Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



16
Ιουλ
Προετοιμασια αναμετρησης
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο την Τρίτη 17 Ιουλίου, σε τροχιά κενή πορείας μέχρι αργά το απόγευμα που θα περάσει στο Ζυγό, θέλει να δηλώσει πως είναι καιρός να γίνουν κάποιες επιδιορθωτικές κινήσεις σε καταστάσεις που δεν έχουν λειανθεί  όσο θα έπρεπε, σε περιστάσεις που έχουν παραμείνει στον αέρα, σε ασχολίες που ποτέ δεν καταλήγουν στην ολοκλήρωση. 

Καλό θα ήταν να αποφύγεις να θέσεις σε εφαρμογή ή κίνηση τις σκέψεις ή τα σχέδια σου, αφού δεν κουβαλάς μαζί σου αρκετή αντοχή και δυναμική ώστε να τα φέρεις εις πέρας. Θα χρειαστεί να θυμάσαι πως δε χρειάζεται να υπερβάλεις, πως είναι  προς το συμφέρον σου αν αποφύγεις να εγείρεις διαμάχες και συγκρούσεις με πρόσωπα που κινούνται γύρω σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε εκκαθαρίσεις από αντικείμενα και συναισθήματα που κουβαλάς μαζί σου και αποτελούν ένα βαρύ πλέον φορτίο. 

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό αργά το απόγευμα όμως, ξεκινά ένα έντονο διήμερο κατά τη διάρκεια του οποίου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εκ νέου αυτό που έλαβες χώρα στην Ηλιακή έκλειψη που έχει προηγηθεί, ειδικά αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Η αντίθεση της Σελήνης με το Χείρωνα από τον Κριό και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δηλώνουν πως οι προκλήσεις είναι μπροστά σου και θα πρέπει να επιδείξεις θάρρος και αποφασιστικότητα για να τις αντιμετωπίσεις. Ασφαλώς και θα βγεις με γρατζουνιές και ουλές από αυτή τη μάχη, σαφώς και είναι μία άνιση αναμέτρηση, αλλά καλείσαι να αποδείξεις κατά πόσο διαθέτεις προσωπικότητα και ένα ξεκάθαρο εγώ. Μη νομίζεις πως η απόλυτη διπλωματία ή η κατά μέτωπο επίθεση είναι οι κατάλληλες μέθοδοι για να φέρουν τη νίκη, αφού η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου ανάμεσα. Μπορείς να την ανακαλύψεις, αρκεί να είσαι σε θέση να ισορροπήσεις πάνω σε ένα σκοινί που δεν έχει σταθερή διάμετρο, με αποτέλεσμα να απαιτεί την ικανότητα να αλλάζεις το ρυθμό και το βάρος των πατημάτων σου όση ώρα προσπαθείς να περπατήσεις πάνω του. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων