Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html31
Ιουλ
Μια συνεχης παλη
Από

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Τετάρτη 1 Αυγούστου μοιάζει να αυξάνει τα νεύρα των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και συγκρουσιακές διαθέσεις.

Η ανάγκη να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες θα σε οδηγήσει σε πράξεις που μοιάζουν να πιέζουν ανθρώπους και περιστάσεις, που είναι σε θέση να προκαλέσουν συγκρούσεις ανάμεσα σε άτομα που διεκδικούν το ίδιο μερίδιο από την πίτα. Η αρχηγική διάθεση ενός ατόμου θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να τρομάξει την άλλη πλευρά, να αποτελέσει απειλή για κεκτημένα και να οδηγήσει σε μία μορφή σύρραξης. Την ίδια όμως στιγμή, ο φόβος της πληγής που υπάρχει και υπενθυμίζει πως κάθε μάχη δεν είναι αναίμακτη, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ανάληψη προσωπικής δράσης. 

Η κυκλοθυμική λοιπόν τάση απέναντι στα γεγονότα μπορεί να υπερισχύσει και να οδηγήσει σε συμπεριφορές που μοιάζουν διπολικές, αφού εμπεριέχουν την ανάγκη δράσης αλλά και το φόβο του τραύματος που μπορεί να προκύψει. Η ισορροπία μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και το μονόδρομο για να υπάρχει επιτυχία σε κάθε αποστολή που αναλάβεις, γι αυτό χρειάζεται να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία και αρμονία. Οι απειλές δεν είναι γύρω σου, αλλά είναι οι μάσκες που θα φορέσεις στους γύρω σου και θα αντιπροσωπεύουν τις δικές σου ανασφάλειες και δυσκολίες ένταξης σε ένα περιβάλλον που βρίσκεται κάτω από συνεχή και εκτεταμένη αναδιαμόρφωση. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων