Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



24
Ιουλ
Αναδιαταξη
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό την Τετάρτη 25 Ιουλίου μοιάζει με το καμπανάκι πως υπάρχουν εμπόδια και αδιέξοδα που δεν είναι δυνατό να ξεπεραστούν εύκολα και ανώδυνα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τεθεί εκ νέου ένα πλάνο και σχέδιο διαφυγής. 

Η αντίσταση που θα παρατηρήσεις ή θα βιώσεις μοιάζει με τη συνειδητοποίηση πως κάποιοι κανόνες και νόμοι δεν είναι δυνατό να σπάσουν κατά βούληση, πως μπορεί να βιώσεις ήττες που δε χρειάζεται να θεωρήσεις πως θα μπορούσαν να γίνουν νίκες. Αυτό που καλείσαι να αντιληφθείς είναι πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία αναδιαμόρφωση της στρατηγικής σου, η οποία δεν περνά αποκλειστικά μέσα από ένα νέο σχέδιο για να κατακτήσεις το στόχο σου, αλλά ακόμα και από την αλλαγή του αρχικού σου στόχου. Μπορεί λοιπόν να κατανοείς πως αυτό που έχει τελικά σημασία δεν είναι το έπαθλο που σου είχαν τάξει, αλλά ένα άλλο έπαθλο που μπορείς πλέον  να αναγνωρίσεις και θα ήθελες να κατακτήσεις. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει την εξαιρετική αφορμή για να αναπροσαρμόσεις τα  πλάνα σου, για να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία περίσταση η οποία μοιάζει να συναντά αδιέξοδο. Ίσως να θελήσεις να επιστρέψεις πίσω στο χρόνο, να συναντήσεις εκ νέου ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις ώστε να ζήσεις εκ νέου μία συζήτηση την οποία θα προσπαθήσεις να αξιολογήσεις με διαφορετικό τρόπο. Ίσως πάλι να επιλέγεις να δηλώσεις πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα ώστε να αξιολογήσεις εκ νέου τα δεδομένα και να επιστρέψεις σε μερικές εβδομάδες από σήμερα με ένα σχέδιο που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με αυτό που είχες στο μυαλό σου τόσο καιρό. Η περίοδος της αναδιάταξης μόλις ξεκίνησε και δε χρειάζεται να προσπαθείς να κρύψεις τα λάθη, τις ήττες και τις ουλές της περιόδου που προηγήθηκε. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων