Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



13
Ιουλ
Οταν μιλα η καρδια
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα, η αντίθεση με τον Άρη από τον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζουν να δημιουργούν ένα έντονα εκρηκτικό κλίμα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, το Σάββατο 14 Ιουλίου, μία ημέρα μετά από μία Ηλιακή έκλειψη που έχει ταράξει πολλές ζωές. 

Η συνειδητοποίηση της αλλαγής που έχει προκύψει μοιάζει να ξυπνά προσωπικούς εγωισμούς και να γεννά την ανάγκη να παλέψεις ώστε να διατηρήσεις κάποια δεδομένα στη ζωή σου. Είναι αρκετά πιθανό να θελήσεις να δραστηριοποιηθείς σε καταστάσεις που αφορούν μόνο τον εαυτό σου, ερχόμενος/η όμως σε αντίθεση με συμφέροντα άλλων και προκαλώντας αναταράξεις που δημιουργούν ηλεκτροσόκ. Θα προσπαθήσεις να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, να βγεις κερδισμένος/η από μία κατάσταση που δείχνει να αλλάζει τροπή, να υποστηρίξεις τον εαυτό σου και τις κατακτήσεις σου, αδιαφορώντας αν ανοίγεις μέτωπο με αντιπάλους που δεν είναι τόσο εύκολοι και βατοί στη διαχείριση. 

Από την άλλη πλευρά, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα ακολουθήσουν το μονοπάτι της καρδιάς και θα προσπαθήσουν να ισορροπήσουν πάνω σε δύσκολες οδούς, που θα ρίξουν γέφυρες σύνδεσης με άτομα ή περιστάσεις που κάτω από άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζαν με πλήρη αδιαφορία. Υπάρχει όμως η περίπτωση να δοκιμάσεις να ακούσεις την καρδιά σου και να αντισταθείς σε μία παγιωμένη λογική και μία ψυχρή ματιά απέναντι στα πράγματα, θέλοντας να διατηρήσεις στη ζωή σου ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμος/η να αποχωριστείς. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως υποβιβάζεις τις διαθέσεις σου, πως συμβιβάζεσαι με κάποιες καταστάσεις, πως δείχνεις αδυναμία στους γύρω σου, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετρά περισσότερο για εσένα είναι να είσαι καλά με την καρδιά σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων