Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



07
Οκτ
Νεα Σεληνη 9/10/2018
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 9ης Οκτωβρίου στη 15η μοίρα του Ζυγού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και quincunx με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Φαίνεται να υπάρχει μία νέα αρχή σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, την ίδια όμως στιγμή που συντελείται μία αναπροσαρμογή των όρων, της αμοιβής ή της ισορροπίας μέσα στο καινούργιο περιβάλλον.  Ένα σημαντικό θέμα προς συζήτηση και αξιολόγηση είναι το πρόσωπο που θα διατηρήσει τα ηνία στα χέρια του, αυτός/η που θα αναλάβει να εκπροσωπήσει ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων, γνωρίζοντας πως είναι πιθανό να κουβαλά μία ατομική βόμβα στα χέρια του/ης.

Την ίδια όμως στιγμή, είναι αρκετά πιθανό να αποκτά σάρκα και οστά η αντίληψη του τέλους μίας κατάστασης, λόγω της σήψης μέσα από την πάροδο του χρόνου. Η συνειδητοποίηση πως βουλιάζεις μέσα σε ένα σύστημα που έχει χάσει τη φρεσκάδα του είναι ένα θέμα που δεν  μπορείς να το αφήσεις να μετατραπεί στην προσωπική σου νέμεσις.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου μοιάζει να σου ζητά να επανατοποθετήσεις τον εαυτό σου μέσα σε μία σχέση που έχει αλλάξει και ζητά να βρει εκ νέου  τα πατήματα της. Ο/η σύντροφος φαίνεται να έχει γίνει ένα άλλο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που γνώριζες και θα πρέπει να συστηθείτε από την αρχή. Ένας φρέσκος αέρας φυσά στον  επαγγελματικό τομέα και καλείσαι να ενταχθείς όσο πιο ομαλά γίνεται στο περιβάλλον που κινείσαι, παρά το γεγονός πως αισθάνεσαι μία πικρία που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα πρέπει να εκφράσεις ανοικτά. Κάποιες δύσκολες συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν, αλλά να σκεφτείς πολύ σοβαρά μήπως είναι σε θέση να οδηγήσουν στο να κοπεί ένα σκοινί που μετά βίας κρατιέται πλέον ανέπαφο. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φαίνεται να αποτελεί μία ευνοϊκή αλλά συνάμα και  επικίνδυνη αφορμή για να τεθούν κάποια νέα δεδομένα στον εργασιακό χώρο. Ίσως να είναι η ώρα που θα εκφράσεις παράπονα σε συνεργάτες και συναδέλφους,  τα οποία είναι σε θέση να αποτελέσουν την ευκαιρία να βγάλεις από μέσα σου  αυτά που κουβαλάς. Είναι όμως πιθανό να δεχτείς μία κριτική που μπορεί  να σε πληγώσει και να σε κάνει εριστικό/η. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός/η με την αντίδραση σου,  γιατί είναι αρκετά πιθανό να ξεπεράσεις τα όρια και να χάσεις το δίκιο σου, τη στιγμή που κάλλιστα θα μπορούσες να βγεις κερδισμένος/η από τις νόμιμες διεκδικήσεις σου. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να βελτιώσεις τον ερωτικό τομέα της ζωής σου, ακόμα και μέσα από μία προσέγγιση  σε ένα άτομο που έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις στην προσωπική σου ζωή, βελτιώνοντας το κλίμα στη σχέση σου, αφού μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχεις μπλέξει με θέματα καθημερινότητας. Καλό θα ήταν να επενδύσεις χρόνο στο έτερο ήμισυ ή να εντάξεις στην καθημερινότητα σου κάποιες δραστηριότητες που θα σε κάνουν περισσότερο κοινωνικό/η με αποτέλεσμα να έχεις αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσεις κόσμο. Φρόντισε όμως να αποφύγεις να μπλέξεις τον ερωτικό με τον επαγγελματικό τομέα.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αποτελεί μία καλή αφορμή για να κάνεις μία ουσιαστική εκκαθάριση σε σχέσεις με πρόσωπα που θα ήθελες να σε μάθουν καλύτερα. Θα χρειαστεί βέβαια να είσαι ειλικρινής με τα αισθήματα σου, να τολμήσεις να μιλήσεις με τρόπο που θα τρομάξει κάποιες φορές, να αντιπαρατεθείς με άτομα που οι ρόλοι σας έχουν μετασχηματιστεί. Ίσως  να αισθανθείς πως κάποιες σχέσεις κινδυνεύουν, αφού υπάρχει θυμός που έρχεται στην επιφάνεια, αλλά αυτό είναι πλέον  αναμενόμενο, αφού υπάρχουν συμφέροντα που πλέον τίθενται  σε αμφισβήτηση. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να σε βοηθά να βρεθείς κάπου μακριά από το γνώριμο περιβάλλον της καθημερινότητας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως και το μυαλό σου καταφέρνει να αποδράσει. Ίσως να ταξιδεύεις για επαγγελματικούς σκοπούς και να συναντάς πρόσωπα που γνωρίζεις πως υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί μεταξύ σας. Ίσως να επιστρέφεις σε ένα μέρος που έχεις περάσει χρόνο και στο παρελθόν, και να επανέρχονται μνήμες από παλιά στο μυαλό σου. Ίσως πάλι απλά να ζεις την καθημερινότητα σου, έχοντας όμως προσθέσει στον εγκέφαλο σου την πεποίθηση πως μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, το οποίο και ζεις με τη φαντασία σου, δείχνοντας στους γύρω σου πως ζεις σε δύο παράλληλα σύμπαντα την ίδια χρονική στιγμή.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό αποτελεί μία ένδειξη πως θα πρέπει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που είναι σε θέση να γίνουν μεγαλύτερα αν δεν τα ελέγξεις. Δεν είναι ώρα να παίζεις με τα έξοδα σου, ούτε και να ρισκάρεις σε περιστάσεις που είναι φανερό πως δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο. Περιόρισε τις αγορές σου και προσπάθησε να αποφύγεις σπατάλες που συνδέονται με κινήσεις εντυπωσιασμού και όχι ουσίας. Στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση σε  περιπτώσεις που είναι αρκετά εύκολο να βγεις εκτός ορίων, είτε λόγω ενθουσιασμού, είτε λόγω εκνευρισμού.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να ταρακουνά τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων αφού θα πρέπει να βρεθούν νέες ισορροπίες σε μία σχέση ή συνεργασία μέσα στην οποία οι ρόλοι έχουν πλέον αλλάξει. Δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου μπροστά στην πραγματικότητα που μιλά για ύπαρξη διαφορετικών συναισθημάτων απέναντι στο/η σύντροφο. Δεν είναι εφικτό να συνεχίζεις να κρύβεσαι σε ένα φλερτ που είναι αρκετά δυναμικό ώστε να μπορεί να παραμένει στο σκοτάδι. Και τέλος, αν μία συνεργασία σου δε σου προσφέρει αυτά που είχες υπογράψει στο ξεκίνημα της, τότε είναι καιρός για επαναδιαπραγμάτευση με όρους που κρύβουν παγίδες και εκπλήξεις.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να δηλώνει πως υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο σε θέματα διαπροσωπικών σου σχέσεων, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ακούσεις αυτά που λέγονται αλλά δεν είναι εύκολο να φτάσουν στα αυτιά σου. Μπορεί να αποφασίσεις να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά από το έτερο ήμισυ, να παρακολουθήσεις κάποιες κινήσεις, με στόχο να ξεδιαλύνεις τις αμφιβολίες που κουβαλάς. Μπορεί πάλι να υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν συγκρούσεις ρόλων και να πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για αλλαγές που δε θα περίμενες να λάβουν χώρα. Τέλος, να προσέχεις αν δουλεύεις στο σκοτάδι αυτή την εποχή, γιατί κάποιοι έχουν βαλθεί να φέρουν στην επιφάνεια αυτά που ετοιμάζεις αλλά πρέπει ταυτόχρονα να κρύβεις.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να έχει ένα ευρύτερο κοινωνικό αντίκτυπο στη ζωή σου, αφού καλείσαι να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου στη βάση της οικονομικής σου δυνατότητας. Είναι λοιπόν πιθανό να σταθμίσεις το βαθμό των χρημάτων που εισπράττεις και να διακόψεις κάποιες δραστηριότητες που έχεις συνηθίσει  να θεωρείς δεδομένες. Ίσως πάλι να θέλεις να διακόψεις  τη σχέση σου με κάποια άτομα του φιλικού κύκλου, αφού θεωρείς πως υπάρχει ένα παρασκήνιο που δημιουργεί σκιές τις οποίες και θέλεις να αποφύγεις. Σε αυτή την προσπάθεια βέβαια, μπορεί  να προκύψει και η επαναφορά κάποιων προσώπων από το παρελθόν που έχεις καιρό να συναντήσεις και είναι πιθανό να καταναλώσουν κάποιο από το χρόνο σου που έχει παραμείνει ελεύθερος.  

Αιγόκερως

 Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φαίνεται να ζητά από εσένα να προσδιορίσεις εκ  νέου ισορροπίες που έχουν αντίκτυπο στη δημόσια εικόνα σου και πιθανότατα να αφορούν το νέο σου ρόλο. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστείς διπλωματία για να καταφέρεις να δείξεις μία καλή δική σου  εικόνα, αφού αν προκύψουν συγκρούσεις μπορούν να σπιλώσουν την ταυτότητα σου. Προσπάθησε να καλύψεις τις διαφωνίες σου, χωρίς βέβαια να τις καταπνίγεις, αλλά να τις εκφράσεις με τρόπο που δείχνει πως έχεις επιχειρηματολογία στη φαρέτρα σου. Στον οικογενειακό τομέα, θα χρειαστεί να συζητηθούν κάποιοι κανόνες που αφορούν όρια τα οποία είναι πλέον κάπως δυσδιάκριτα και δημιουργούν εντάσεις. 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σηματοδοτεί την ανάγκη σου για ένα ταξίδι κάπου μακριά, αφού τον τελευταίο καιρό υπάρχουν δυσκολίες σε τομείς της ζωής σου που επηρεάζουν τη διάθεση σου. Αν έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή, τότε φρόντισε να την εκμεταλλευτείς, ακόμα και αν αυτή η  απόφαση σου μπορεί να επηρεάζει σημαντικά το πορτοφόλι σου. Αν πάλι μπορείς να συνδυάσεις την απόδραση με τους επαγγελματικούς σου προσανατολισμούς, τότε έχεις την ευκαιρία να πάρεις καθαρό αέρα, ενώ θα προσπαθείς να κάνεις βήματα προόδου στον τομέα της καριέρας.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να επηρεάζει τα οικονομικά σου μέσα από τη συνειδητοποίηση πως θα πρέπει να επανατοποθετηθείς απέναντι στον τομέα των εξόδων σου. Θα χρειαστεί να αντιληφθείς πως δεν μπορείς να ξοδεύεις χωρίς μέτρο και πως είναι καιρός να εξετάσεις με σοβαρότητα κάποιες αγορές που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Ίσως πάλι να θεωρείς πως έχεις βρει το ιδανικό έτερο ήμισυ τη ζωή σου και να προκύπτουν σχέδια συγκατοίκησης ή ακόμα και ενός βήματος παρακάτω, κάτι που βέβαια μπορεί να είναι  βιαστικό, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να του βάλεις φρένα λογικής.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
08 Οκτ 2018 | 11:18
(Βαρύκεντρος Δίας στην μηδενική του Τοξότη σε τρίγωνο/ εξάγωνο και παραλληλία με Δεσμούς Σελήνης...οι πλανήτες πλανώνται στο διάβα του Χρόνου αλλά ...περιήλιο/ αφήλιο Δία στην ~15η Κριού Ζυγού, περιήλιο/ αφήλιο Γης στην ~ 15η Καρκίνου Αιγόκερω,  σε τετράγωνο  εις το διηνεκές, εις τους αιώνας των αιώνων ... το Φως παραμένει αναλλοίωτο...εις το διηνεκές, εις τους αιώνας των αιώνων. https://youtu.be/_J7csNwXm0Y ...κλείνει η παρένθεση : )
Θεσεις πλανητων