Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Αυγ
Πανσεληνος 26/8/2018
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 26ης Αυγούστου στην 3η μοίρα των Ιχθύων σε quincunx με το Βόρειο Δεσμό από το Λέοντα μοιάζει να ταρακουνά τα όρια ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, να δοκιμάζει τις προθέσεις με τις αληθινές διαθέσεις. Ίσως  να δίνεται τέλος σε μία περίοδο αναμονής και παύσης της σκέψης, να πρέπει να υπάρξει μία απόφαση που θα δείξει την ικανότητα της καρδιάς να ανοίγει δρόμο όταν το έδαφος δεν είναι και τόσο σταθερό κάτω από τα πόδια.

Ίσως πάλι να αποφασίζεις να βγεις από το ρόλο του θύματος και να αναλάβεις να λειτουργήσεις με γνώμονα τη δικαιοσύνη, θέλοντας να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις, επιλέγοντας να κάνεις φανερές τις επιθυμίες σου. Αυτό βέβαια μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο, να συναντά κάποιες αντιστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ξεπεράσεις και πολύ εύκολα. Δε χρειάζεται αυτό να σε κάνει να χάνεις τη δυναμική σου, αφού αν γνωρίζεις το τέλος της αποστολής, τότε δεν πρέπει να εντάξεις ελιγμούς στην πορεία σου, αλλά να επιμείνεις να δεις τα πράγματα μέσα από τη δική σου οπτική.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σε αναγκάσει να κοιτάξεις εκ νέου προς μία κατεύθυνση που χάνεις τον εαυτό σου, προς ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο χρειάζεται να συναναστραφείς ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές επαγγελματικές ανησυχίες, αλλά δεν μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου. Ίσως να προκύπτει ένα θέμα στη δουλειά, κάτι που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να εμπιστευτείς άλλους. Ίσως πάλι να επανέρχεται κάποιος/α ή κάτι από τα παλιά και να σε αναγκάζει να ασχοληθείς με ζητήματα που θεωρούσες πως είχαν κλείσει, ανατρέποντας το πλάνο που είχες φτιάξει μέσα στο μυαλό σου. Πρόσεξε την υγεία σου αυτή την περίοδο, αφού οι αντοχές και οι δυνάμεις σου μπορεί να έχουν μειωθεί και να μην το έχεις αντιληφθεί, αφού δίνεις σημασία σε γεγονότα γύρω σου και όχι στο σώμα και το μυαλό σου. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να σταματήσεις να αναλώνεσαι σε ότι θέλουν οι άλλοι, να ζεις σύμφωνα με τις διαθέσεις και επιθυμίες τους. Ίσως να επιδιώξεις να μαζευτείς στο σπίτι σου, να ασχοληθείς περισσότερο με τα επαγγελματικά σου, να πάψεις να έχεις μία έντονη κοινωνικότητα, θέλοντας να θέσεις εκ νέου προτεραιότητες στη ζωή σου. Μπορεί πάλι να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες σε θέματα που αφορούν εσένα και τους φίλους σου και να υπάρξουν κάποιες εντάσεις που έχουν όμως στόχο να ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Φρόντισε όμως να έχεις σαφήνεια στις επιλογές που κάνεις, γιατί μπορεί εσύ ο/η ίδιος/α να μπερδεύεις τους γύρω σου με την αναποφασιστικότητα σου.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μοιάζει να σε επαναφέρει στον επαγγελματικό στίβο ή να σε ρίχνει σε ένα θέμα οικογενειακού περιεχομένου το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με θάρρος. Μπορεί να αγχωθείς αφού είναι πιθανό να μην έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, να τρομάξεις επειδή καλείσαι να διαχειριστείς ανθρώπους και ζητήματα που είναι πέρα από τις δυνάμεις σου, να νιώσεις χαμένος/η και χωρίς πυξίδες γύρω σου. Μπορεί όμως να καταλάβεις πως είναι καιρός να αλλάξεις το πατρόν της συμπεριφοράς σου και να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις χωρίς να θέτεις το μυαλό μπροστά και πάνω από όλα. Αυτή και μόνο η πρόταση σε αγχώνει, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να σε ιντριγκάρει να τη δοκιμάσεις. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μοιάζει να φορτίζει συναισθηματικά τις ημέρες και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις κάποιες ευαισθησίες που δεν μπορούν να κρύβονται. Θα θελήσεις να απομακρυνθείς από ένα γνώριμο σκηνικό στο οποίο μπορείς να κινείσαι, θα προσπαθήσεις να βρεις το χρόνο για μία απόδραση που μπορεί να αλλάζει τον αέρα που αναπνέεις. Ίσως όμως να πρέπει να φανταστείς όλα τα παραπάνω, αφού η επαφή με την πραγματικότητα είναι παρούσα και σε αναγκάζει να πρέπει να συμμετάσχεις σε αποφάσεις που είναι δύσκολες και καθοριστικές.  

Λέων

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σου ζητά να λάβεις ουσιαστικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή, να βγεις επιτέλους από το σκοτεινό τούνελ που βρέθηκες το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να αποφασίσεις αν έκανες ένα διάλειμμα από την πραγματικότητα ή δοκίμασες να τη ζήσεις για να δεις αν την αντέχεις. Η απόφαση που θα λάβεις στον ερωτικό τομέα μοιάζει να σε ταλαιπωρεί, αφού θα πρέπει να επιμείνεις για τις επιθυμίες σου, χωρίς όμως να δείχνεις πως σέρνεσαι πίσω από τις αποφάσεις άλλων. Τόλμησε να μιλήσεις μία γλώσσα που δεν έχουν συνηθίσει οι γύρω σου και θα δεις πως κάποιες σκιές θα εξαφανιστούν δια παντός.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, μοιάζει με το καμπανάκι για τις σχέσεις σου, για μια στιγμή που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το θέμα που επανέρχεται πάνω στο τραπέζι. Η σκέψη και γνώμη σου μοιάζει να  συγκρούεται με αυτή κάποιων προσώπων κοντά σου, φαίνεται να είναι αντίπαλος αυτής που έχουν άτομα που θέλουν να σε επηρεάσουν. Επειδή όμως η κρίση σου δεν είναι και στα καλύτερα της, φρόντισε να βάλεις νερό στο κρασί σου, να αποφύγεις τις εν θερμώ αποφάσεις και να μην τεντώσεις το σχοινί σε σημεία που δεν επανέρχεται. Ζύγισε για λίγο ακόμα τα πράγματα και προχώρα σε αποφάσεις μετά το τέλος του μήνα. 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μοιάζει να επηρεάζει τον τομέα της καθημερινότητας μέσα από ένα νέο ρόλο που καλείσαι να προβάρεις και να συνηθίσεις. Θα χρειαστεί να προσαρμόσεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κινείσαι με όσα λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου, να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή το εργασιακό σου περιβάλλον. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις στον τομέα των κοντινών σου συγγενών, μέσα από θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν. Προσπάθησε να λειτουργήσεις συγκαταβατικά και να ρίξεις γέφυρες προς την πλευρά τους, παρά να γίνεις σκληρός/η και απότομος/η μαζί τους, αφού δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να σπάσεις κάποιες συνδέσεις που μοιάζουν απαραίτητες για εσένα.  

Σκορπιός

 Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να εξηγηθούν κάποια ζητήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ώστε να απομακρυνθούν σκιές που αμαυρώνουν την εικόνα σου. Θα πρέπει να δώσεις σαφείς απαντήσεις σε θέματα καρδιάς, αναφέροντας την αλήθεια σου ακόμα και αν αυτή μπορεί να πληγώσει εσένα ή την άλλη πλευρά. Είναι όμως καιρός να καταλάβεις πως έχεις επιθυμίες που δεν μπορούν να κρύβονται, που χρειάζονται και αναζητούν έναν τρόπο εξωτερίκευσης. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να εξηγήσεις καταρχάς στον εαυτό σου το λόγο για τον οποίο υπάρχει έλλειμμα επικοινωνίας με τους γύρω σου και μετά να προχωρήσεις σε εξομολογήσεις που μπορούν να εκθέσουν ακόμα και εσένα αν δεν έχεις κρίνει δίκαια. 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μοιάζει να σε επηρεάζει σε θέματα του σπιτιού σου, να σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν ανοικτά μέτωπα που καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και προσεκτική ματιά, ώστε να μην εκτεθείς οικονομικά και ως προς τη χρήση του χρόνου και των δυνατοτήτων σου. Μπορεί να προκύψουν αγορές που θα πρέπει να γίνουν και είχες αγνοήσει ή να προκύπτουν κάποια έξοδα που έχεις αναλάβει, αλλά δεν είχες υπολογίσει πως μπορούν να σε δυσκολέψουν. Φρόντισε να οριοθετήσεις τις αρμοδιότητες σου, να θέσεις κανόνες σε κάποια άτομα που επιμένουν να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε αφορούν και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ελέγξεις αυτά που αυτή τη χρονική στιγμή σε δυσκολεύουν. 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να δεις τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, να αποφασίσεις να αφήσεις στην άκρη τις δυσκολίες και εμπόδια και να κοιτάξεις από την άλλη πλευρά της κατάστασης. Ίσως να είναι ώρα να ανοίξεις το στόμα σου και να εκφραστείς απέναντι σε κόσμο που έχει συνηθίσει να είσαι πάντα μετρημένος/η και συντηρητικός/η. Ίσως όμως να είναι και η ώρα που θα εστιάσεις το βλέμμα σου σε άτομα που δε λαμβάνουν πρωτοβουλίες ώστε να τους δείξεις πως πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να περιμένουν τα πάντα από εσένα. Τόλμησε να κάνεις μία αλλαγή στη συμπεριφορά σου και θα δεις πως πολλά προβλήματα θα βρουν αμέσως λύσεις.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μοιάζει να σου φωνάζει να βγεις από μία χαοτική κατάσταση που έχεις μπει τον τελευταίο καιρό και να τολμήσεις να ζητήσεις διαφάνεια και κρυστάλλινη καθαρότητα. Είναι καιρός να εκφράσεις την αλήθεια σου, να βγεις από τις σκιές που συνήθισες να κινείσαι και να αποδείξεις πως επιλέγεις να ζήσεις στο φως. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπληρώσεις τα χρέη σου, να κλείσεις ανοικτούς λογαριασμούς και να αποδράσεις από ένα σύστημα που σε αναγκάζει να αμφιβάλεις για τις επιλογές και τις πράξεις σου. Τέλος, καλό θα ήταν να αποφύγεις να προχωρήσεις σε σημαντικές αγορές, αφού μπορεί να φορτώσεις τον εαυτό σου με βάρη που δε γνωρίζεις αν μπορείς να αντέξεις.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την κατάλληλη στιγμή ώστε να αποφασίσεις να μιλήσεις και να δείξεις τις προθέσεις σου. Ίσως να έχεις αναλάβει ένα ρόλο κομπάρσου τον τελευταίο καιρό, να κρύβεσαι από την κεντρική σκηνή, προσπαθώντας να κερδίσεις χρόνο, να διαβάσεις τις διαθέσεις άλλων, να δεις ποια είναι τα όρια μέσα στα οποία μπορείς να κινηθείς. Δεν μπορείς όμως να συνεχίσεις να περιμένεις όταν βλέπεις πως κάποιοι δεν αποφασίζουν να αναλάβουν δράση, Δεν μπορείς να δικαιολογείς ανθρώπους που αντιλαμβάνεσαι πως λειτουργείτε σε διαφορετική μήκη κύματος. Δεν μπορείς να θυσιάζεσαι για τους άλλους, ακόμα και αν αυτή είναι μία βολική και γοητευτική πρακτική για εσένα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων