Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Ιουλ
Σημειο καμπης
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Ήλιο από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 19 Ιουλίου μοιάζει να ενεργοποιεί το συναισθηματικό κόσμο των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να ξυπνά καταστάσεις που απαιτούν προσεκτική διαχείριση ώστε να μη σπάσουν δύσκολες ισορροπίες. 

Θα χρειαστεί να αναλάβεις ένα διπλωματικό ρόλο μέσα σε περιστάσεις που συγκρούονται ισχυρές προσωπικότητες, μέσα σε σχέσεις που υπάρχει αρκετός εγωισμός, μέσα σε συνεργασίες που κυριαρχεί η επικράτηση των εντυπώσεων και όχι η κατάκτηση της ουσίας. Μπορεί να βρεθείς πολύ κοντά στο να συμβιβαστείς με την ιδέα του να παρατήσεις μία προσπάθεια, να ανακοινώσεις πως ηττήθηκες και δεν έχεις άλλες δυνάμεις ώστε να συνεχίσεις να παλεύεις για να κατακτήσεις το στόχο σου. Μπορεί πάλι να μαζέψεις τις ηγετικές σου φιλοδοξίες και να αποφασίσεις να γίνεις συνοδηγός σε ένα όχημα που δίνες ξεκάθαρα το ρόλο του/ης οδηγού στην άλλη πλευρά, θεωρώντας πως μπορείς να απολύσεις το ταξίδι καλύτερα με αυτό τον τρόπο. 

Μπορεί όμως να είναι η ώρα που θα αποφασίσεις να λειτουργήσεις ηγετικά και θα εκπλήξεις κάποια άτομα που έχουν συνηθίσει  να έχουν μία διαφορετική δική σου εικόνα. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κάμψεις τις αμφιβολίες προσώπων γύρω σου, πως ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις ποιος/α πραγματικά είσαι είναι να βγεις μπροστά με θάρρος και αποφασιστικότητα. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να θυμάσαι πως αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο άτομα που είναι σε θέση να ορθώσουν εμπόδια και αντιστάσεις, χωρίς να έχεις την ευχέρεια να κάνεις βήματα προς τα πίσω αργότερα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων