Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html29
Ιουλ
Μια γλυκια επιγευση
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς τη Δευτέρα 30 Ιουλίου μοιάζει να είναι σε θέση να μαλακώσει την ένταση των τελευταίων ημερών και να κουβαλά μαζί της την ικανότητα αποδοχής του λάθους, συγχώρεσης της παράβλεψης και συναισθηματικής ταύτισης με την άλλη πλευρά. 

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική ώστε να προκύψουν ευκαιρίες επαφής με τις θετικές πλευρές του ατόμου που έχεις απέναντι σου, να γίνουν κατανοητές οι διαφορές ανάμεσα σας και να βρεθούν προοπτικές συνεργασίας και σύμπλευσης. Θα χρειαστεί βέβαια να αφήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου κάποιες δύσκολες εικόνες, να τολμήσεις να διώξεις από το οπτικό σου πεδίο τις πρόσφατες συγκρούσεις, να ξεπεράσεις μία πικρία που καταφέρνει να παραμείνει στο στόμα σου όσο και αν προσπαθείς να την χωνέψεις. 

Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να αποδράσεις από μία δύσκαμπτη καθημερινότητα και να καταφέρεις να ζήσεις μέσα στο περιβάλλον που θεωρείς ιδανικό, με αποτέλεσμα να νιώσεις πως ανήκεις ολοκληρωτικά στο πλαίσιο της ζωής σου. Αυτό βέβαια κουβαλά μαζί του και μία διάσταση ουτοπικής διάστασης της ζωής, κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού χρειάζεται να έχεις τέτοιες ικανότητες για να μπορέσεις να αντέξεις τη σκληρή πολλές φορές πραγματικότητα. 

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται ως μία ευκαιρία να κλείσεις με γλυκό τρόπο ένα μήνα που έχει φέρει αρκετές ανατροπές. Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας έγκειται κατά κύριο λόγο στην ικανότητα  σου να νικάς τις προτεραιότητες που θέτει το μυαλό σου, κάτι που ακούγεται αρκετά εύκολο, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων