφέρει με ορμητικότητα στο προσκήνιο μία συζήτηση που αφορά το μέλλον της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Η συζήτηση ή επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν που επανέρχεται ή με το πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου και πρέπει να βρείτε νέες ισορροπίες, μπορεί να είναι κάπως έντονη και τρομακτική, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να ανοίξει νέους τρόπους σκέψης. Αν είσαι μόνος/η, τότε βρες την ευκαιρία να μιλήσεις ειλικρινά με τον εαυτό σου και να τολμήσεις να κάνεις κάποιες ερωτήσεις που είναι βέβαιο πως θα σε ενοχλήσουν, αλλά παράλληλα θα φέρουν στο προσκήνιο απαντήσεις που δεν περίμενες ή που δεν άντεχες να ακούσεις μέχρι πριν από λίγο καιρό.  

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα σε μαθαίνει πως μπορεί να μην έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, πως υπάρχουν εξελίξεις που δεν εξαρτώνται από εσένα και τις οποίες θα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι. Οι σχέσεις σου με πρόσωπα στον εργασιακό χώρο είναι αρκετά πιθανό να δυσκολέψουν και να χρειαστεί να πάρεις μαθήματα που σε δυσκολεύουν να χωνέψεις. Ίσως πάλι να περνάς δύσκολα στον επαγγελματικό τομέα και να σκέφτεσαι μήπως είναι ώρα να κλείσεις την πόρτα σε μία περίοδο που έκανε τον κύκλο της. Αυτό βέβαια σε αρρωσταίνει  αφού δεν είσαι έτοιμος/η για το επόμενο βήμα. Φρόντισε λοιπόν να εστιάσεις και στην υγεία σου, αφού  είναι πολύ σημαντική για να μπορείς να πατάς καλά στα πόδια σου.  

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα μοιάζει να φέρνει μεγάλες εξελίξεις σε ένα θέμα που έχει να κάνει με το νέο ρόλο που αποκτάς και θα πρέπει να ενημερώσεις τους γύρω σου. Ίσως να αλλάζει κάτι στην προσωπική σου ζωή, να υπάρχουν εξελίξεις που είναι εμφανείς και σε οδηγούν στο παρακάτω βήμα της ζωής σου. Ίσως πάλι να ξεκινά μία καινούργια περίοδος στον επαγγελματικό τομέα και να γίνεσαι μέλος μίας ομάδας που έχει ως στόχο να φέρει εξελίξεις στο εργασιακό αντικείμενο με το οποίο καταπιάνεσαι. Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να δείξεις πως διαθέτεις εμπιστοσύνη για το μέλλον, πως καταφέρνεις να ανακαλύπτεις ερεθίσματα ώστε να σχεδιάζεις το μέλλον σου, αποφεύγοντας να πέσεις σε παγίδες και μανιέρες ενός βαλτωμένου παρόντος.  

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα αποτελεί μία σημαντική στιγμή για εσένα αυτό το καλοκαίρι, αφού φαίνεται να φέρνει μεγάλες εξελίξεις στη δημόσια εικόνα σου. Η εξέλιξη της σχέσης σου μπορεί να πιάνει κόσμο στον ύπνο, αφού προχωράς σε ανακοινώσεις που δεν ήταν αναμενόμενες. Το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα είναι πλέον γεγονός, τουλάχιστον ως προς τα σχέδια που κάνεις με το μυαλό σου, με αποτέλεσμα να προχωράς και σε κάποιες ενημερώσεις που μπορεί να ξαφνιάζουν. Την ίδια όμως στιγμή, βρίσκεσαι σε μία εποχή παράδοσης της σκυτάλης που είχες στα χέρια σου σε μία άλλη γενιά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να χωνέψεις το ρόλο που αναλαμβάνεις αυτή την περίοδο.  

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα αποτελεί μία στιγμή που έχεις την ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από την καθημερινότητα σου και να βρεθείς σε ένα μέρος που μπορείς να σκεφτείς έξω από το πλαίσιο που έχεις συνηθίσει. Η επαφή σου με πρόσωπα που έχετε καιρό να βρεθείτε μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να έρθεις και πάλι σε επαφή με καταστάσεις που έχεις ξεχάσει ή να λάβεις πληροφορίες που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις τον εαυτό σου. Στον προσωπικό τομέα, μία γνωριμία αυτή την εποχή έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, αρκεί να επενδύσεις σε αυτή από τον επόμενο μήνα, εφόσον συνεχίζει να υπάρχει στο προσκήνιο. 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα φαίνεται να ταρακουνά θέματα οικονομικού περιεχομένου και να σε ωθεί να συνειδητοποιήσεις πως είναι ώρα να αλλάξεις το πατρόν κάποιων σχέσεων και συνεργασιών. Ίσως να ανακτάς την επικοινωνία με ένα πρόσωπο που είχατε παλιότερα μία συνεργασία ή να προκύπτει μία επαγγελματική ευκαιρία την οποία και θα πρέπει να εξετάσεις και αξιολογήσεις αργότερα. Ίσως πάλι να εξετάζεις την προσωπική σου ζωή μέσα από νέο πρίσμα, αφού θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως ο/η σύντροφος αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο μέσα στην υπάρχουσα σχέση σας. 

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα, απέναντι σου, αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού βρίσκεσαι μπροστά σε μία συνειδητοποίηση που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Πιθανότατα να πρέπει να επανεξετάσεις μία απόφαση που έχεις λάβει τους προηγούμενους μήνες και να αξιολογήσεις και πάλι τα δεδομένα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να κάνεις ένα πισωγύρισμα για να εξετάσεις κατά πόσο μπορεί να έχεις κάνει ένα λάθος, το οποίο είσαι σε θέση να διορθώσεις εφόσον παραδεχτείς κάποια πράγματα. Να θυμάσαι πως η δύναμη της άλλης πλευράς είναι αρκετά μεγάλη, οπότε δεν μπορείς να παραμένεις απόλυτος/η στις απόψεις που έχεις σχηματίσει.  

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις μία επισκόπηση θεμάτων που αφορούν την υγεία σου ή τον εργασιακό τομέα της καθημερινότητας σου. Θα χρειαστεί να ρίξεις φως σε κάποιες σκοτεινές υποθέσεις και περιστάσεις, να επιδιορθώσεις κάποιες σχέσεις που έχουν τσακίσει με στόχο να γίνουν και πάλι λειτουργικές. Πιθανότατα να χρειαστεί να φροντίσεις θέματα υγείας, ξεκινώντας από μία αναθεώρηση κάποιων καθημερινών συνηθειών που δεν μπορείς να συνεχίσεις να κουβαλάς μαζί σου. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι να απαντήσεις σε νέες προτάσεις, αφού τα πράγματα αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι όπως φαίνονται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων